Детско здравеДетско зравеЖенско здравеЗдравеКрасотаОтзиви и резултатифигура

КАК да подмладиш сърцето си с ГРАНАТИН Q10 и КардиоДрайв!

Гранатин Q10 и Кардио Драйв за да не старее вашето сърце!

Не допускайте да старее вашето сърце, това означава много. Ние всички искаме да живеем ако не вечно то дълго и щастливо. А щастие просто е немислимо без добро здраве и усещане за младост. Но възможно ли е да се съхрани този безценен дар?

Какво показва статистиката?

Със всяка година понятието зрялост и старост се преместват все по-назад. Ако през XIX век жените на 55 години са им викали стари, то сега казваме, че те са на средна възраст. Съвременния човек прави всичко възможно за да остане по-дълго време млад.

Козметологията и пластичната хирургия правят чудеса, но на каква цена?

А съвременният и по младежки ритъм на живот изтощава организма много по-рано от преди няколко века назад. И първият удар приема най-важната система - сърдечно-съдовата. Със всяка година болните със сърдечно-съдови проблеми се увеличава, при това, самото заболяване се подмладява. Стремително млади хора имат проблеми със сърцето – инфаркт на миокарда се среща сега даже и на 25 годишни.??!!??

Сърцето е онзи мотор, който работи неуморно и често възникват проблеми. Днес сърдечно съдовите заболявания заемат първо място по смъртност на населението по света.. Но даже и тези, които не знаят, че имат проблеми, след 30 години, започват да се оплакват от умора, липса на енергия и понижена работоспособност.

Две кардинални причини, които карат сърцето да старее.

Основна причина в тези случай се явява пониженото ниво на една особено вещество, което се нарича Коезим Q10( или убихинол), който има важно значение за енергийния баланс на клетките и цялото здраве на организма.
Именно коензим Q10 носи отговорност за образуване на молекулата Аденозин ТриФосфат (АТФ) – която служи за пренасяне на енергията в организма. "Дължината" на живота на една АТР молекула е по-малко от минута, това означава, че просто няма "енергийни" резерви на АТФ в организма. А това означава, че тя трябва непрекъснато да се попълват. Най-голямата концентрация на коезим Q10 е в сърдечния мускул и тъй като АТФ е необходима на сърцето за постоянното съкращаване – свиване и изтласкване, то Коезим Q10 е изключително важен, за здравето на сърцето ни, както и цялата сърдечно-съдова система..

Убихинон поддържа на нужното ниво обмяната на веществата, защото именно нарушаване на нивото води до диабет и други ендокринни заболявания, натрупване на холестерол и проблеми с килограмите.
Учените са установили, че младия здрав организъм изработва до 300 милиграма убихинон за денонощие. Но след 30 години, съдържанието на коезим Q10 се понижава със всяка година и към 60 години съставлява по-малко от 50% от младежкото количество.

Още една причина за бързото стареене на организма са свободните радикали. Тази комбинация се нарича "дефектна" връзка с липсващия електрон. В опит да компенсира недостига, "свободните" отнемат необходимия електрон от здравите клетки на нашето тяло, като по този начин ги унищожават. Първо, свободните радикали се справят с болните клетки и след това приемат здрави. Свободните радикали са причинителите на рак, атеросклероза и диабет.

Истината е най-отгоре

Възможно ли е да се върне времето, когато става дума за здраве?
Подмладете тялото, обновете клетките, направете сърцето да работи както в младостта - без прекъсвания и неизправности? Отворете формулата на онзи еликсир на младостта, над която се бореха алхимиците от древността и учени от миналия век?
Да! А основните компоненти на тази формула трябва да бъдат вещества, които инхибират действието на свободните радикали и повишават нивото на коензим Q10.

В същото време, най-строгите изисквания се налагат върху компонента „антиоксидант” - той  да съчетае неговата ефикасност с естествения произход. В противен случай формулата няма да е безопасна - в крайна сметка, както доказаха учените, „химическите” антиоксиданти са изпълнени със сериозно и нездравословно предозиране.

Гранатин Q10
Гранатин Q10

Компании Vision успя да направи наистина нещо невероятно - да отвори и патентова формулата, ако не вечна, но много дълга младост и тази формула се нарича GRANATIN Q10.

В състава на БАД към храната GRANATIN Q10 влиза коензим Q10, витамини С и Е, а също и мощен атиоксидант – прашец от гранатин.
Последния компонент – ноу-хау на формулата на младостта. Гранат олицетворява безсмъртие, вечно плодородно, и щастливо бъдеще. За целебните качества на Граната (или картагенската ябълка, както го наричат римляните, хората са знаели от хиляди години. И тази ябълка е наистина подмладяваща, защото зърната от нар са богати на витамини, минерали и притежават най-силно антиоксидантно действие в сравнение с други природни източници.

Коензим Q10, който е част от хранителната добавка, образува сериозен анти-стареещ тандем с прах от гранат, който насърчава обновяването и регенерацията на клетките. Той забавя процеса на стареене, контролира и намалява високото кръвно налягане, предотвратява развитието на коронарна болест на сърцето, инфаркт на миокарда. В същото време, коензим Q10 не предизвиква странични ефекти и пристрастяване. Експертите препоръчват приемането на лекарства с коензим Q10, вариращи от 30-35 годишна възраст - да се чувстват като максимум 30 и 60-годишнини.

Компания Vision създаде и супер продукт Кардио Драйв за цялостната сърдечно-съдова система. Изключително мощен, натурален и много ефективен. В комбинация с Гранатин Q10 прекрасна комбинация за Здраво сърце.

Нормализира кръвното налягане, разрежда кръвта,подобрява липидния профил на кръвта. Оптимизира работата на сърдечния мускул, регулира сърдечния ритъм, намалява съдържанието на кръвната захар. Кардио Драйв има общо-укрепващо действие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система. Намалява холестерола и влияе на причините , които причиняват атеросклероза.

 

Съставки на Кардио Драйв:

Твърди съставки: екстракт от грозде прах, екстракт от цвекло (5: 1), екстракт от зелен чай, екстракт от чесън на прах, сух екстракт от женшен (на прах), сух екстракт от листа и цветове на глог екстракт от кората на Арджуна (5: 1), екстракт от листа градински чай, черен пипер екстракт.
Течните съставки: крил петрола, ленено масло, коензим Q10, витамини А, D3, E.
ОТЗИВИ- резултати, от използването на Кардио Драйв, може да прочетете ТУК:

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО  Кардио Драйв на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287

 

Будете здрави заедно с Vision!

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *