БизнесЗдраве

РЪКОВОДСТВО за БАД

РЪКОВОДСТВО

ЗА ИЗБИРАНЕ НА Биологично Активна Добавка към храната

 

Вие сте решили да използвате BAD (БАД – Биологично Активна Добавка) към храната, защото вашата съседка ви препоръча, но КАК да разберете, дали точно тази е най-добрата и точно нея трябва да изберете и използвате? На пазара днес има хиляди компании, които предлагат БАД и във всички тях, има хора, които използват продуктите и ги предлагат. Във всички тях има добри продукти, някой дори и много добри. Но когато получиш предложение от 2-3-5-10 човека от различни компании и всички те си харесват продуктите, вероятно и ги използват, те с много жар говорят за тях, че са най-добрите. Всеки поотделно хвали продуктите на своята компания. И това е нормално.

Това разбира се, обърква човек и той не може да се ориентира в това море от предлагане, защото никой не му казва, какви са критериите, по които той може да избере БАД, която той иска да ползва, която ще му даде онзи резултат, който той иска и му е нужен.

Каква е ролята на БАД и защо те са нужни на нашия организъм? Каква е задачата на БАД, какво  правят БАД? Задача на БАД е:

–       Изчистването на организма  на клетъчно ниво на шлаки, токсини.

–       Извеждане на тежките метали от организма, защита от радиацията.

–       Повишава обменните процеси в организма, като нормализира обмяната на веществата.

 

Главна задача е да:

 

Как да изберем БАД?

В това малко ръководство, ще се постараем да ви дадем ясен отговор, по какви критерии, трябва да избираме БАД. И така, ето 10 основни критерии, по които можем да избираме БАД:

 1. Натуралност.
 2. Безопасност
 3. Ефективност
 4. Технология на производство
 5. Производител
 6. Компания
 7. Резултати от доволни клиенти
 8. Препоръки, сертификати
 9. Какво казва медицината и науката за тези добавки
 10. Цена-качество

И сега ще се спрем на всеки един критерии поотделно и за правилно разбиране, ще използваме като пример, БАД на компания Vision, защото тук можем всичко да видим, да чуем, да прочетем и да получим информация веднага и по най-различни канали. Всъщност, така трябва да бъде при всяка уважаваща себе си компания – лесно и бързо вие да получите информация, която ви интересува, за да може да вземете най-правилното решение за себе си. А това е предпоставка, да направите своето проучване, да сравните и да изберете.

И така, какво показват показателите по тези критерии на компания Vision?

 1. НАТУРАЛНОСТ

Продукцията на Vision  е 98% натурална и се усвоява на 95-98%. Изцяло натурални съставки, билки, които се събират в най-чистите райони на света. 75 са районите, от които Vision събира своите билки в екологични контейнери, пренасят се на местата за съхранение, като се сортират на няколко етапа, за да се изберат най-чистите, най-здравите, най-богатите на полезни екстракти. Например, котешкият нокът ( Ункария Томентоза) в продукта Детокс, се събира от леаните в най-чистите места Перу. Специални екипи се занимават с това, да следят кога изгрява слънцето, от къде духа вятъра, кога е най-доброто време да се събират билките, как да се събират и съхраняват…

 1. Безопасност

Преди да започнете да използвате даден продукт, много е важно вие да се убедите в неговата безопасност. Продуктите на Vision са абсолютно безопасни, нямат странични ефекти и нежелани реакции, съвместими са със други продукти, с лекарства, алкохол, цигари и каквото още се сетите. За тяхната безопасност отговаря и технологията на производство, за която ще стане дума по-късно.

 

 1. Ефективност

Бързите резултати, които вие ще получите още щом започнете да използвате продуктите, говори за тяхната ефективност. Тя е висока и поради факта, че продуктите се усвояват на 97-98%, не оставят никакви отпадъци, с които да се налага организма допълнително да отделя енергия и да се справя, освен с основната задача, която има, да изхвърли  натрупаните в организма шлаки, токсини и отрови.

 

 1. Технология на производство
 • Технологията на производство на продуктите на Vision е наистина уникална: раздробяване на суровината в нискотемпературна среда в атмосфера на неутрален газ – азот. Тя позволява да се запазят полезните свойства на растителните компоненти, без да се унищожава животворната сила на растенията. Това е най-щадящата технология спрямо растенията.Това е технологията, при която се съхраняват органите за трансплантация и сперматозоидите за инвитро оплождане. Представете си, това е технологията при която се съхраняват ембриомите за да се родят след месеци и години, живи бебета!!! А това означава, че билките при тази технология са живи. Отделя само целолозата, а самите активни съставки се раздробяват, смесват се по рецепти, създадени специално за Vision и се пълнят в капсули, които също са 100 % натурални, направени от желатин на ябълка. Капсулите са пълнят във флакони, изцяло екологично чисти. Погледнете само тези флакони, огледайте ги и сами ще усетите, че те са създадени и изваяни точно за тази чиста продукция. Тяхната стойност е много голяма. Компанията използва и други иновационни технологии, които позволяват да се запазят полезните свойства на природните суровини и да се осигури максимален ефект при използване на продуктите.

 

 

 1. Производител

,,Аркофарма – Франция” – най-големия концерн в Европа за производство на натурални продукти е един от производителите на продукцията на Vision, със сключен договор за 49 години, производство на продукцията по тази технология и тези стандарти! Как мислите, лесно и безотговорно ли е една компания да сключи договор с производител за такъв голям срок и какво означава това? Аз няма да го коментирам.

 

 1. Компания

Някой поставят компанията на първо място, други на последно. Ние я поставяме по средата, защото да избереш компанията, с която да си сътрудничиш, да ползваш и препоръчваш продукцията й, е много, много важен момент. Първо, тя трябва да има  реноме. Какво означава това? Да се е доказала във времето, че тя е стабилна, че няма да изчезне след 2-3-5 години, както често се случва с много компании. Може би вие се сещате за такива? Доверието в компанията е това, което може да ви накара, да вземете решение да изберете точно нея.  Кой е президент и кой ръководи тази компания, знае ли се, може ли да се разбере? Какво прави тази компания за своите клиенти и партньори? Има ли система на обучение, което вас може да вдигне на по-високо ниво и с по-бръз темп? Има ли в това нещо, което вас да привлече и да вземете своето решение – да това е компанията, която избирам.

 • Компания Vision вече 21г е на пазара и 17 години официално на българският пазар. Доказала се във времето на коректен партньор и защитник на своите клиенти.
 • Единствената компания, която си сътрудничи със Световната здравна организация по международен проект, за изследване качеството на живот на хората по света.
 • Единствената компания, която има своя лаборатория DEM-4, в която си сътрудничат учени, лекари и специалисти от 32 държави по света, за да създават най-новите, най-актуалните и най-нужните продукти за хората, за да са здрави, да не се разболяват, да живеят дълго и активно.
 • Обучителна система и поддръжка, която на практика е един университет за пари и личностно израстване.

 

 1. Резултати от доволни клиенти

В сайта www.vozz.org  са поместени хиляди резултати от доволни клиенти и там може да намерите над 140 000 медицински доказани резултата!

 

 1. Препоръки и Сертификати

Стандарт GMP на производството. Става дума не за „хранителен”, а за най-високия фармацевтичен стандарт и е много рядък случай добавки да го удовлетворяват. Базира се само на използване на екологично чисти суровини, което гарантира безопасността на продукцията.Продуктите на Вижън се използват от космонавтите.

 

 1. Какво казва медицината и науката за тези добавки

Вижън е единствената компания, която си сътрудничи със Световната здравна организация по съвместен проект, носещ името: ,, Междукултурно изследване качеството на живот. Здраве и хранене“. С никоя друга компания за 68 годишното си съществуване, Световната здравна организация не е сключвала подобно споразумение за сътрудничество. А това е признание, доверие и пристиж. Реализацията на този проект СЗО възлага на консултантите на Vision, а това е доказателство за репутация и основание за гордост.

 

 1. Цена – Качество

Дали продуктите на Vision са скъпи или не, зависи от това, какво получавате вие, като резултат. Тук не става дума за отделни ценни продукти, а за цялостна система от продукти, която се подбира индивидуално за всеки отделен човек. Резултатите на хилядите доволни клиенти показва, че това са продукти, които най-точно отговарят на цената, според качеството, което вие получавате в замяна на парите, които давате. Няма как един много, много ценен продукт, да струва някаква смешна цена. Затова, когато избирате Биологично Активните Добавки, които искате да ползвате вие и семейството ви, когато искате да препоръчате на своите близки и познати добавки, най-напред се замислете, каква е вашата цел, какво искате да постигнете вие с използването на добавките и си дайте сметка, как  и с какви добавки може да го постигнете и реализирате.

 

СЪВЕТ:

Пред вас стои едно малко и леко ръководство за това, как да изберете добавките, които искате да ползвате. Ако вие намирате за нормално всичките тези минимални изисквания за важни критерии, по които вие може да се ръководите, то използвайте това ръководство. Когато дойде представител на дадена фирма и ви предложи да си купите добавки, задайте му тези 10 или само някой от десетте въпроса, които вие смятате за най-важни за вас. Всеки добър консултант трябва да може да ви отговори на тези въпроси и да ви предостави информация, къде може да видите, да прочетете, да се уверите, че това, което той ви казва е истина. Задачата на всеки добър консултант е да помогне на човек със своята компетентна консултация да вземе най-правилното решение за себе си. Само тогава, вие ще се почувствате горди, че сте получили информация, която може да промени вашият живот и винаги ще бъдете благодарни и признателни на консултанта за неговата компетенция, за неговата коректност, знания и опит, които в един момент е споделил с вас.

Ние Ви благодарим, че бяхте на страницата ни и ще се радваме, да сме ви били полезни. Оставете вашия коментар, с вашето мнение и препоръки, което е много важно и полезно за нас.

 

Антоанета Игнатова
Антоанета Игнатова

С уважение, Антоанета и екипа на Visionbiobg

 

 

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *