Детско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Как ефективно да изчистим и защитим черния дроб?

Здравето на организма се свързва със здрав черен дроб. Често болести като тревожност и различни депресивни състояния, проблеми с храносмилателната или с имунната система се оказва, че проблема е в черния дроб. Това е орган, на който трябва да отделяме специално внимание, а това означава да се изчисти и да се запази да функционира здрав.

DG е уникална формула, която защитава и регенерира основния филтър на тялото ви – черния дроб. Това са естествени съставки, които подсилват действието на другия и спомагат за възстановяването на увредените чернодробни клетки. Продуктът е специално създаден за детоксикация на тялото. Холин, метионин, алфа липоева киселина и витамини ще ви помогнат да възстановите здравето и младостта на черния дроб.

  Свойства на DG

– Помага за поддръжка на нормалната работа на черния дроб

– Спомага за защита на клетките от оксидативния стрес

– Оказва детоксикиращ и антиоксидантен ефект върху цялото тяло

– Бори се с умората.

Преимущества

– Естествен антибиотик с противовъзпалителен и антибактериален ефект

– Защитава и пълно очиства не само на междуклетъчно, но и на вътреклетъчно ниво.

– Бързо действие – използване на високоактивни екстракти с повишена биодостъпност

– Произввдено във Франция – продуктът отговаря на международните и европейски стандарти.

Основни компоненти

АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА -Има антиоксидантни свойства. Регулира работата на кръвоносните съдове. Помага за регулиране на холестерола в кръвта.

ХОЛИН – Допринася за поддържането на нормална чернодробна функция. Има антиоксидантни, хипоинсулинемични и хепатопротективни свойства, които действат срещу увреждане на черния дроб, причинено от затлъстяване и диабет.

ХЛОРЕЛА – помага за поддържане на нормалната функция на дебелото черво. Подпомага жизнеността и активността на тялото, ускорява храносмилателния процес. Помага за увеличаване на растежа на полезната чревна микробиота. Подобрява детоксикацията на тялото. Има благоприятен ефект върху нивата на кръвната захар и спомага за понижаване на холестерола. Има благоприятен имуностимулиращ ефект.

БОДЛИВА КРУШКА -притежава активни антиоксидантни свойства (предпазва клетките от окислително увреждане, действа като радикал, намалява липидната пероксидация). Има благоприятен ефект върху храносмилателната дейност. Има хепатопротективен ефект.

L-МЕТИОНИН Има антиоксидантни свойства. Подобрява чревната морфология и бариерната функция. Помага за намаляване на увреждането на ДНК и ефекта на канцерогенните ефекти върху тялото.

ВИТАМИН С -има ефект на намаляване на умората

PS: Сложете ни едно пръстче 🙂  , ако статията ви е харесала. Споделете, за да бъдете полезни на приятелите си.

Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

А вие може да купите DG още сега ТУК:

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.