Детско здравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здравеОтзиви и резултати

Историята на Д-р Юлия Леонтиева – Vision

Аз и признанията

Разказваме резултати:

Казвам се Юлия, на 36г, акушер,гинеколог. През последните 10 г работех като лекар в различни здравни учреждения.Много обичах професията си.Считах я за най-добрата и най-хуманната.Считах, че съм лекар по призвание. Много ми харесваше да помагам а хората, да се избавят от болестите. През последните две години аз работех в частна клиника. Какво правех? Непрекъснат поток от болни с различни проблеми. Идват при мен месец след месец, година след година и т.н..Все по-често ми се налагаше да диагностицирам различни проблеми.

Това е хронична болест, с която на човек му се налага да живее цял живот. И ще му се наложи цял живот да пие химични лекарства за контрол на това заболяване. И аз му го обяснявах това, за да не прогресира заболяването и да няма остри симптоми. Но аз не можех да подобря качеството на здравето на човека. И това много ми тежеше. Особено, когато се сблъсках с подобни проблеми в моето семейство.

 

Преди време, в семейството  ми се разболяха двама много близки на мене хора. Дъщеря ми и баща ми. На 6 г ми дъщеря, се появиха симптоми на запек. Детето неможеше да отиде на тоалетна 5-6 дни, а когато това ставаше, беше много болезнено и тя започна да задържа позивите, а от това започна да я боли стомаха.

В началото променяхме диетата, включвахме някой допълнителни неща, после някой лекарствени препарати, а после ни предписаха курс от клизми.

Представяте ли си, какво е да говориш на 6 г. дете, да си прави клизма.Два пъти на ден да и повтаряш едно и също, да я уговаряш. Тя ме гледаше с ужас,не разбираше, защо е нужно да се прави всичко това.

Ние сме лекари. Мъжът ми също е лекар. Кандидат на медицинските науки, хирург. Ние като лекари знаем,че това трябва да се прави. И ние го правехме, но никакъв резултат от това. Лежахме в болница. Най-добрата клиника за стомашно-чревни проблеми за деца. Курса на лечение беше великолепен. Получихме резултат. Изписаха ни  и ни преписаха 3-месечен курс на долечение. Даже ми се наложи да не ходя на работа 1 м., за да съблюдавам точния прием на лекарствата по часове. Ние много сериозно се отнесохме към този въпрос. Давахме лекарствата, спазвахме диетата и имахме ефект. НО, след 3 м, след като мина курса на лечението,отново се появи запек. Обаждам се на лекаря, който ни лекуваше в института и го питам какво да правим. А той отговори- лекувайте се в болница. И ние пак отидохме в болница.

След втория курс на лечение, практически нямаше никакъв ефект. И аз разбрах,че повече там няма да отидем.

 

По същото това време,баща ми, който беше на 58г, получи аритмия. След физическо натоварване на село, за първи път,получи аритмия. Пристъпите ставаха все по-чести и по-чести.След аритмия, той трябваше да лежи.Аз, която работех в частна клиника и мъжът ми, който работеше в болница, му направихме всички изследвания. Назначиха му много добро лечение. Но той не получи резултат.

Докато при детето получихме някакъв временен резултат, при баща ми резултат нямаше. И на мен ми стана много страшно. Аз като лекар разбирах, че той е на 58 г  и попада в рисковата група на мъже между 50-60 г. Възрастта с най-голяма смъртност. Средната продължителност на мъжете в Русия е 58г. И моето положение беше катастрофално. Лекар, който постоянно повишаваше квалификацията си, посещаваше семинари в т.ч. и международни. Имам възможност от гледна точка на науката да мога успешно да диагностицирам и да лекувам, НО аз не бях в състояние да помогна на детето си и на баща си да се решат здравните проблеми. Какво трябва да направя?

Всичко се промени с едно телефонно обаждане.

 

Чувам радостния глас на баща си- Юлия Ура!!Аз намерих средството, с което ние всички ще бъдем здрави. Аз всички ни ще излекувам.

И тогава, започна да ми говори за БАД на компания Вижън.

О този момент на татък, ние  баща ми започнахме да водим горещи спорове.

Аз като лекар се отнасях към БАД, не просто  съмнително, а рязко и категорично отрицателно. Агресивно. Аз всячески се опитвах да го преубедя – правех изводи, давах доводи. Но той ми каза, че това е последното, което той ще пробва.

И след месец, той ми каза, че няма  сърцебиене. Аз му казах,че си е внушил. Той ми звъни след 2 месеца и ми казва,че няма сърцебиене. След 31след 6 м ,той отново нямаше аритмия. А също си реши проблем с червата, По пътя му мина и кожния проблем. И на мен ми стана интересно. Аз реших да разбера, какво стои зад границата на моето НЕразбиране. Отидох на Ден на здравето. Той беше в малък мащаб, имаше малко хора.

От този ден, моето отношение към здравето и болестите се промени.

Факт е,че ние лекарите не можахме да помогнем на баща ми. Факт е,че проблема му се реши. Значи има доктор, който знае как става това. Оказа се,че в организма на човек изначално са заложени всички механизми за възстановяването му.

Никого не удивява  факта, че след порязване, раната зараства.Организма знае къде е проблема и знае как  да го реши. Той е нашият доктор.

БАД на Вижън съдържат всички компоненти, които са част от нашия организъм. БАД са инструмент за излекуване на проблема.

Дъщеря ми имаше проблем  със запек от 1.6м и перспективата беше на всеки 6м да лежим в болница. А само след месец ползване на продуктите,проблема започна да се решава и след  3 м, този проблем напълно изчезна.

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *