UncategorizedДетско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Как да защитиш черния си дроб – той не боли, той се срива изведнъж

Животът без черния дроб е немислим. Той е толкова важeн, колкото и сърцето. За съжаление ежедневно с храната, която приемаме, алкохол, напитки, лекарства, ние го затлачваме с токсини и отрови, които ако не изчистим, в един момент черния ни дроб започва да се уврежда. В началото в по-малка степен, а после в по-голяма.

Куперс Нео
95 лв

Алергийте са чест симптон на нередност в черния дроб. Когато черния дроб е здрав, той прочиства перфектно кръвта от всички вредни молекули и елиминира ефекта на потенциалните алергени в тялото.

Не случайно на Изток казват, че черният дроб е като диспечер - натрупва, съхранява, разпределя,  „повдига нужното и спуска ненужното". Като цяло, състоянието на черния дроб показва общото състояние на организма, дори възрастта на човека. Ако кожата или склерата на окото имат жълтеникав цвят, това свидетелства за нарушена работа на черния дроб, без значение на каква възраст е човека.

Жълтите очи и хроничната умора подсказват за натрупани токсини в черния дроб.

Черния дроб е единствения орган в човешкото тяло, който има способността да се саморегенерира. Трябва само да му позволим да го направи.

КАК да изчистим черния дроб да му позволим да се самовъзстанови?

Куперс Нео

 

КУПЕРС Нео е продукт, който спада към фитотерапията на XXI век.

Куперс подхранва, защитава и възстановява клетките на черния дроб в каквото и състояние да се намира той.

СЪСТАВ:

В състава на Куперс влизат Бял трън, Резене и Артишок - всички тези компоненти хармонизират работата на храносмилателния тракт.

Човек усеща веднага разликата, още щом започне да пие - комфортно храносмилане, редовно изхождане, никакви киселини или подуване на корема. Съставките на Куперс нормализират оттока на жлъчния сок и го разреждат. Това е отлична профилактика срещу образуване на камъни в жлъчката и е изключително важно при днешния ритъм на живот, когато хората не се хранят редовно, пропускат хранения, а това е една от причините за поява на жлъчни камъни.

Да не забравяме, че много хора прибягват до продукцията на Vision след мощни удари от химиотерапия. Други решават да се лекуват с множество антибиотици, в резултат на което черният дроб страда от лекарствена хепатоза. На това място гастроентеролозите просто вдигат рамене, защото не са в състояние да се справят с проблема. В подобни ситуации Куперс е не само необходим, но е и незаменим.

В наше време много жени всеки ден пият хормонални контрацептиви. Първият орган, който започва да страда от страничните ефекти е черният дроб. В тяхното меню задължително трябва да присъства Куперс!

Не случайно хепатитът бива наричан тихият убиец. Черният дроб започва да ви безпокои чак след като вече е почни разрушен без да сме забелязали каквито и да било симптоми на заболяване.

Именно затова предпазването на черния дроб е най-важната съставляваща в грижата за здравето. Вземайки Куперс, вие давате възможност на вашия черен дроб да продължава да ви служи като мощна и безотказна биохимическа лаборатория вътре в тялото ви.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА консултация по въпрос, който ви интересува, както и за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *