Високо кръвно наляганеДетско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Кафе с БИЖШ подобрява ресурсното състояние

Чаша кафе с корен от бял императорски женшен, защитава и подобрява ресурсното състояние на организма.

50 лв / 30 сашета/

Кафето е полезно за сърцето и мозъка

Хората, които пият от 1 до 3 кафета на ден, имат по-малка вероятност да получат инсулт в сравнение с тези, които не пият кафе. Смята се, че кафето е по-богат източник на антиоксиданти от боровинките, чиято антиоксидантна сила е много известна. Антиоксидантите от кафето потискат вредния ефект от възпалението на артериите.
Веднага след консумацията на кафе, кръвното налягане и сърдечната честота се увеличават, но не за дълго, защото антиоксидантите активират азотния оксид, който е мощен вазодилататор на кръвоносните съдове, а тяхното разпространение последователно допринася за намаляване на кръвното налягане.

Кафето намалява риска от диабет

Едни от антиоксидантите, които съдържа кафето, наречени хлорогенична киселина и квиниди, играят роля в стимулиране на клетъчната чувствителност към инсулина, т.е. хормонът, който помага за регулирането на кръвната захар. Проучвания показват, че хората, които пият 4 или повече чаши кафе на ден, могат да имат по-нисък риск от развитие на диабет тип 2. Други проучвания пък показват, че кофеинът може да намали чувствителността на клетките към инсулина и затова, ако се пият повече чаши на ден, се препоръчва да се смесва с декофеинизирано кафе.
Кафето пази здравето на черния дроб
Според някои изследвания, хората, които пият кафе, имат по-малка честота на цироза и други чернодробни заболявания. В някои проучвания е установено, че 2 чаши кафе на ден намаляват риска от чернодробен рак с 43%. Това се дължи на благотворното действие на антиоксидантите в кафето. Хлорогенната киселина предотвратява възпалението и спира растежа на туморни клетки.

Кафето стимулира мозъчните функции

Проучвания показват, че консумирането на от 1 до 3 чаши кафе на ден могат да намалят риска от деменция, болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон. Антиоксидантите от кафето могат да предотвратят увреждането на мозъчните клетки и да помогнат на невротрансмисерите, които са въвлечени в конгитивното функциониране.

Кафето премахва главоболието

Проучвания показват, че 200 милиграма кофеин могат да бъдат чудесен начин за избягване на главоболие и мигрена. Въпреки че не се знае точният механизъм за това как кафето намалява и предотвратява главоболието, смята се, че то стимулира активността на мозъчните клетки, което води свиване на кръвоносните съдове.

Кафето дава моментна енергия

Кафето дава моментна енергия, като черпи от ресурсното състояние на органите. На много хора се налага да пият по 2-3 и повече кафета на ден, но тава е за сметка на ресурсното състояние на организма, което има за цел да подкрепя организма в стресовите ситуации и дава дълъг и активен живот на човек.

НАШЕТО НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

 Отскоро в България
Кафе с бял императорски ЖенШен!

Кафе с бял императорски ЖенШен на COOFEECEL дава енергия и бодрост през целия ден
- Стимулира физическата и умствена дейност,
- Ускорява обмяната на веществата.
- Дава бърз тонизиращ ефект, без да повишава кръвното налягане,
- Повишава стресоустойчивостта и укрепва организма.
- Насища с полезни вещества всяка клетка.

Поръчай като използваш своя промокод в Сесия или на тел:

359-889 433 668 / 359-888 219 287

 

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *