Детско здравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здраве

Кафе Coffeecell – Вече в България!

КАФЕ – COFFEECELL – Кратко представяне


За да говорим за кафето сега, една от основните причини е, че кафето днес се явява един от най-развитите пазари в света и това позволява бизнеса с него да се нарече един от най-бързо развиващият се, защото се оказва, че той се нарежда на първо място след нефта и газта.
Сигурно знаете тази информация, че за 5 мин, докато си говорим, се изпиват 2 милиона чашки кафе и това са огромни обороти, които се правят в този бизнес. Не е тайна обаче, че нишата - бизнес с кафе отдавна е заета. НО, ние днес няма да говорим за този бизнес и това кафе.

Аз искам да Ви представя кратко Кафе - Coffeecell. Самото му име не е случайно. То се състои от две думи – кафе и клетка. Това означава, че това кафе носи полезност на клетките в организма.

Кафе Coffeecell е нов Бранд висококачествено кафе, от отбрани зърна 100 % Арабика, екстра качество, които са съединени с 6-годишен Бял императорски женшен.
Какво трябва да знаем за този женшен? С какво се отличава от всички останали, които познаваме на пазара?
Това е най-качествения и силно действащ женшен в света, притежаваш максимален брой полезни вещества и целебни свойства, благодарение на строгите мерки при които се отглежда.
Белия императорски женшен се отглежда 6 -7 години в екологично чистите гори на Чанбайшан в Китай. Това е природен резерват, защитен от Юнеско.

Корените се засаждат в почва, на която растат червени борове 30 години, които правят почвата богата на хранителни вещества и на височина над 2000 м. Корените се присаждат на всеки 2 години все по-високо, за да се адаптират на студения климат, при което оцеляват само 40% от тях. Но тези, които оцеляват и узряват, след 6-тата година, са изключително богати на полезни вещества и не напразно Белия императорски женшен е признат за №1 адаптоген в света.

И така се създава съвършено ново кафе, полезна напитка, която оздравява организма и повишава имунитета, при това с много стилна и красива опаковка. Единични дози, които позволяват да се поместят и в най-малката дамска чантичка или в джоб на сако и така, възможност да се насладиш на великолепната напитка където и да се намираш и по всяко време.

Произвежда се във Франция при иновативна технология криодробене /ниска температура (-196) градуса, в основата на течен азот/, която позволява да се съхранят всички полезни вещества, при това с висока биодостъпност, а това означава, че всички полезни вещества, които има в кафето, се усвояват от организма максимално, на клетъчно ниво.

И така се създава ароматната и вкусна напитка с двойна полза, която:

- Повишава работоспособността
- Премахва умората
- Укрепва имунитета
- Подобрява настроението и самочувствието
- Стимулира мозъчната и физическа дейност
- Ускорява метаболизма и извежда токсините от организма
- Нормализира кръвното налягане и съня.

При това, във всяка чашка кафе се съдържа 150 различни вида антиоксиданти и над 200 други полезни вещества. Само си представете, ежедневно с една чашка кафе сутрин, каква полза носите на организма??!! Той само може да ви благодари и да продължи да ви служи вярно.

Разбира се, че имаме голям асортимент от полезни напитки от класа на чистото кафе – имаме: #капучино, #мокачино, #черен чай, #зелен чай, #горещ шоколад, #лате и всички те са в комбинация с #бял #императорски женшен.

Няма как да пропусна лично на вас да кажа и за самият Бял императорски женшен в капсули в красива опаковка с надпис ВН, който е предназначен за цялостна защита на здравето. Той осъществява многофункционална поддръжка в 5 основни направления: имунитет, сърце, енергия, метаболизъм, нервна система. Всеки трябва да знае за ВН. Особено днес.
Аз лично го употребявам повече от две години и съм във възторг. Той е неделима част от здравната колекция от напитки и витамини в моя дом, защото имаме страхотни резултати с него. Всъщност, това е и начин на живот.


И така, да се върнем на кафето.
Искате ли да го пробвате?
А после да ми споделите вашите усещания?
Един месец, да замените любимата си марка със здравословно и полезно кафе?

Ако вече имате решение, може да го направите от ТУК:

бутони за споделяне

One thought on “Кафе Coffeecell – Вече в България!

 1. Антоанета Игнатова:
  Аз съм човек, който има своята любима марка кафе, защото денят ми е натоварен, а се изисква много енергия и концентрация. От 2006 година пия Неспресо, държа на тази марка кафе и нищо не беше в състояние да ме накара да я сменя.
  При едно пътуване до Москва, посетихме новият офис на Компанията и видяхме, как това кафе в красиви жълти кутии, се купуваше. Кой по 2 кой по 10 кутии, хората стояха на опашка и си го купуваха. После си отваряха и си сипваха в едни такива красиви чашки – пиеха кафе и си общуваха.
  Майка ме погледна въпросително, но аз отговорих с пренебрежение, защото не ме интересуваше никакво друго кафе, освен това, което аз пиех с такава наслада.
  По настояването на майка ми, купихме по една кутия кафе – за нея и за мен за да го опитаме, но тази кутия така си и остана у дома, не отворена, докато една сутрин спешно трябваше да пътувам от София до Царево, а се оказа, че кафето ми е свършило.
  Нямах избор. Отворих жълтата кутия, взех си едно пликче и изпих набързо кафето. Така, по италиански.
  Но какво беше моето учудване, когато аз стигнах до Царево, без да спирам на нито една бензиностанция, както обикновено, за да отдъхна и да си купя още едно кафе и нещо друго за освежаване?!
  През целия път аз не усетих никаква умора
  Беше ми спокойно и бях концентрирана
  Бях готова за срещата, все едно не бях пътувала.
  И в този момент, реших, че това е моето кафе.
  Аз по-късно разбрах и защо съм се чувствала така: оказа се че в 1 чашка кафе с женшен се съдържат 150 различни антиоксиданта и повече от 200 други полезни вещества. Ето какво е поддържало моята бодрост и добро настроение?!
  Решението ми беше окончателно:
  И така и така пия кафе и давам пари, по-добре да е за нещо полезно.
  Аз се старая да водя здравословен начин на живот и това уча и децата си, а здравословно кафе за мен е най-добрият избор, който съм правила в тази посока, защото съчетава удоволствие от ароматната напитка и полезност за организма ми.
  Просто съм спокойна, че моят организъм е доволен и може да ми служи вярно, защото съм се погрижила за това.
  Препоръчвам го, защото съм убедена, че това е кафето, което е нужно на всеки човек, който е загрижен за своето здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.