Женско здравеЗдравеКозметикаКрасотафигура

Как да промениш фигурата си без да ходиш на фитнес

Нали знаете, че да мотивираш сам самия себе си е много сложно и понякога почти невъзможно. По тази причина стана толкова модерна идеята за онлайн проекти, където да ти направят хранителен режим, да ти плануват тренировките. Не всеки обаче, може да си позволи да наеме най-добрите диетолози, да тренира под зоркия поглед на личен треньор, за да постигне желаните резултати.

Има ли изход?

Ние ви предлагаме нещо много ефективно и реално. Да имате всичко това само за 30 лв, и възможността за два месеца да измените себе си, или както се казва, да станете най-добрата версия на себе си! При това не сами, а в компанията на съмишленици, тръгнали по същия път, по който вие ще вървите. Ще имате компания и подкрепа. Заедно е по-лесно и по-весело!

Това не е за първи път

Ние преминахме през два сезона, които показаха ефективността си, нуждата и голямото желание на много хора от много страни по света, които постигнаха своите резултати с Vision Fit 1 и 2. Ако не сте участвали до сега в предните сезони, днес ви предлагаме да се присъедините към ТРЕТИ СЕЗОН НА VisionFit!

Кой може да се включи в проекта?

Проекта #VisionFit трети сезон е абсолютно достъпен и за всеки желаещ!
Повече информация и регистрация ТУК:   http://fit.vision.group/?id=359-051453

Не се притеснявайте, че повечето информация е на руски език. Вие ще имате до себе си човек и на български език, ще преминете по всяка стъпка на програмата. Всичко е измислено и създадено от специалисти и добри професионалисти. Ще имате едни от най-добрите диетолози и фитнес-треньори на разположение, за да постигнете своите резултати. Ще може да получите индивидуална програма както за хранене, така и физически упражнения. Само за два месеца, вие ще може да промените себе си и да се радвате на пролетта с нова визия и самочувствие, както много от участниците в предните два сезона постигнаха своите резултати! И това не е всичко!!!

 

Има и награди

Вие ще участвате и в надпреварата за Голямата награда – Пътуване до Сочи с билет за Гран При на Формула 1!!!

Пригответе се! Ще го правим заедно! Следете ни и не пропускайте информацията на страницата. Стартираме на 11.03.2018г.

Купете своя талон за участие от ТУК 

или ТУК: 

Измени своята фигура с Vision Fit
Измени своята фигура с Vision Fit

 

 

 

 

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *