Uncategorized

Как да се защитиш от стреса и подобриш съня си, без да се чувстваш зле

 

Защитава от стрес, понижава възбудимостта, укрепва съня
Защитава от стрес, понижава възбудимостта, укрепва съня

PAX + FORTE
Защитава от стрес, намалява безпокойството, укрепва съня.

 

Мощният антистресов комплекс Paks + forte надеждно защитава тялото ни от вредните ефекти на емоционалното и физическото натоварване. Пакс форте съдържа „елемента спокойствие“ – магнезий и витамин В6, които помагат за облекчаване на тревожността, да премахнете възбудимостта, да се избавите от тревогите и да повишите стресоустойчивостта.

Препоръчва се за безсъние: подобрява качеството на съня, като го прави по-дълбок, по-спокоен. Благодарение на специалната формула на лечебните растения (лимонов балсам, лавандула, валериана), витамини, калций и магнезий Pax + Forte се грижи има благоприятен ефект върху нервната система, което води до чувство на спокойствие без да се намалява работоспособността и притъпяване на реакцията.

 

  • Увеличава устойчивостта на тялото към стрес.
  • Неутрализира последствията от стресови ситуации.
  • Има мек успокояващ ефект върху централната нервна система.
  • Нормализира сърдечния ритъм, влияе положително върху работата на сърцето.
  • Елиминира чувството на тревожност и безпокойство.
  • Намалява повишената нервност и възбудимост.
  • Осигурява пълен сън.
Пакс форте има Меко успокояващ ефект
За разлика от повечето синтетични лекарства, Pax + Fort няма преобладаващ ефект; той не предизвиква сънливост и не намалява ефективността, а напротив, помага да се концентрира вниманието.
Лесно храносмилане без странични ефекти
Комбинацията от всички основни витамини B осигурява отлична асимилация на растителни компоненти и макроелементи и най-добре влияе на нервната и сърдечно-съдовата система.
Подхранване на жизненоважни хранителни вещества
Pax + forte ефективно възстановява запасите от магнезий и витамин B6, които най-бързо изгарят при стрес. Дефицитът им води до припадъци, спазми, нервност, чувство на слабост, повишен натиск, аритмия.
ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА
Пакс форте е препоръчителен при:
– Често стресиращи ситуации.
– Силни емоционални натоварвания.
– Отслабени нервни и сърдечно-съдови системи.
– Често състояние на тревоги и безпокойство.
– Склонност към депресия, включително сезонни.
– Хронични нервни разстройства.
– Смущения в сърдечния ритъм.
– Предотвратяване на инфаркт и удари.

Пакс форте + не позволява стреса да разрушава клетките. Мощен анти – стрес комплекс Pax + Forte предпазва всяка клетка на организма от опустошенията на стрес-а.

За постигане на бръз и траен ефект, комбинирайте Пакс форте с Антиокс и Детокс. Синергичното действие между тези три продукта оказва благотворно влияние на целия организъм, като ефекта е осезателен а резултата идва много по-бързо и е по-траен.

Спокойствието ще го усетите много скоро, като това няма да притъпи вашите реакции, няма да се чувствате отпаднали и в безтегловност, както много други продукти, от които се очаква подобен ефект, а ще имате свежест, енергия и тонус, ще имате желание за работа и действие.

 

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *