Детско зравеЗдравеМъжко здравеОтзиви и резултати

Кажи на вируса «А»

Здравето най-висша ценност, да го защитим!

📌💥Днес без всякакво преувеличение може да се каже, че всеки човек в света е загрижен за здравето си. Обявена е пандемия, с всеки изминал ден все повече хора заболяват от коронавируса. Държави затварят границите си, въвеждат карантина, а населението прави всичко възможно да подобри имунитета си.

📌Ние в Project V също не изоставаме, защото здравето е най-важната ценност за нашата компания. И ние създадохме #продукт #А — уникален биоактивен комплекс, въплътил в себе си цялата мощ на антиоксидантите.

👉Той не само повишава имунитета, но и помага да предпазим клетките в тялото от въздействието на свободните радикали, забавя стареенето, укрепва капилярите и стените на кръвоносните съдове, предпазва от сърдечносъдови заболявания, помага срещу стрес и умора.

СЪСТАВ:

👉В #състава на #Продукт #А влиза толкова необходимия за целия организъм #цинк, който според твърденията на #доктора на #медицинските науки, #професор и основател на научната школа по биоелементология #Анатолий #Викторович #Скални, «въздейства на имунната система, като повишава нейната съпротивителна сила срещу вирусни и бактериални атаки». Професорът съветва по време на епидемията на коронавирус да се вземат препарати, съдържащи #цинк.
#Витамин #С, който също влиза в състава на продукта, не се нуждае от коментари, тъй като отдавна се познава като универсално средство при всякакви простудни заболявания — #вирусни или #бактериални.

👉💥Струва си, обаче, да разкажем по-подробно за следващите 4 компонента.

📌 #Селен. Мощен антиоксидант, който забавя процеса на окисляване на липидите. Освен това, стимулира образуването на антитела и блокира токсичните ефекти на тежките метали.

📌 #Гинкго #билоба. Нормализира кръвното налягане, активизира периферното кръвообращение, спомага за насищането на клетките с #кислород, препятства образуването на #тромби, ускорява възстановителните процеси в #мозъчните клетки. Също така е изключително силен #антиоксидант.

📌 #Бета #каротин. #Натурален #антиоксидант, който потиска активността на свободните радикали, предотвратява увреждането на клетките и предпазва от преждевременно стареене.

📌 #Екстракт от #гроздови #семки. Съдържа полифеноли — #мощни #антиоксиданти, блокира свободните радикали и ги извежда от тялото, като предпазва структурата и здравето на всяка клетка.

👉💥❤️Всички компоненти на тази чудна добавка са не само полезни сами по себе си, но и хармонично се съчетават помежду си и така усилват взаимно полезните свойства на всяка от тях.

👉#Продукт #А ще помогне на тялото ви да се справи с болестите и преждевременното стареене.

Достъпен е в магазините на Sessia, като използвате линка: https://u.to/zrhOFA ( или направете своята заявка на телефон: 359/889 433 668 / 3549/ 889 433 668)

#продуктА #ProjectV #антиоксидант #селен #цинк #витаминС #витаминD

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *