Детско здраве

КАК ДА Е ЗДРАВО ДЕТЕТО МИ

КАК ДА Е ЗДРАВО ДЕТЕТО МИ

Станах майка на 40 години – по-добре късно, отколкото никога. Не защото не исках, а защото като всеки работохолик, не намирах време това да се случи. Все си казвах, че има време, а когато времето вече беше безвъзвратно изгубено – промених приоритетите. Макар вероятността да стана майка беше вече минимална, ето, че чудото стана. Как стана ли? – за това ще разкажа следващия път. Историята си струва да се разкаже.

Здравето на детето ми – най-важното

Децата са най-прекрасното нещо, което може да ни се случи. Това не го разбираш, докато не ги имаш. А когато те вече огласят къщата и изпълват цялото ти същество, единственото което е важно е как да запазим здравето им. Аз знам, че превенцията и създаването на добър имунитет е основа за правилното развитие на всички детски органи. Затова още от 2-я месец започнах да създавам тази основа. Детската серия на Vision и първия комплекс от натурални витамини, които започнах да давам бе Junior neo. Избрах го, защото той бе признат от ЮНЕСКО за най-добър детски натурален продукт и най-балансиран с витамини и минерали. Приятен на вкус, децата лесно го харесаха. Счуквам го на прах,  разтварям го с малко вода и след това го давам с биберона.  Лесно и удобно.  Няколко седмици след ползването започнахме да усещаме неговото действие.junior neo - юнеско

Резултати
  • Нормализира се нивото на хемоглобина, което беше много ниско
  • Имаме здрав сън – спряха да се будят през нощта и вече се будим рано сутрин.
  • Спокойни са, изобщо не усетихме колики
  • И бяхме здрави!

На 4-я месец включих и Junior healthy – прополис и витамин С.

Стривам ги заедно и с малко вода и биберона. Познатия начин. Давам ги преди обяд.

След 6-я месец включих и Junior be bigза правилното развитие на костите и зъбите.

И така до 8-я месец:

Схема на прием

Junior Neo + Junior healthy – преди обяд  junior neo vision

Junior Neo + Junior be big – след обяд

Какво още ни се случи
  • Спим до 7-8ч сутринта, като съня е спокоен.
  • зъбките започват бавно да се показват, но няма лигавене и нервност
  • спокойни сме и растем здрави.

Вярвам, че всички мами искат всичко това за детето си. Затова  влезте и се запознайте с повече информация тук. Изпробвайте и споделете. За мен е интересно да разбера Вие какви витамини давате на своето дете? Как ви резултати имате?

Антоанета Игнатова

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.