Vision Skin Care козметика за лице
 Френска антивъзрастова козметика за лице
SkinCare Vision,
 по технология Ултраденс Хай-Тек - Ultradense high-tech! 
 

 

Запази своята младост за дълго с козметиката SkinCare Vision!
С възрастта нашата кожа е подложена на биологични и механични промени, чиято причина са неблагоприятните фактори на околната среда.
Vision SkinCare e новата антиейдж ексклузивна антивъзрастова козметична линия, която предлага удивителни резултати в подмладяване на кожата. Тя е разработена да се бори с причините и последствията, свързани с възрастовите промени на кожата. Линията SkinCare предлага висококачествени козметични средства за грижа на лицето, които защитават от негативното въздействие на околната среда, опасните УВ- лъчи и свободните радикали, намаляват броя на бръчките, стимулирайки изработването на собствен колаген и еластин, повишава еластичността на кожата, запазват нейното естествено сияние, овлажняват и насищат кожата с най-необходимите полезни елементи.
Действието се вижда още от първият ден, но след месец, вие няма да може да познаете своето лице! То ще бъде много по-младо, нежно, красиво, привлекателно, а очите ви ще греят ослепително!

# Ultradense #hightech #SkinCare #Vision # антиейдж #противовъзрастова

Daniel Jutar - един от създателите на козметиката Skin Care Vision

 

  Козметика за лице SkinCare

 

 

 

 

 

Защо да изберете козметиката SkinCare Vision?

Vision Skin Care e революция в козметиката!

Създадена е като анти-ейдж с растителни стволови клетки във френска лаборатория в Париж от водещи специалисти в областта на козметиката – биолози, химик и фармацевт, под  вещото ръководство на Daniel  Jutar.  Две години работа по създаването й, с 400 опита до достигане на съвършенството за максимална ефективност за противо-възрастова анти-ейдж козметика.  Eстествени и сигурни ингридиенти, изследвани над 400 различни активни вещества и не на последно място - приятна за използване. Козметиката Vision SkinCare е създадена не за всички, а за всеки!

  1. 1.       Защо козметика със стволови клетки?  

Растителните стволови клетки позволяват на организма да се регенерира. Те запазват нашите стволови клетки!

  1. 2.       Епидермален фактор на растежа – (ЕФР)  – какво означава това?

По принцип ЕФР се развива на база бактерии. Това е протеин с природен произход, който се открива в нашата кожа.Той стимулира развитието и възстановяването на клетките, увеличава броя им за кожната регенерация. Подобрява вида и еластичността  на кожата. ЕФР, който се съдържа в козметиката Vision Skin Care, е получен от растения. Този протеин е преминал висока степен на прочистване (97%) и не съдържа вредни за здравето ендотоксини.

 

  1. 3.       Биопептиди – Защо?

Vision Skin Care са обогатени с биопептиди – ключови компоненти против стареенето. Те предотвратяват появата на бръчки и изглаждат бръчките, особено мимическите около устата, очите и челото.

 

  1. 4.       Технология .

Един от най-важните критерии в производството на козметични продукти е смесването на компонентите в емулсия. За гарантиране високото качество Vision Skin Care използва технология Ultradense. Тази съвременна технология създадена от Vision позволява произвеждането на ултраплътни емулсии за козметични средства, посредством използването на ултразвук за разделянето на кремовата емулсия на малки наночастици, които много добре проникват в дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на технологията Ultradense не са необходими консерванти.

 

Всеки продукт има своите уникални свойства и съставки. Доказано е, че причината за преждевременното стареене на кожата в 90% от случаите се дължи на слънчевите лъчи.

 

  1. 1.       Дневен крем

Vision Skin Care се предлага в два варианта – зимна (SPF 20) и лятна (SPF30) грижа за кожата. Този крем е създаден за всички типове кожа и е напълно подходящ за защита на кожата от УВ лъчите.

-          Предотвратява преждевременното стареене на кожата

-          Стимулира изработването на колаген и еластин

-          Стяга и усилва тургура на кожата

-          Предотвратява появата на бръчки, изглажда бръчките

-          Овлажнява

-          Ускорява регенерирането на кожата

 

  1. 2.       Нощен крем

Нощем организмът губи много влага, но благодарение на употребата на нощен крем Vision Skin Care кожата щe бъде винаги хидратирана и обновена. Нощният крем се произвежда на основа ледникова вода от Швейцарските Aлпи ( Ледникът се намира на 3658 м надморска височина). Тази вода е преминала процеси на естествено прочистване и съдържа множество елементи. Ледниковата вода е инкапсулирана в липозоми, които увеличават своя обем до 150 пъти и формират сфери чист и сгъстен водороден оксид. Единствено липозомите осигуряват проникването на вода в дълбоките слоеве на кожата и оказват дълготраен овлажняващ ефект.

Нощният крем Vision Skin Care има регенериращ, овлажняващ и подхранващ ефект, способствайки възстановяването на кожата, като я прави гладка и кадифена.

-          Стяга и усилва тургура

-          Възстановява еластичността на кожата

-          Овлажнява

-          Предотвратява появата на бръчки

-          Стимулира изработването на колаген и еластин

-          Успокоява

-          Защитава от стреса предизвикан от температурни промени

-          Осигурява естествено сияние на кожата

 

  1. 3.       Околоочен крем

Кремът за грижа на кожата около очите Vision Skin Care съдържа екстракт от персийска копринена акация и Deturoside , който има противовъзпалително и подмладяващо действие, а също така стяга порите на кожата.

Кремът действа като бариера и способства запазването на колагена и еластина, намалявайки признаците на уморена кожа: отпуснати клепачи, торбички под очите, тъмни кръгове, отпуснати черти на лицето. Също така помага на кожата да остане млада и обновена.

-          Укрепва защитната бариера на кожата

-          Овлажнява

-          Намалява появата на бръчици около очите

-          Премахва тъмните кръгове и торбички под очите

-          Има продължителен лифтинг ефект

 

  1. 4.       Серум за лице

Високоефективният серум значително намалява видимите признаци на стареене и вдъхва нов живот на уморената кожа с понижен тонус. Уникалната формула на растежа IL10 има мощно противовъзпалително действие за борба с  кожните несъвършенства и възпаления. Това средство съществено намалява признаците на фотостареене на кожата , такива като, бръчките и гънките, разширените пори, увисналата кожа, неравномерната пигментация, посърналия цвят на лицето.

-          Има противовъзпалителен ефект

-          Предотвратява появата на бръчки

-          Бори се с кожните раздразнения и неравности

-          Ускорява регенерирането на кожата

-          Стимулира изработването на колаген и еластин

-          Стяга и усилва тургура на кожата

 

  1. 5.       Маска за лице

При създаването на маската от линията Vision Skin Care е използвана иновация - инкапсулиран витамин С. Инкапсулирания витамин С прониква в най-дълбоките слоеве на кожата и действа да пъти по-ефективно, защитавайки кожата от въздействието на свободните радикали. Той попива в кожата при масажиране и не се разрушава впоследствие. Принципно витамин С трудно и малко се усвоява, защото встъпва в реакция с кислорода и губи своя ефект, но технологията на инкапсулиране позволява запазването на биоактивността му не само в опаковката, но и след употребата му.

-          Осигурява естествено сияние на кожата

-          Предотвратява появата на бръчки

-          Стимулира изработването на колаген и еластин

-          Има избелващ ефект

-          Има антиоксидантни свойства

Козметиката Vision Skin Care е със съставки с доказан антивъзрастов ефект и растителни стволови клетки PhytoCellTec  nunatak, които съдържат епигенетични фактори, подобни на тези в човешките стволови клетки. Те защитават човешките стволови клетки от разрушаване и повреждане, стимулирайки обновяването на кожната повърхност. Те подобряват структората и еластичността на кожата и защитават стволовите клетки във външния слой на кожата от стресовото влияние на ултравиолетовите лъчи.

PhytoCellTec  nunatak се добиват от стволовите клетки на растението Saponaria pumila – рядко срещано цвете, преживяло последният ледников период в Алпите. Въпреки, че цветето е било подложено дълъг период от време на влиянието на ниски температури и голяма слънчева радиация, то е добило  уникална способност да оцелява, както и ефективни удивителни механизми и защитни свойства.

Линията SkinCare Vision предлага висококачествени козметични средства за грижа за лицето,  които защитават от негативното въздействие на околната среда, опасните УВ лъчи и свободните радикали, намалява броя на бръчките, стимулирайки изработването на собствен колаген и еластин, повишава еластичността на кожата, запазва нейното естествено сияние овлажнява и насища кожата с най-необходимите полезни елементи.

Линията Skin Care Vision се предлага в комплект или по единично, като може да си я поръчате в онлайн магазина, по телефон,имейл или скайп. Доставката се извършва от куриер.

Изберете  и поръчайте сега козметиката Skin Care Vision на достъпни цени по начин, който на вас е удобен:

 

Е-mail: tony_ignatova@abv.bg

Skupe: antoaneta.ignatova

GSM: 0888219287

 

#SkinCare #Vision #козметика #лице #антиейдж #противовъзрастова #биопептиди #стволовиклетки #DanielJutar