БизнесЗдравеКрасота

Какво ми даде и защо съм тук?

Аз и признанията

Всеки ден нещо избираме. Кога с емоция, кога с разум – всеки ден нещо избираме.

Днес  празнично ми гостува моя приятелка, с която не се бяхме виждали повече от 30 години. Говорихме за какво ли не, но тя постоянно ми задаваше въпроса ,,Защо, ти трябва?”.

ХонгКонг и ВИР Форум в Макао
ХонгКонг и ВИР Форум в Макао

Така и не остана време да й отговоря, защото преминавахме на друга тема, за друго време. Сега, когато тя си тръгна, реших, че трябва да й отговоря, защото и на мен самата ми стана интересно да си отговоря на този въпрос. Защо се занимавам с това? Защо избрах именно компания Vision? Какво ми дава компания Vision?

С партньори в Турция - Лидерски семинар
С партньори в Турция – Лидерски семинар

И няколко снимки, които ми подсказаха отговора. Нов стил на живот!

Без компания Vision аз щях да си стоя в къщи пред телевизора и да гледам подред всички сериали, както правят много от познатите ми. Може би щях да отивам до децата си, за да им помагам. Ще ги посрещам и изпращам и в това няма нищо лошо. Щях да се оплаквам от болежките си, които така и не бяха малко, а с времето се задълбочаваха. Друго не се сещам. А дните щяха да се нижат бавно и тягостно, защото това не е моята същност. Това не съм аз.

Компания Vision ми даде ново начало на моя живот.

Днес аз пътешествам с колеги, приятели и партньори из България и по света. Аз посетих места, някой по няколко пъти на година, като Москва – моята не сбъдната до този момент детска мечта, за някой дори и не съм мечтала, или дори и не съм знаела, че съществуват- Макао, ХонгКонг!!

Елитни хотели
Елитни хотели

Днес аз прекарвам ваканциите си в елитни хотели и ресторанти, където се наслаждаваме на вкусна храна и специално отношение.

Елитни ресторанти и вкусна храна
Елитни ресторанти и вкусна храна

Обучавам се и повишавам личностното си развитие в красиви зали, на красиви места, където се срещам  и общувам с интересни и успели хора.

Аз и признанията
Получавам признания

Получавам признание на голяма сцена на интересни места за работата си и затова, че съм постигнала нещо повече за мен самата. Уважавана и ценена като човек и като професионалист, аз се чувствам комфортно в компанията на клиенти,колеги, приятели и партньори.

Помагам на хората да подобрят качеството на своя живот и така съм щастлива. Забавляваме се в Топ-клубовете по света

Забавляваме се в Топ клубовете по света
Забавляваме се в Топ клубовете по света (Макао)

Днес заработвам  много повече отколкото ми е пенсията за 40 години работа на отговорни постове в енергетиката.

Днес съм много по-здрава от преди. Имам повече енергия, тонус, желания и мечти. Имам други цели и мотивация за това.

И всичко това, благодарение на компания Vision, която влезе в моя живот. Всичко това ме радва, мотивира и ме кара да се чувствам полезна и значима. Защото :

23 години компанията стои твърдо на световния пазар, предлага продукция, която е без аналог на пазара. Продукция – 100% натурална и ефективна, която се използва от космонавтите, която е призната от Световната здравна организация, продукция, която има всички сертификати за производство и безопасност , произведена в един от най-реномираните производители на натурални продукти, Аркофарма Франция. Над 140 хиляди медицински доказани и публикувани здравни резултати, събрани в специален сайт и хиляди не отразени .

Компанията работи в индустрията на Мрежовия маркетинг, която индустрия все повече набира обороти и която  дава възможност човек най-бързо и с минимални инвестиции, да стартира,  да заработва доходи, както и да построи свой бизнес.

Лесен, прост и разбираем маркетингов план, който дава право да получаваш максимум бонуси и възнаграждения, да растеш в квалификация и да няма никаква пречка по пътя  на постигане целите ти. Над 100 човека заработили своите милиони в компанията.

С Vision Fit на Средиземно море в Сиде, Анталия, Турция
С Vision Fit на Средиземно море в Сиде, Анталия, Турция

Над 15 програми предлага компанията, които всеки може да използва – ,,VisionFIT”, в която едни от най-добрите фитнес инструктори от световно ниво, се грижат за нашата фигура и самочувствие, ,,Автомобилна програма”, където човек може да кара чисто нов автомобил, а компанията да плати за това, „Безплатни пътешествия” до най-екзотични места по света, VIP Форуми и обучения на различни интересни места по света, от най-добрите професионалисти, учени и специалисти на световно ниво и много друго.

Компания, която има своята Мисия и Философия. Компания, която има своя цел, да помогне на много повече хора да променят качество на своя живот и възможност да подобрят главния ресурс на човека – неговото здраве. Знаем, че има поговорка: „ Здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо”.

Красивата зала в х-л Bosphoros - Сиде, Анталия, Турция
Красивата зала в х-л Bosphoros – Сиде, Анталия, Турция

Vision не е просто крачка в бъдещето, то е съзнателен избор на човек, да живее по-добре, по-дълго и активно. Това е моят избор.

Нарек Сираканян - Президент Freedom Group Vision
Нарек Сираканян – Президент Freedom Group Vision

Защото ние имаме млад и амбициозен Президент – Нарек Сираканян, който има знания,опит и амбиция, има стратегия за следващите 50 години, как да се развива компанията  и какво да постигне. Президент, доказал се в много успешни проекти, използвайки най-новите технологии,  автоматизира за нас целия бизнес, като създаде Сесия. Един уникален проект, с който всички ние много се гордеем.

Ако поне едно  от всичко това, което мен силно ме вълнува, е важно и за теб, не се притеснявай да ми се обадиш. Ще ти покажа най-важните неща и ние ще бъдем заедно още на следващото голямо събитие, което ще се състои в България, София на 1-2 юни 2019!

Там ти ще може да разбереш, дали всичко това,което работи при мен,  ще работи и при теб. Ще разбереш, дали Vision може да промени твоя живот по начин, който ти желаеш и искаш.

Ако все още не си си инсталирал Сесия, направи го и ще се видим там  или просто ме се обади.

#Vision #ЯVision #Visionемоябизнес #Visionемояживот #бизнес #здраве #стилнаживотVision #успех #бъдеще #натуралнивитамини #биодобавки #натурални #ефективни #безопасни

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *