Детско здравеЖенско здравеЗдравеМъжко здравеОтзиви и резултати

Кардио Драйв (CardioDrive) – Веднъж и Завинаги без Високо Кръвно Налягане

Здраво сърце с Кардио Драйв
Кардио Драйв за здраво сърце
Кардио Драйв за здраво сърце

 

 

 

 

 

Хипертонията е хронично състояние, при което кръвното налягане е повишено. Много хора имат високо кръвно налягане и не са наясно с това. В някои случаи, за да се преодолее това заболяване, е достатъчно да се спазват следните правила:

  • Спрете тютюнопушенето
  • Не злоупотребява с алкохол,
  • Не  работете през нощта
  • Спете не по-малко от 7 часа,
  • Не яжте солена, пикантна, мазна храна,
  • Не се тревожете за дреболии,
  • Не водете заседнал начин на живот. И ако това не помогне, четете по-долу:

Забравете за високото кръвно налягане един път и завинаги с Кардио Драйв!
Кардио Драйв въздейства на причината поради имате високо кръвно налягане.
Кардио Драйв намалява риска от инсулт и инфаркт!

Колко опасно е високото кръвно налягане?

90% от случаите на хипертония се стига до инфаркт, а това е много по-сериозна последица отколкото при рак . Хипертонията заплашва всеки 5-ти човек със смърт.

Вземете мерки и станете здрав човек точно сега!

Високото кръвно налягане и вследствие възпаление на кръвоносните съдове и запушването им в по-малка или по-голяма степен. Какво представляват замърсените съдове? Представете си една тръба, пълна с ръжда. Какво се случва в крайна сметка? Увеличава се налягането. Водата не може да преминава. Същото е и с кръвоносните съдове. Отлаганията по стените става все по-голямо, кръвта трудно преминава, а това води до високо кръвно налягане. В крайна сметка човек започва да старее
Когато се раждаме и в детството, съдовете са здрави и еластични, но след 40 години, по стените им се отлага холестерол, който замърсява съдовете и ги води към запушване и това предизвиква високото кръвно налягане. От това страдат всички органи и системи. На първо място страда сърдечно-съдовата система.

Запушването на съдовете води до :

- Хипертония
- Атеросклероза
- Исхемична болест на сърцето
- Инсулт
- Разширени вени
- Тромбоза

Това се случва постоянно! От сърдечно-съдови заболявания умират 4 пъти повече хора, отколкото от всички други причини взети заедно. Лекарите предписват хапчета за кръвно за понижаване на налягането. Но това не е лечение, а е просто временно решение с временен ефект и това не решава проблема. Трябва да се прочистят кръвоносните съдове.

Какви са симптомите, по които да се разбере, дали има запушване на кръвоносни съдове?

- Хронична умора
- Безсъние
- Повишено кръвно налягане
- Отслабване на паметта
- Мигрена
- Загуба на зрение и слух
- Проблеми в интимния живот
- Чести ангини

Истината е, че съдовете бързо се запушват, особено с възрастта. Дори и да се стараете да водите здравословен начин на живот. Затова дори и да нямате никой от изброените симптоми, след 30 години, трябва да правите профилактика и да изчиствате кръвоносните съдове.

Как да изчистите съдовете си?

Кардио Драй е създаден за това. Кардио Драйв е перфектния продукт за цялостната сърдечно-съдова система. Изключително мощен супер продукт, натурален и много ефективен за работата на цялостната сърдечно-съдова система, както и за оптималното функциониране на абсолютно всички системи и органи в човешкото тяло.
Кардио Драйв е разработен в сътрудничество с Професор Д-р Мартин Мидеке – един от изтъкнатите специалисти в Европа в областта на кардиологията.(Книга ,,Какво трябва да знаем за инфаркта на сърцето" и ,, Как да свалим кръвното налягане без лекарства")

Нормализира кръвното налягане, разрежда кръвта, намалява възпаленията на стените на кръвоносните съдове, подобрява липидният профил на кръвта. Оптимизира работата на сърдечния мускул, регулира сърдечния ритъм, намалява съдържанието на кръвната захар.
Кардио Драйв има и общо-укрепващо въздействие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система.

Продуктът съдържа голям брой съставки, получени от естествени пречистващи суровини. Не съдържа консерванти, глутен и ГМО. Това е изключително мощен продукт с максимална бионаличност и ефикасност. Прилагане на иновативен подход в борбата с холестерола. Неговата цел не е да се намалят нивата на холестерола, а да влияе на причините които причиняват атеросклероза.

Кардио Драйв (CardioDrive) Компонентите на две различни форми в двете капсули имат двоен ефект. Само една капсула не е възможно да свърши цялостната работа за здраво сърце, а двете имат синергизъм. Една капсула съдържа твърди водоразтворими хранителни вещества. В другата мастноразтворими съставки, които са течни. Необходими са двата вида концентрирани хранителни вещества за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Съвместим със всички лекарства, храни и алкохол.

Съставки на Кардио Драйв:

Твърди съставки: екстракт от грозде прах, екстракт от цвекло (5: 1), екстракт от зелен чай, екстракт от чесън на прах, сух екстракт от женшен (на Panax), сух екстракт от листа и цветове на глог екстракт от кората на Арджуна (5: 1), екстракт от листа градински чай, черен пипер екстракт.
Течните съставки: крил петрола, ленено масло, коензим Q10, витамини А, D3, E.

ОТЗИВИ- резултати, от използването на Кардио Драйв, може да прочетете ТУК:

 

КУПИ БЪРЗО И ЛЕСНО Кардио Драйв на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287 

 

#CardioDrive #кардиодрайв #сърце # сърдечносъдовасистема #храна #суперхрана #лек#инсулт #възпалениенасъдовете #лечение #профилактика #суперпродукт

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *