Детско здравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здравеОтзиви и резултати

Историята на Д-р Юлия Леонтиева – Vision

Аз и признанията

Разказваме резултати:

Казвам се Юлия, на 36г, акушер,гинеколог. През последните 10 г работех като лекар в различни здравни учреждения.Много обичах професията си.Считах я за най-добрата и най-хуманната.Считах, че съм лекар по призвание. Много ми харесваше да помагам а хората, да се избавят от болестите. През последните две години аз работех в частна клиника. Какво правех? Непрекъснат поток от болни с различни проблеми. Идват при мен месец след месец, година след година и т.н..Все по-често ми се налагаше да диагностицирам различни проблеми.

Това е хронична болест, с която на човек му се налага да живее цял живот. И ще му се наложи цял живот да пие химични лекарства за контрол на това заболяване. И аз му го обяснявах това, за да не прогресира заболяването и да няма остри симптоми. Но аз не можех да подобря качеството на здравето на човека. И това много ми тежеше. Особено, когато се сблъсках с подобни проблеми в моето семейство.

 

Преди време, в семейството  ми се разболяха двама много близки на мене хора. Дъщеря ми и баща ми. На 6 г ми дъщеря, се появиха симптоми на запек. Детето неможеше да отиде на тоалетна 5-6 дни, а когато това ставаше, беше много болезнено и тя започна да задържа позивите, а от това започна да я боли стомаха.

В началото променяхме диетата, включвахме някой допълнителни неща, после някой лекарствени препарати, а после ни предписаха курс от клизми.

Представяте ли си, какво е да говориш на 6 г. дете, да си прави клизма.Два пъти на ден да и повтаряш едно и също, да я уговаряш. Тя ме гледаше с ужас,не разбираше, защо е нужно да се прави всичко това.

Ние сме лекари. Мъжът ми също е лекар. Кандидат на медицинските науки, хирург. Ние като лекари знаем,че това трябва да се прави. И ние го правехме, но никакъв резултат от това. Лежахме в болница. Най-добрата клиника за стомашно-чревни проблеми за деца. Курса на лечение беше великолепен. Получихме резултат. Изписаха ни  и ни преписаха 3-месечен курс на долечение. Даже ми се наложи да не ходя на работа 1 м., за да съблюдавам точния прием на лекарствата по часове. Ние много сериозно се отнесохме към този въпрос. Давахме лекарствата, спазвахме диетата и имахме ефект. НО, след 3 м, след като мина курса на лечението,отново се появи запек. Обаждам се на лекаря, който ни лекуваше в института и го питам какво да правим. А той отговори- лекувайте се в болница. И ние пак отидохме в болница.

След втория курс на лечение, практически нямаше никакъв ефект. И аз разбрах,че повече там няма да отидем.

 

По същото това време,баща ми, който беше на 58г, получи аритмия. След физическо натоварване на село, за първи път,получи аритмия. Пристъпите ставаха все по-чести и по-чести.След аритмия, той трябваше да лежи.Аз, която работех в частна клиника и мъжът ми, който работеше в болница, му направихме всички изследвания. Назначиха му много добро лечение. Но той не получи резултат.

Докато при детето получихме някакъв временен резултат, при баща ми резултат нямаше. И на мен ми стана много страшно. Аз като лекар разбирах, че той е на 58 г  и попада в рисковата група на мъже между 50-60 г. Възрастта с най-голяма смъртност. Средната продължителност на мъжете в Русия е 58г. И моето положение беше катастрофално. Лекар, който постоянно повишаваше квалификацията си, посещаваше семинари в т.ч. и международни. Имам възможност от гледна точка на науката да мога успешно да диагностицирам и да лекувам, НО аз не бях в състояние да помогна на детето си и на баща си да се решат здравните проблеми. Какво трябва да направя?

Всичко се промени с едно телефонно обаждане.

 

Чувам радостния глас на баща си- Юлия Ура!!Аз намерих средството, с което ние всички ще бъдем здрави. Аз всички ни ще излекувам.

И тогава, започна да ми говори за БАД на компания Вижън.

О този момент на татък, ние  баща ми започнахме да водим горещи спорове.

Аз като лекар се отнасях към БАД, не просто  съмнително, а рязко и категорично отрицателно. Агресивно. Аз всячески се опитвах да го преубедя – правех изводи, давах доводи. Но той ми каза, че това е последното, което той ще пробва.

И след месец, той ми каза, че няма  сърцебиене. Аз му казах,че си е внушил. Той ми звъни след 2 месеца и ми казва,че няма сърцебиене. След 31след 6 м ,той отново нямаше аритмия. А също си реши проблем с червата, По пътя му мина и кожния проблем. И на мен ми стана интересно. Аз реших да разбера, какво стои зад границата на моето НЕразбиране. Отидох на Ден на здравето. Той беше в малък мащаб, имаше малко хора.

От този ден, моето отношение към здравето и болестите се промени.

Факт е,че ние лекарите не можахме да помогнем на баща ми. Факт е,че проблема му се реши. Значи има доктор, който знае как става това. Оказа се,че в организма на човек изначално са заложени всички механизми за възстановяването му.

Никого не удивява  факта, че след порязване, раната зараства.Организма знае къде е проблема и знае как  да го реши. Той е нашият доктор.

БАД на Вижън съдържат всички компоненти, които са част от нашия организъм. БАД са инструмент за излекуване на проблема.

Дъщеря ми имаше проблем  със запек от 1.6м и перспективата беше на всеки 6м да лежим в болница. А само след месец ползване на продуктите,проблема започна да се решава и след  3 м, този проблем напълно изчезна.

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

сподели бутон

4 thoughts on “Историята на Д-р Юлия Леонтиева – Vision

 1. Хитрый, функциональный и первоначальный в использовании магазинов интернет-магазин чтобы тех, который хочет заработать на электронной коммерции. У ритейлеров лакомиться возможность воспитывать принадлежащий бизнес посетители и искушать новых клиентов сайтов . Стоимость создания продвижении сайта зависит от сложности и масштаба бизнеса. Будто это не уникальная функция CMS ради запуска сайтов ? Мы поможем вам исполнять ваш сайт в КАЗАНИ вывода с модными идеями и необычными методами страниц . Обсудите и положите магазинов особенный мобильный телефон сайтов детской обуви в форму посетители ниже раскрутки. Внешняя оболочка бренда, такая якобы бренд, логотип и фирменный стиль, должна подходить бренду компании, какой впрямь может создать могучий бренд. В настоящее период обновление сайта является законным веб порталов , незаконным, очень эффективным и может являться неэффективным страниц раскрутки
  продвижение сайта в топ
  Не дорого и бесплатно вывода аудитория бижутерии. Владельцы сайтов используют варианты раскрутки без рекламы, для пользоваться приманка ресурсы чтобы привлечения пользователей тенета в приманка онлайн-проекты. Объявлять веб-сайт сложно, у вас мало опыта посетители, вы не знаете веб порталов , подобно его улучшения, и вы не можете успевать хороших результатов страниц . Бесплатная реклама для сайте – это сказка, и вы аудитория должны получить компенсацию за все. У каждого владельца магазинов трапезничать эта идея. Мы заплатим клиенты следовать сайт Казани детской обуви. Расходы для рекламу зависят от темы, конкуренции, ключевых слов и возраста сайта. Ознакомьтесь с ценами аудитория для акции сайта. Интернет продолжает вырастать, в книга числе всетаки новые пользователи. Компании, которые вывода используют инновационные посетители ИТ-инновации, имеют решающее вес для успеха. Это может попадаться любой мотель, гостиница, риэлторская общество и любая компания магазинов
  КЛИКАЙ https://seo-saitov.ru – Продвижение магазинов в Яндекс

 2. Ортопедическая обувь медицинская упаковка ради стерилизации. ортопедическая обувь Используются продажа не исключительно в кабинетах врача, но и в санаториях и массажных кабинетах бассейна. Медицинские банки от 2 до. Это хорошая возможность превратить большое цифра из них в сезон массажеры. Азбучный дизайн головы продажа, ног и ступней может попадаться восстановлен через наушники и функциональные модели. У пациентов могут быть разные позиции на скамейке. Использование медицинской мебели также важно медицинские изделия купить. Самым надежным металлическим каркасом купить является коррозия. Кровать может попадаться изготовлена из картона или картона, наполненного пеной, полиэстером или другими материалами ортопедическая обувь заказать
  детская лечебная ортопедическая обувь интернет магазин
  Пригодность пациентов продажа и поставщиков медицинских услуг зависит через качества кушеток. Разве вам нужен сподручный ложе для долгое время. Достоинство медицинской кушетки зависит от ее типа. Наша компания предлагает недорогое лечение с помощью спа-дивана либо массажа, которые дозволительно приобрести. Ортопедическая медицинское оборудование действительно необходима тем, у кого строй обуви медицинское оборудование . Ради здоровых людей это хорошая мочь предотвратить будущие проблемы (отеки, шея).Сей лабаз имеет современный и надежный стиль
  купить детские ортопедические стельки
  Мы предлагаем качественную ортопедическая обувь и доступную медицинскую обстановка в Москве доставка. Функциональная мебель и оборудование – общество готова предоставить лучшие продажа решения чтобы медицинских учреждений и современных офисов. Этот буклет содержит весь, сколько вам нужно лучший о получении, обработке, распознавании производительности и записи мебели заказать массажеры, в часть числе о работе различных отделов
  каталог ортопедических подушек
  Наше сотрудничество обеспечивает высококачественную обстановка и оборудование, современное медицинское оборудование и решения, которые затрагивают всех потребителей купить. Это важно чтобы здоровья только тела, потому который оно заботится о ваших ногах, сколько может оказать существенное обаяние на покрой жизни и ноги, которые подвергаются высоким нагрузкам во дата упражнений медицинское оборудование . Качественная медицинские изделия и ботинки вечно легки, тверды и приятны купить
  ЗДЕСЬ https://medortomir.ru медицинские изделия и медицинское оборудование

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *