Детско зравеЖенско здравеЗдравеКозметикаМъжко здраве

Историята на К.М.Н. Д-р Олга Кондакова – Vision

Продължаваме да разказваме истории. Истории, които те карат да се замислиш.

От както чух първата информация за Вижън минаха 14 г. Тази информация влезе вътре в душата ми. Нещото, което ме доведе в компания Вижън беше продукта. Затова сега ще поговорим за нашето тяло. Нашата душа и нашата мисъл ни управляват, Мечтите и желанията променят биохимичните процеси в тялото ни, тялото изпълнява задачите на нашите емоции и програми. Затова, ако човек се радва, той сам започва да произвежда ендорфини, които предизвикват ефект на радост и наслада. Ако ни е тъжно, в нашия организъм се изработва кортизон. Това е хормон,който води до образуване на тумори.

Ако сме в състояние на ярост, то мозъка ни дава заповед за изработване  на хормони и активни вещества,които активират производството на адреналин.Очестява ни се пулса,повишава ни се кръвното налягане,отделя се жлъчен сок. Нашето тяло реагира на нашето послание. И от тази гледна точка, кажете ми моля ВИ, може ли  на нашето здраве да повлияе лекаря? А какво е медицината? Как се превежда тази дума?

Това е лекуване на болестта. А какво е нашето  здраве? Как може медицината да се отнесе към здравето? Медицината въобще не е задължена да следи за нашето здраве и да го възстановява. По статистика на Министерството на здравеопазването се получава, че за нашето здраве, отговарят фактори, които въобще не са свързани с медицината. Нямат нищо общо с медицината.

И така, нашето здраве зависи от много фактори, които в процентно отношение са следните:

– 60% – нашия начин на живот

–   8% – генен потенциал

– 12 %- качество на медицинското обслужване

– 20% – влияние на стреса и екологията

 

В първите 60% огромна част заема правилното хранене.Защо?

Ето прост пример:

Ако сте решили да построите къща на два етажа, ще я построите ли, ако сте си доставили материали само за един етаж?

Ние считаме, че като сме напълнили стомаха си,организма трябва да е доволен. НО, на организма за неговото самовъзстановяване са  нужни  60 елемента хранителни вещества.Тези микро вещества, които участват  във  възстановяване на клетките.

Нито една наша клетка не се е запазила от момента на нашето раждане. Нямаме нито една клетка, която да присъства в нас, от утробата на майка ни. Ние имаме заложена в нас определена генетична информация. И ние с Вас, управляваме тази генетична информация. Или я запазваме във вида в който ни е дадена, или я преумножаваме и променяме. На всички ни е известно,че ние се състоим от макро вещества- белтъчини, въглехидрати и мазнини. На всички ни е известно,че за да се  обновяваме, ни е нужно витамини, минерали и аминокиселини. А кой от Вас ще потвърди, че всеки ден се храни така, че дава всичко необходимо на организма в правилните дози. Мисля,че никой от Вас не прави това на 100%, затова на всички ни е необходимо да допълваме храната си, за да осъществим заложения ни генен потенциал.

Слушайте: През2005г,завърши международен проект, който изучаваше геномът на клетките. Учените потвърждават, че генният потенциал на съвременния човек е 160 години. Защо ние не използваме този потенциал?

Нашия организъм е уникален, но съществуват определени условия за тази уникалност и самовъзобновяване. Само качествените тухли, само качествения строителен материал, който ще постъпи в клетката, ще повлияе на генния апарат на клетката, където се съхранява гена информация. Само тези качествени градивни материали,могат да направят невъзможни неща.

Вие ще ме разберете по-добре от моите колеги-медици. Те не ме разбират. Аз дойдох в компанията преди 14г,за да подобря собственото си здраве. Когато дойдох, имах ревматизъм с последваш порок на сърцето.

След няколко месеца ползване на продуктите, нито един медицински уред не може да потвърди това, което беше. Тази диагноза, която беше. Всички мои колеги лекари ми казват.Това е случайно, това не са твои показатели. Това е случайно поставена диагноза. Те не вярват на очите си.

Днес учените са създали всичко, за да бъде здрав човекът. Великите открития за биопроцеси в нашия организъм, обноваване на тъканите и процесите на младостта потвърждават това. Това не се оспорва.НО.

Готов ли е човек да приеме информацията,че всичко това го има и е за мен – любимия. Той сам е длъжен да направи избора. Избор в полза на отличното здраве, избор на здравия бизнес.

Какво може да получите в компания Вижън?

 

Вие можете да възстановите  своето здраве и да преумножите своите  финанси.

А тези възможности Ви дават продуктите, с които трябва да се запознаете.

Нашия продукт е уникален с това,че днес, той е най-добрият. По-добър няма. Аз знам, че ако сте били на презентация на други компании, ще кажете,че така говорят всички. Може да се говори дълго и много. Работата е там, че продуктите на компания Вижън са потвърдени медицински, с клинични изследвания, не само че е натурален , но той е достъпен и с голяма усвояемост,той има уникална възможност да прониква в ядрото на клетката, да влияе на генната й структура, да обновява, да подмладява, да оздравява.

Компания Вижън има всички документи и  е помогнала на Руската академия на медицинските науки  да придвижи проекти до Руската федерация. Института по хранене среща много голямо съпротивление от страна на фармацевтичните фирми. Качеството на продуктите са потвърдени от всички възможни изследвания. БАД Вижън, са съвършенно качествени. Това са продукти, които се произвеждат на ниво на фармацевтичните препарати. Аз ги наричам парафармацевтика т.е. те са аналогични на лекарствата,те проникват дълбоко, действат бързо и при това се явяват БАД, които позволяват нашите клетки да се хранят правилно.

 

Ако Вие започнете да употребявате такъв високо качествен продукт, то тогава се променя ситуацията.Тогава екологичното замърсяване не оказва влияние на Вашия организъм, защото БАД  Вижън включва активизация на процесите на защитните механизми и не позволява в агресивна среда  не само да оцелеят, но и да се обновяват.

Представете си, 60% от което зависи нашето здраве – това е нашият начин на живот.Това е нашето хранене и нашето мислене. Ние неутрализираме още 10%- влиянието на екологичната обстановка. Значи стават 70%.

 

Ако ползваме БАД Вижън, това позволяват нервната ни система да се възстанови и започваме да възприемаме адекватно обкръжаващата ни информация.Даже негативната.Така обхващаме още 10% от негативните фактори, които ни влияят.И се получава, че ние можем да управляваме 80% от факторите, които влияят на нашето здраве. НО, това може да го направи само висококачествен продукт.

 

Класическата серия е база за нашето здраве. Това е строителен материал.

Директ Хит – това е целенасочен удар.

Някой се стресират само при споменаване на БАД или хранителна добавка, заради лошата реклама. А какво е БАД според Руската Академия на Медицинските науки – БАД- това е онова нещо, което ни позволява да оцелеем в съвременния свят и при това да живеем по-дълго.

 

И при това, медицината става все по-агресивна. Тя е навлязла в топик. В задънена улица. Тя е станала оръдие на фармацевтичния бизнес, а той е като милитаризация в мирно време. Не си мислете,че докторите ще участват в нашата дейност по укрепване на здравето.

Свалете си розовите очила и разберете,че лекаря на може да управлява Вашето здраве.Той може само навреме да установи симптомите. НО, резервите на организма зависят от това, как Вие ги поддържате. Вашето тяло, Вашата биохимия се управлява от Вашия разум. Има тухли, които Вие сте длъжни да давате всеки ден. И ако Вие не ги давате, то статистиката сочи,че продължителността на живот  в Русия за мъжете е 58г, а за жените – 70. И тя ще се реализира при Вас, ако Вие не давате на клетките необходимия строителен материал. Знаете ли, понякога и стандарта на живот не може да повлияе на тази статистика.

 

Да вземем например ОАЕ. Там средната продължителност е 60г. Това е една много развита държава и всеки който живее там, има много повече възможности от нас.Разбирате ли колко може да бъде агресивна околната среда, климата.

А какво ще кажем за Япония. Там стандарта на живот е по-висок. А защо там средната продължителност на живот е над 80г. След всички атомни бомбардировки и аварии.

При постъпване на работа, първият въпрос е: Приемате ли БАД?

Ако отговора е НЕ, вие не сте интересен за работодателя, защото ще боледувате и ще си вземате болнични.

А сега нека кажем няколко думи за различните видове БАД. Принципно всякакви добавки е полезно да се пият. Добре е да се пият. Въпроса е, на какво ниво искате да повлияете на здравето си.

Ако искате да подобрите работата на жлъчката си, вашият път е към фирма Сибирско здраве.

Ако искате да подобрите взаимодействието между тъканите и междуклетъчното пространство, Вашият път е към руската фирма- АртЛайт. Те работят с GMP  стандарт за добавки.

А вие знаете ,че нашите продукти отговарят на GMP стандарт на фармацевтични продукти.

 

Ако Вие искате да се обновявате, да обновявате Вашия организъм, да се подмладявате, вашия път е в компания Вижън. Защо?

Защото нивото на нашите добавки е на ниво ГЕНИ. Запомнете тази разлика. Аз говоря като учен. Аз съм защитила дисертация на тема Вижън. Някой ще защити ли дисертация от медицинската система на тема БАД?

Аз писах своята дисертация 10г. Събирах доказателства. Аз доказах, че продуктите на Вижън действат на клетъчно ниво. И те стояха на моята дисертация на едно ниво, заедно с транквилантите и антидепресентите. Имам в предвид, че както се усеща действието на тези лекарства, така се усеща и действието на продуктите на компания Вижън, без да имат разбира се странични действия, каквито имат горните препарати.

Днес нашата компания ни дава възможност за оздравяване на нашия организъм. Да се подмладяваме, да имаме качествен живот, финансова независимост, признание, всичко което искате.

Преди 14 г , когато го чух за първи път си казах, това ми е нужно. Няма нужда да ми се доказва, аз ще го проверя. Аз правя избор и вземам решения. Аз съм президент на собственото си здраве. Остава и Вие да вземете това решение.

 

Често ли срещате здрав лекар? И той да не пие нито едно лекарство?

Потвърждавам, че на 50г,  това е нереално. Ако лекаря е гинеколог,той непременно приема хормони, за да съхрани еластичността и влажността на кожата си.

Ако е офталмолог – той има очила.

Ако е уши, нос и гърло, носи слухов апарат.

И хората отиват при този лекар и му слушат съветите. И никой не мисли да го попита – Вие давате съвети, назначавате лечение, а Вие можете ли да гарантирате,че това ще ни излекува? Или друго – докторе, Вие сам това пробвал ли сте го?

Аз считам,че всяко лекарство е вредно. И така счита и нашият организъм.

 

Разбира се, аз не отхвърлям лекарствата, защото към мен се обръщат хора в различно физическо и здравословно състояние, но на всеки човек напомням,че ТОЙ е стопанина на собственото си здраве. Докато той не даде тухлите, той няма да оздрави своето състояние, независимо от своето желание и от консултацийте на другите специалисти.

Ние с Вас може да не лекуваме. Но ние може да говорим, че днес има всичко.Например:

Днес има Гранатин Ку10, супер формула за подмладяване. При жените се възстановява цикъла, дори и той да е приключил, възстановява се хормоалния баланс, защото екстракта от нар, е чиста матрица наречена естрон.Това е качествен женски хормон.

Чист, висококачествен естрон, който се използва в медицината за лечение на мастопатия. Но в медицината се дава в синтетичен вид, а Вие го получавате в натуралин вид.Гранатин Ку10 е чудо.

 

Работата е там, че с подобни препарати работят много фирми. Например:

Новосибирската академия на науките е разработила препарат под името Гранатин. Той съдържа 30 капсули и струва 90 евро. И съдържа само нар.

Практиката показва,че не дават такива резултати, които ние сме получили от дори само за първите 3 м.

Аз работя с апарат, който определя биологичната възраст на моите пациенти.

Доказа се,че с 3м употреба на Гранатин Ку10, човек се подмладява със 6 г.

Това показват приборите, апаратите. И това удоволствие струва само 75 лв. или 2.50 лв на ден.

Същото може да се каже и за ЛивЛон, който на практика е уникален супер продукт с 10 мощни антиоксиданти в състава си.

И за Д4Х – умната храна, и за ЕnjoyNT- уникалния продукт за стави…и т.н.

Продуктите на Vision се използват в Космоса. Кой би разрешил да се използва нещо, което не е доказано, че е безвредно и е ефективно? Нали знаем колко струва един космонавт, една такава програма в космоса или поне се досещаме.

Уникалността на продуктите на компания Вижън се потвърждава и от Световната здравна организация(СЗО). Това е единствената търговска компания, с която СЗО се е съгласила да си сътрудничи и подписа договор с компания Vision за изследване качеството на живот на хората по света.  Това е признание, доверие, това е взаимно партньорство в името на здравето на човека.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

 

 

 

 

 

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *