Uncategorized

Искате ли да се срещнем да пием кафе?

Отдавна не сте се виждали с приятел или познат?

Скоро в съобщение или по телефона ще прозвучи: „Да се срещнем, да пием кафе“. 🙂
Доказано е, че топла ароматна напитка, независимо от сезона и времето навън, събира хората в уютна топла атмосфера. Това се превърна в своеобразен символ на срещата и постигнати резултати от нея.

☝ Прагматичните собственици на салони за красота, медицински центрове, адвокатски кантори и др. отдавна са инсталирали кафе машина или са научили прост начин за приготвяне на кафе на секретарките, така че докато чака, клиентът може да се отпусне, да отпие прясно сварена напитка и да се настрои за позитивно настроение. Фирмите поставят кафе машината за своите служители, което позволява на екипа да се сближи, да обсъди работните и не само задачи в приятна, релаксираща атмосфера.

⁉ Но какво ще кажете за големия бизнес? Ако направите статистика за това колко договори са били сключени, назначения за работа и установени полезни връзки при пиене на кафе, тогава несъмнено ще бъдете изненадани. Преговори с партньори, обсъждане на задачи и проекти отдавна се провеждат заедно със съвместното пиене на ароматна напитка.

Разбира се, важно е да знаете къде да поканите човек на лична или бизнес среща, като настроението на събеседника ще зависи от 👉 качеството на напитката.

Кафе с императорски женшен е най-доброто предложение и може да купите  от ТУК:

Или бързо, лесно и удобно по телефон: 0889 433 668 / 0888 219 287

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *