Кожни проблеми

#розоцея #нежнакожа Здравейте на всички от групата. Казвам се Цвети Георгиева, лекар по дентална медицина, дмн, София, СФ към МУ. От няколко месеца ползвам козметиката на Компания Вижън. Това включва дневен крем, нощен крем и ежедневен серум. Впечатленията от тези продукти са много добри. Имам доста чувствителна кожа и усещам продуктите много леки, нежни и същевременно хидратиращи и подхранващи. АктивниятVit C, както и останалите природни съставки, отсъствието на химия и парабени правят кремовете ценни и за хора с розацея. Кожи, които се зачервяват лесно, омазняват се в T зоната и са сухи в останалите части биха имали прекрасен ефект от продуктите. Препоръчвам горещо!! :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: БЛАГОДАРНОСТИ

 

Споделени резултати. Радост от София, 42г.

Дългогодишно образувание на кожата, третирано неуспешно от дерматолози, лазерни процедури, мазила, нищо не помагаше . Препоръчаха ми Гел Милениум на Вижън плюс вътрешно пиене на Детокс и Антиокс капсули. Резултатът е тотално заличаване на това ужасно нещо !!! Резултат след 3 месеца употреба на продуктите. Благодаря на Вижън за подкрепата и помощта!!!

 

 

 

 

 

Вижте повече резултати, получени от използване продуктите и козметиката на Project V.

Как се променя човеки как запазва младежкото си излъчване.

 

Как с годините изгеждаш по-млад и по-красив.

А сега още резултати, от доволни клиенти, които посетили веднъж сайта ни, не престават да ни препоръчват на своите приятели и познати.