UncategorizedЖенско здравеЗдравеКрасота

Как да промениш фигурата си с Vision Fit 4

 

Купи сега талон за VisionFit
Купи сега талон за VisionFit 4

Присъединете се към новия ни проект - Сезон 4 VISION FIT!
Използвайте линка: https://fit.vision/?id=359-051453

Записване до 29.09.2018

СТАРТИРАМЕ НА 29.10.2018

 

 

ОБАДИ СЕ НА ЛИЧНИ - местата са ограничени!

Как да промениш фигурата си, без да ходиш на фитнес?
Омръзна ти от диети, за да отслабнеш?

Vision Fit е за теб! Купи талон сега! Обади се на лични или на имейл.

Знаеш много за храненето, но не можеш да създадеш система и да я приложиш на практика? Искаш да подобриш фигурата си, но нямаш време и възможност да отидеш на фитнес?

 

Ние ти предлагаме нещо много ефективно и реално. Да имаш всичко това и възможността за месец да измениш себе си, или както се казва, да станеш най-добрата версия на себе си! При това не сам, а в компанията на съмишленици, тръгнали по същия път, по който ти ще вървиш. Ще имаш компания и подкрепа. 

Какво те очаква?
  • Седмична комуникация на живо с куратори (4 теоретични уеб семинара за натоварване и хранене + седмична сесия за въпроси и отговори)
  • Общ чат, в който можете да зададете въпроси и да получите отговор и подкрепа от участниците
  • План за обучение на 2 нива на трудност, които ще се актуализират всяка седмица
  • 2 месеца правилно хранене (през това време ще получите здравословни навици)

 

Eто някой резултати на участници в предните три сезона на Vision Fit!

 

Пепа Игнатова -  София, България

Уникална програма е това! Аз бях в участник в първия сезон и макар, че не бях много стриктна в упражненията и попълването на дневника, успях да сваля 4 кг и да корегирам менюто си така, че да приемам достатъчно протеин, витамини и количеството вода през деня. Участието в програмата ми даде възможност да науча важни неща за храненето и да добия навици, които оставят трайно и след края на сезона. Това, което ми хареса е, че не чувствам глад и прималяване, няма оня дискомфорт, както при диетите и още първата седмица усетих лекота и свежест. Впечатли ме това, че въпреки, че в началото не свалях от теглото си, то мерките ми - (талия и ханш, бедра) бяха намалели. Околните забелязваха това и ми казваха, че съм отслабнала и изглеждам много по-добре. Всъщност, така се и започвало - от мазнините, които са се натрупали от неправилната обмяна на веществата. После и килограмите слизаха надолу. Днес, когато стартира 3-ти сезон на Vision Fit аз съм повече от мотивирана да се включа и започна да следвам пътя на треньорите. Това са отлични специалисти, доказали се в своята област. Артур - фитнес треньор и Мария, диетолог, които дават такива програми, които лесно и с удоволствие се изпълняват у дома. Те са на разположение 24 часа за консултация и съвет, което допълнително спокойствие и комфорт по пътя на програмата към целта на всеки. Препоръчвам на всеки, заинтересован от промяна да използва възможността Vision Fit. Само два месеца и вие ще видите промяната у вас. Ще усетите лекота, а навиците в правилното хранене, ще продължи да се подобрява обмяната на веществата в организма ви и това ще ви изпълва с радост и щастие.

 

ОЛГА ПЕРЕЛИГИНА, Улан Уде, РУСИЯ

Аз съм фитнес инструктор с дългогодишен опит. Но като треньор винаги не ми остава време за себе си и възможността да направя нещо за моето тяло ме зарадва и ме направи много щастлива. В първия сезон отделих повече внимание на храненето и не изпълнявах задачи и не пишех отчетите. Но когато чух резултатите от победителите от първия сезон, бях вдъхновена и зададох целта да премахна 5 кг. Препоръките на Мери и Артър са толкова ясни и прости, че е трудно да не ги следвате. Най-важното нещо е дисциплината. Докладите всяка седмица, ежедневните тренировки и планът за хранене са много полезни при развиването на навик. Месец и половина след края на проекта продължа да ям и тренирам всеки ден. Сега вече се движа в съответствие с плана за обучените и не чувствам никакви неприятни усещания, тялото пее и се радва и любимата ми йога се разширява! Аз се възхищавам както на първия, така и на втория сезон: минус 6 кг, зашеметяващо ново тяло за моите 57 години, начин на живот, навици ... Благодаря ви много за прекрасния проект!

 

ЕЛЕНА ГОЛОФАСТВА, Брянск

Когато беше обявено началото на проекта VisionFit, веднага реших да участвам. Моят проблем е с наднормено тегло и заседнал начин на живот. На една от първите онлайн конференции, наставниците на проекта предложиха да решат своите цели. Основната ми цел беше да намаля теглото без да навреди на здравето. Вярвах в проекта и очаквах само положителни резултати от него. Хареса ми препоръките на менторите на проекта, аз се съгласих с тях и ги последвах с удоволствие. Не чувствах глад или дискомфорт от предложената система за хранене. Напротив, разбрах, че това е по-балансирано и правилно хранене, диетата ми е станала по-разнообразна. Обучението у дома, предлагано от нашите ментори, също ми хареса. Важно е че те са предназначени за участници с различна физическа натовареност и отнемат до 40 минути. От началото на първия сезон до края на второто, моето тегло падна с 14 кг. Чувствам се добре, напрежението е нормално, станах по-енергичена. Планирам да участвам в третия сезон на VisionFit.

 

ЕЛЕНА КАПРАНОВА, Кемерово

Исках да сваля няколко килограма след зимата, както и да укрепна мускулите, да науча повече за обучението. Живея извън града и ми хареса, че мога да се уча у дома. Екипът от наставници, тяхната компетентност и вдъхновение бе за уважение. В началото пропусках тренировки, но бързо наваксах. Някои упражнения ми бяха трудни, но после се справих. И това е толкова приятно! След тренировка се чувствате леки и се вдигате, настроението става отлично. Абсолютно никакъв глад и дискомфорт не чувствах. Мария Егорова дава много правилни съвети за храненето. Непрекъснато споделя страхотни рецепти в групата. Помощ от наставниците се усещаше постоянно: в седмичния контрол на нашата храна, лични препоръки, отговори на въпроси. Тренингите, които проведаха бяха много полезни и добре мотивирани. Проектът оправда и дори надмина очакванията ми. Не само свалих тегло, но и фигурата ми стана стегната, по-спортна. Определено препоръчвам на всички да участват и очаквам третия сезон.

 

ЕЛЕНА КУРОВСКАЯ, Минск, Беларус

Реших да участвам в проекта, защото осъзнах, че моята стара диета не ми позволи да запазя кожата и формата си. Аз съм на 55 години. С възрастта обмяната на веществата се забавя и ако преди тежах 58 кг, то сега - 60. Чрез предложените от менторите Мария Егорова и Артур Зарипов правила за хранене и обучение, аз бях в състояние бързо да се върне в своята форма, мускулите се стегнаха, тялото стана леко , гъвкаво, атлетичено. За моя изненада установих, че не трябва да се чувствам гладена и в дискомфорт. Освен това установих, че бях добавила към менюто точното количество калории със съответното съотношение на протеини, мазнини и въглехидрати. Аз дори не мислех, че може да се отслабне толкова добре и вкусно! Помощта и подкрепата на менторите на проекта бяха 24 часа в денонощието. Взаимодействието и екипният дух в групата също изиграха огромна роля. Всеки, който не иска да остарява, който иска да не гладува, а да постигане идеалното тегло, без да прави компромис със здравето си, препоръчвам новия сезон VisionFit - проект, който ще започне на 11 март.

 

НАТАЛИЯ МАРКОВСК, Рига, ЛАТВИЯ

Реших да участвам в проекта VisionFit по няколко причини. Първо, за да коригирам теглото си и да премахна гънките на стомаха си. На второ място, исках да науча повече за здравословното хранене. Освен това зададох цел - да спечеля номинацията и да получа голямата награда. Изпълнението на препоръките на наставниците беше лесно. Хареса ми предложената хранителна система. Открих много добри рецепти и ги използвам и досега. Програмата за обучение беше много добре написана. Натоварването нараства постепенно, с треньора винаги си в контакт. И като цяло, наставниците бяха на разположение по всяко време и много бързо отговориха на всички въпроси и даваха коментари. Чувствах положителна промяна около седмица по-късно. Моето тегло в началото на проекта беше 58 кг. Сега държи стабилно 52 кг. Талията ми е намаляла с 11 см. От дрехите с размер "М" преминах към S. Препоръчвам на всички мои приятели, познати и колеги да вземат участие в новия сезон на проекта VisionFit и в никакъв случай не пропускайте тази възможност!

 

СВЕТЛАНА РЕД, Брянск

Проблемът ми беше, че бях повече от 100 кг. Но исках да докажа на себе си и на сина си, че мога да променя моето тяло. Исках да бъда млада и красива. Исках да участвам в проекта след първия семинар с Мария и Артур. Опитах се да направя всичко: зададох си цели, стартирах дневник за храненето, изпращах доклади, обучавах се ежедневно. Исках да отслабна до 77 кг за една година, но благодарение на проекта постигнах този резултат за 4 месеца. Честно казано, спазването на препоръките на наставниците не беше лесно. Първо, преработих цялото си меню и намалих части. На второ място, направи домашно обучение с Артур. Специален дискомфорт върху предложената система не се чувстваше, всичко беше балансирано. Много работа е извършена от наставниците - отлични семинари, които дават много нови, подкрепа, внимание, отговори на въпроси от интерес, препоръки, положителни. Благодаря на всички ментори на проекта, че сте най-добрите!

Включи се сега, като купиш талон само за 77 лв и ти ще се удивиш, каква голяма разлика има от ,,храна" до "клетъчно хранене". Стартираме на 29.10.2018г.

Ние ще те научим правилно да храниш клетките на своя организъм, за да работи той така, както е заложено от природата.

Ти може да обновиш своя организъм на клетъчно ниво, използвайки нашите продукти.

 

 

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *