Женско здравеЗдравеКрасота

Как да запазиш младостта си без болка и скалпел

Антиокс за сияйна кожа и младост за по-дълго
Антиокс
Антиоксидант, мощна защита от свободните радикали. Забавя процеса на стареене.

Как да запазиш младостта си и да забавиш стареенето?

Това е въпросът, който от много години си задават хората по света. Още по времето на Клеопатра, жените са използвали различни начини, за да запазят хубостта си, а учените са открили, че причината за стареенето, се явяват свободните радикали, които се натрупват в организма. Стреса, неблагоприятната среда, неправилното и небалансирано хранене, вредните навици – всичко това способства за натрупването на свободни радикали в организма, а от там да се развиват различни болести, които стимулират процеса на стареене.

За защита красотата и младостта Компания Vision създаде своя комплекс Антиокс+ пълноценна антиоксидантна защита на организма. Не позволява свободните радикали да се натрупват в организма, а помага да се освободи от тях, както да се изведат натрупаните токсини в организма. Комплекс Антиокс+ съдържа природни вещества, които забавят стареенето, като предотвратяват окислителните процеси в организма и намаляват риска от развитие на различни заболявания.

Въпрос: Защо Антиокс? Защо в комбинация с Детокс и Пакс? Какво правят тези три продукта заедно?

Отговор: Те работят синергично като усилват действието един – друг, като чистят клетките (Детокс), хранят клетките  (Пакс) и ги защитават от свободните радикали (Антиокс)+++

Препоръка: Стартирай здравето отвътре. Това е малката стъпка към оздравяване на клетката, която по-нататък ще роди здрава клетка и така ще се обнови организма и кожата със здрави клетки, а човек ще се чувства здрав с енергия и тонус. Сияйната кожа сияе отвътре навън, а антиокс го прави по най-добрият начин.

 

 

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *