Детско здравеДетско зравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здравеОтзиви и резултати

Кой чай е по-здравословен?

🧐 Защо обичаме да пием чай? Има много причини.
🫖 Чаша прясно сварен чай ви дава топлина, затопля ви в студено и мразовито време – https://u.to/G6LrGg

Чаят изяснява мислите, облекчава стреса и умората, прочиства тялото ни и го насища с антиоксиданти. Днес разнообразието от сортове на тази прекрасна напитка предоставя уникална възможност за избор на чай, който отговаря не само на вкусовите предпочитания, но и може да донесе големи ползи за нашето здраве.

➡Едно от най-ефективните лечебни свойства е чаят с екстракт от императорски женшен – https://u.to/G6LrGg
Този корен може да направи чудеса! Добре активира имунния фактор на човешкото тяло, способен е да увеличи устойчивостта си на вредни влияния и стрес, да възстанови нормалното функциониране на сърдечно-съдовата, имунната, нервната, ендокринната и други системи и органи.

🍀 Женшенът потиска разпространението на раковите клетки и по време на химиотерапията помага да се намали степента на увреждане на костния мозък при пациенти с рак.

🔺Черният чай с императорски женшен тонизира добре, без да повишава кръвното, укрепва стомашно-чревния тракт, облекчава стреса и раздразнителността, прочиства тялото от токсини.
Вижте повече тук https://u.to/G6LrGg
И е толкова хубаво да го пиете със семейството си или с добра компания и всеки път се чувствате по-млади, по-силни и по-уверени!

Харесайте поста, ако ви е бил полезен и споделете с приятели.
За да получавате още полезна информация за вашето здраве и начин на живот,
Абонирайте се на Ютуб канала ни: https://u.to/NA0HGw

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.