Високо кръвно наляганеДетско зравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здравеОтзиви и резултати

Какво да ти подаря за Празника?

Само 5 седмици и малко остават до най-чакания празник – Нова година – чакат го с с нетърпение всички – и малки и големи. В България Рождество Христово празнуват както католиците, така и православните.

По времето, когато започват да работят задължителните снежни пързалки, коледни и новогодишни базари, които показват, че зимата наистина вече е на прага ни, всеки от нас започва трескаво не просто да мисли, а направо да купува подаръци.

Какво да подарим на любимите хора, на роднините, бизнес партньорите, началника? Вечният въпрос, който си задаваме всеки декември.

Продукцията на Vision ще ви помогне да се отървете от главоболието по този повод както в пряк, така и в преносен смисъл ).

Както е казал древноримският поет Овидий, „и хората и боговете могат да бъдат спечелени с хубав подарък“.

В предверието на празниците откриваме в нашата Лента рубриката «Какво да ти подаря?», в която ще разкажем за продуктите на Vision, с помощта на които можете да подарите на хората не само радост и удоволствие, но и най-важната ценност – здравето.

И нашето първо предложение за подарък са гривните Pentactive Neo.

Гривните Пентактив Нео са уникални изделия, съчетаващи стилен дизайн и нанотехнологии. Благодарение на  биокерамичните и магнитни вложки тялото получава лечебно въздействие от 5 природни елемента: сребърни йони и кислород, инфрачервени лъчи, електрони на германий и магнитни вълни.

Тези пет елемента, допълвайки се един друг, имат антибактериално, противовирусно и противовъзпалително действие, повишават общата съпротива на тялото, зареждат с енергия, подобряват кръвообращението, нормализират обмяната на веществата и кръвното, спомагат за регенерирането на тъканите и забавят стареенето.

Гривните PentActive не са просто накити, а истински талисман за здраве както на жените, така и на мъжете!

Носенето на гривните на Vision подобряват лимфодренажната функция на тъканите, възстановява нормалния тонус на кръвоносните съдове, увеличава скоростта на кръвотока, разширява капилярите и ги прави по-еластични.

Нашите гривни помагат да се намали физическата болка и уморяемост, да се намали въздействието на стреса, да се подобри работата на ставите и да се усеща невероятен прилив на енергия!

Но най-важното – гривните Pentactive никога не са много! Дори някой човек вече да има някоя от гривните, той никога не би се отказал от втори, трети, четвърти и винаги ще намери начин да ги използва по най-добрия начин.

Изглежда невероятно, но това е факт, потвърдени от многобройни отзиви на доволни потребители, които те с удоволствие споделят с нас:

Анастасия Максутова, Сузун

Гривната Пентактив Нео ме беше подарена от моя съпруг. Много съм доволна! Харесва ми, че тази красива гривна влияе благотворно и на здравето ми. Прекарвам много време на компютъра и гривната ми помага да запазя енергията и работоспособността ми.

Ирина Селюкова, Москва

Чудесен, стилен дизайн. Изглежда елегантно на ръката ми. В момента нося непрекъснато дамската гривна черен мат. Снема напрежението, помага ми да понасям огромните натоварвания по време на тренировките ми по танци. Имам цялата колекция от гривни на Vision. Нося с удоволствие всяка от тях според случая. Прекрасен подарък!

Алла Богатирьова, Москва

Обожавам именно новите гривни на Vision. Те са толкова леки, изящни, модерни, съвременни, разкошни са! На ръката изглеждат леки като перце, а са толкова полезни. Ако усещам умора в главата си, слагам гривната на челото и ооо, чудо! След няколко минути главата ми се прояснява и пред очите ми просветва. Ако изпитвам умора във врата, слагам две гривни, съединени една за друга като синджир. Ефектът винаги е един и същи – болката изчезва, на нейно място идва лекотата. Това лято така излекувах с нея надутото коляно на един бивш футболист. Беше прекалил с танците. Съединих двете гривни и ефектът беше Уау! Винаги ги слагам там, където усещам проблем. Когато си слагам гривната на ръката, винаги й се любувам. Много красиво украшение.

Екатерина Мишина, Санкт Петербург

ЕФЕКТЕН и ЕФЕКТИВЕН, подарък за близките и за себе си.

Неповторим, разнообразен дизайн, полезни биокерамични вложки – имам възможност да избирам от гривните PentActiv на Vision вече над 15 години.

Гривните ми помагат за остана бодра през целия ден и ме предпазват от въздействието на различни лъчения.

Вечер си слагам гривните на очите, за да сваля напрежението от деня – действа и на мозъка, и на напрежението в очите от работата на компютъра.

Като аксесоар, гривните PentActivе са хармонично допълнение към дрехите от най-различни стилове.

Анна Заязова, Калининград

Още щом гривните се появиха, аз нося моите постоянно, като непрекъснато добавям към предишните някоя нова. В момента нося 4. Много пъти са спасявали както мен, така и моите познати в различни трудни ситуации. Гривните ми позволяват да водя активен живот и то на моята възраст, спасяват ме от умора по време на продължителните пътувания с кола, когато шофирам аз самата. През тези години огромен брой мои познати и случайни хора си купиха такива гривни и са много доволни от резултатите . Те са прекрасен подарък, затова ги подарявам с удоволствие на мои приятели и близки. Дизайнът и качеството им се усъвършенства непрекъснато. Всеки нов модел ме кара да изпитвам възторг и желание да го нося. Могат да се напишат много истории, как и на колко много хора са помогнали гривните, как са връщали в съзнание хора без никакви лекарства. Как хората са се отървавали от болка, умора, стрес буквално 20-30 минути след слагането им. Удивително изобретение на нашия век!

Елена и Мария Жигулские, Севастопол

Днес човек не може да си представи живота без мобилен телефон.

Най-добрата защита на организма от вредното въздействие на излъчванията са уникалните гривни Pentactive Neo на Vision.

Използвам ги от момента, в който те се появиха преди повече от 15 години. Променяше се дизайна, усилваха се свойствата им. В момента най-красивата и най-любимата ми е златната.

Дъщеря ми си избра сребърната. Тя също общува с много хора в работата.

В семейството ни тези гривни бяха нещо като първа помощ. По-малкият ми син като беше дете много често се връщаше с цицини по главата – 20-30 минути и цицината я няма. Една оса го ужили по долната устна. Голям оток, устната провисна, той крещи, че го боли. Слагам гривната и след 5 минути той се успокои и заспа.

Така че, гривните ги обичат семейството ми, приятелите ми и всички мои познати.

Просто си я сложете и я носете с удоволствие!

Александр Петухов, Москва

Първоначално гривната просто ми хареса: необичайна, много красива и стилна! Чак след това оцених нейното действие: по-леко понасям натоварванията. Нямам някакви особени проблеми със здравето, затова я нося за профилактика: родителите ми починаха от сърдечно-съдови заболявания.

Наталия Урусова, Москва

Ползвам гривните над 10 години! Две гривни нося, когато съм във фитнеса – помагат ми с по-големите физически натоварвания и се възстановявам по-бързо след тях). Три гривни си слагам, когато летя със самолет, а аз летя често – така поддържам имунната си система.

Още 3 различни слагам според тоалетите ми)

Анна Шилова, Санкт-Петербург

Добър ден! Цялото семейство имаме гривни! Съпругът ми и по-големият ми син имат мъжки, малкият ми син, който е на 9 също носи черна – смалена, а аз и майка ми – златни! Много помагат срещу главоболие – слагаш на челото и след 20 минути вече не боли, помага и при запушен нос, като я наложиш отгоре, когато те боли гърло! Неотдавна имах температура – 39 градуса! Започнах да слагам гривната на главата, на носа, на гърлото и на гърдите, след 1,5 часа температурата ми падна до 37,2

Джамиля Абубакировна Мирахмедова, Узбекистан

Аз съм на 60 години и точно от една година нося гривните Pentaktiv Neo, резултатите са прекрасни! Вечерта си сложих една гривна, един час по-късно почувствах прилив на сили и енергия, мина ми главоболието. Боляха ме ставите (ревматизъм), болката намаля.

4 часа домакинствах, до 2.00 през нощта, настроението ми се подобри и се радвах като дете от това, че новите гривни действат по-мощно от предишните!

Една сутрин се събудих със силен световъртеж, веднага свалих от ръката си две от гривните с катарамите и си ги сложих на врата – световъртежът ми мина, вечерта обслужвах всички, сервирах, от тогава изобщо не ги свалям от врата си, имам и по една на ръцете – общо 4 гривни – ставите вече не ме болят, имам мощен имунитет, настроението ми е чудесно, лесно понасям полетите, сякаш летя – съветвам всички да ги носят по 2!

Лариса Куслицкая, Москва

Отдавна нося гривна Vision и винаги съм усещала положителен ефект. Сега колекцията ми се допълни с новите иновационни гривни с великолепен дизайн: леки, красиви, стилни, в оригинална опаковка, изглеждат като бижу + че имат страхотен оздравителен ефект, укрепват имунитета, нормализират кръвното, помагат да се удължи активния живот, подобрява като цяло самочувствието. Нося я с голямо удоволствие всеки ден и се чувствам прекрасно. Гривните са и чудесен подарък. Не се притесняваш, какво да подариш за познати, роднини за рожден ден или друг празник. Много пъти съм подарявала на приятелките ми – всички са във възторг и водят техни познати да си купят. Винаги отзивите са положителни и изказват и благодарности. Препоръчвам ги на всички, особено сега, когато се задава Нова година!

Антоанета Игнатова, София, България

Имах силен зъбобол, сложих си гривната Pentactive на бузатаи болката намаля. Нося и трите варианта на гривните  PentActive – златната, сребърната или черната, според тоалета ми. Гривните станаха неразделна част от моя стил, като ми дава енергия и заедно с това, душевно спокойствие. Те са моята втора кожа.

Пепа Игнатова, България

Подарих черната гривна PentActive на моята дъщеря, която е професионален пианист. Тя сподели, че когато си я сложила и свирила, усетила ръцете си много леки и приятни и че болката, която често пъти съпровожда свиренето на пиано, си е отишла. Освен това гривната изглежда прекрасно на ръката й – елегантно.

Аз нося златна гривна, защото тя ме предпазва от стреса през целия ден. Ако по случайност не си сложа гривната, се чувствам различно.

Олга Н, Санкт Петербург

Страхотен експеримент – сложих си гривната върху огромна синина под окото. Мина ми за две денонощия, а беше толкова голяма, че си мислих, че няма да се махне поне месец.

Валентина Лифанова

Използвам продукцията на компания Vision над 20 години. Направо съм във възторг от гривните Pentactive! Мога да не си сложа някое бижу, но гривната винаги е на ръката ми. И вече си създадох правилен навик « Всичко най-добро, което работи за здравето ми, винаги е с мен». Стилен дизайн, удобство и полезно действие! С гривната Pentactive Neo на Vision се чувствам защитена!

Марина Туз

Здравейте всички! Брат ми е на 61 година и винаги много скептичен към всичко ново.. Помоли ме да му дам някакви хапчета, защото го болели ръцете. Аз нямам в къщи такива лекарства. Свалих си гривната. Пита ме: Какво е това? Виждаш ли вложките? – сложи си гривната! На следващия ден ми звъни в работата и казва: Представяш ли си, тази ръка, на която бях сложил гривната не ме боли, сега ще я сложа на другата! Сега планира да купи и на себе си и на жена си.

Майка ми си сложи гривната онзи дени не я свали през нощта. За първи път от дълго време каза, че е спала добре и спокойно! Работата е там, че след инсулта нощно време има шум в главата, качва кръвното, общо взето, мъка. А вчера сутринта се събуди и казва: „Спах прекрасно!“

Виктор Тутин, Саров

Живея в едно закрито градче, което се казва Саров (атомен отрасъл, лоша екология). Купих си гривна VISION, чувствам се отлично, усещам прилив на сили, увеличи се моята работоспособност. Частично намаля и световъртежа.

Най-добрите коледни и новогодишни подаръци са в магазините на Vision в Сесия!

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ за гривните, наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/87QfFQ

Инстаграм: https://u.to/nyEfFQ

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *