Здраве

Как да бъде здраво сърцето ти?

Как предотвратим инсулт и инфаркт?

Лятото продължава, но вече си мислим за това, че отново ни чака работа. Само мисълта ни кара да се усмихваме по-малко и да не усещаме насладата от оставащите почивни дни. Не е нужно да помрачавате тази радост, но по многогодишни наблюдения на лекарите, точно тази стресова ситуация, рязко увеличава количеството на пациентите с хипертонични кризи, други с сърдечно-съдови заболявания.

Тези, които страдат от исхемична болест на сърцето – аритмия, атеросклероза на съдовете, бронхиална астма, този стрес провокира възникването на пристъпи, стенокардии и бронхоспазми.

Винекс притежава мощен антиоксидантен ефект, подобрява работата на сърцето, нормализира съдовия тонус и микроциркулацията  и подобрява капилярното кръвообръщение, храни сърдечния мускул с кислород, укрепва стените на кръвоносните съдове и капилярите, повишава еластичността им, обезпечава свободен кръвоток в съдовете.

 

Кардио Драйв е изключително мощен продукт, натурален и много ефективен за работата на цялостната сърдечно-съдова система, както и за оптималното функциониране на абсолютно всички системи и органи в човешкото тяло. Разработен в сътрудничество с професор Мартин Мидеке – един от изтъкнатите специалисти в Европа в областта на кардиологията. Нормализира кръвното налягане, разрежда кръвта, намалява възпаленията на стените на кръвоносните съдове, подобрява липидния профил на кръвта. Оптимизира работата на сърдечния мускул, регулира сърдечния ритъм, намалява съдържанието на кръвната захар. Кардио Драйв има и общо-укрепващо въздействие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система.

Гранатин Q10 участва в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания, забавя процеса на стареене, подпомага обновяването на клетките, бори се с въздействието на свободните радикали, подпомага да се запази здравословния вид, дава енергия на клетките.

За съжаление много често проблем е и простудата: Вие сте се увлекли в работа, горещо ви е, не слагате дреха. Изпотили сте се и не забелязвате, че времето е захладняло. Ето така често се получава, че не обръщайки внимание на всички тези обстоятелства, вече сте настинал и даже имате температура. Биск и

 

Детокс за изчистване на организма
Детокс за изчистване на организма

Детокс за изчистване на организма

Детокс  ефективно възстановяват общия тонус и енергиен статус, оказват противовъзпалителен ефект и тонизиращо действие, повишават устойчивостта на организма към инфекции. Препоръчват се като профилактично и укрепващо средство, ефективни при първи признаци на простуда и грип. Облекчават състоянието по време на болестта, помагат много бързо да се справите с болестта и да избегнете усложненията.

 

 

Съвет:

  1. 1. Кардио Драйв е супер продукт, необходим на повечето хора над 40 години. Защитава цялата сърдечно-съдова система от натоварване и стрес, нормализира кръвното налягане, защитава сърцето от всякакви възпаления, като се бори против инфаркт и инсулт, така все по-често срещан проблем и при много млади хора.
  2. В случай, че вече сте на възраст над 55, която може да се счета за ,,каквото е станало е станало” и нищо не може да се направи, трябва да знаете, че не е така и това правило не е вярно. Напротив, винаги има начин да подобрим състоянието си, стига да го искаме силно. Винаги има начин да се отървете от болката, като получите оня комфорт, който на вас ви трябва. Препоръката е да се възползвате от Гел Рол-он ЛегРефреш в комбинация с Веностронг. Гранатин Q10 е продукта, който съхранява младостта на органите. Ако уважавате себе си, непременно включете Детокс. Той ще помогне да се изхвърлят всички токсини и отрови, които са причина за болките и много от проблемите в здравословно отношение. Един добър регулатор на имунитета и онкопротектор.

 

С уважение, Антоанета
Е-mail: office@visionbiobg.com
GSM: 0888 219 287

#КардиоДрайв #CardioDrive #здравосърце #Детокс #детоксикация #имунитет #ГранатинQ10 #Винекс #здраве

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *