Защо се разболяваме?

Как можем да подобрим здравето си, да имаме повече енергия, да съхраним младостта си за по-дълго, да живеем по-дълго и активно, а не в памперси?

 1. Отговора на първия въпрос " Защо се разболяваме", учените са открили не много отдавна и той се състои в едно изречение: Дефицит на витамини и минерали в организма на човек. Именно този дефицит води до различни неразположения и болести в организма на човек, които от своя страна зависят от това:
 • какъв начин на живот води човек,
 • каква храна яде,
 • каква вода пие,
 • каква е екологията където живее,
 • какви нездравословни навици има/ тютюнопушене, алкохол, обездвиженост, лекарства, наследствени болести и други/

 

2. Отгогора на втория въпрос се състои в попълване на дефицита в организма от витамини, минерали и аминокиселини. Те трябва да се доставят в организма чрез храната, защото много от тях не могат да се синтезират в организма. Някой от тях трябват в много малки количества даже, НО те са много важни за правилното протичане на процесите в оргаизма. И понеже е доказано, че храната, която днес приемаме, колкото и да е екологична тя, не може да достави на организма ежедневната доза от тези нужни на организма полезни вещества. Именно затова, ние трябва да си ги доставяме допълнително към храната и от там те носят още и името си добавки, защото те се добавят към храната, за да я допълнят и тя да стане полезна и така да променяме дефицита в нея.

Важно нещо с което трябва да знаем, когато избираме тези витамини е, че ние трябва да се съоразим с някой изисквания, когато искаме за себе си най-доброто, най-ефективното и резултативното. Те трябва да бъдат:

 1.  Натурални
 2.  Безопасни
 3.  Ефективни

Когато ни предлагат такива продукти, да знаем какви въпроси да зададем и да получим отговор на тези въпроси, от човека, който ни ги предлага. Той е длъжен да отговори на въпросите ви и вие да сте сигурни, че те няма да ви навредят, че те са безопасни  и вие ще получите резултата, който очаквате. Какви са тези въпроси?

 1. Кой ги произвежда?
 2. Къде се произвеждат?
 3. Имат ли стандарти на производство и качество?
 4. Имат ли показани резултати от използването им
 5. Колко % са натурални и каква е тяхната биодостъпност?

И когато Вие искате да промените вашето здраве към по-добро, искате да имате повече енергия и тонус, искате да изглеждате по-красиви и привлекателни, вече имате информация, как да изберете най-доброто за себе си - вие можете да вземете вашето решение правилно и осъзнато.

И ние ви предлагаме най-доброто, защото продуктите, които ние ви предлагаме са:

 1. 100% натурални - билки, които познаваме събрани от най-чистите райони на Франция и света.
 2. Преминали през най-високите стандарти за качество и производство - GMP, ISSO 22 000  и много други, което доказма и тяхната безопасност
 3. Произвеждат се във Франция от Трейдинг Поит - производител, който се нарежда в ТОП 5 във Франция, по производство на натурални продукти.
 4. За 25 години има над 140 000 медицински доказани резултати от доволни клиенти, събрани в отделен сайт VOZZ.ORG и милиони непубликувани.
 5. Не на последно място - 97% БИОДОСТЪПНОСТ!  Това показва, че всички полезни вещества, които доставяме в организма се усвояват. Човек не дава парите си на вятъра. Това показва и защо те винаги дават резултат.

Сега вече, вие можете сами да прецените и да избирате. Изберете най-доброто!

 

 

 

 

Нашата Главна задача е поддържане на здрав начин на живот и това да го предадем на възможно най-много хора!

Здраве за цялото семейство
Здраве за цялото семейство

Дали сте се замисляли, че вашето здраве е ваше задължение?

Здравеопазването носи отговорност само 10-15% за здравето на населението.Всичко останало зависи от начина на живот на човека.Никой не може да ви върне загубеното здраве, ако вие сам не се научите периодически да изчиствате своя организъм. Може да ви прилагат лечение, но начина на живот, който е породил тази болест, токсините и отровите натрупани във всяка клетка на на вашия организъм си остават, връщат ви отново към болестта  и продължават да създават нови и нови болести.

Ако отчетем всички фактори, които влияят на здравето като: екология, генетика, стрес, медицинско обслужване, то начина на живот остава на последно място. Здравето зависи само от балансираното хранене и очистването на организма от шлаките и токсините.

Днес пълноценното хранене се нуждае от: 60 минерала,16 витамина,12 основни аминокиселини, които е невъзможно да доставим на организма ежедневно без Биологично активни добавки. Специалистита на Vision-Project V създадоха формули, които съчетава полезните свойства на витамините, минералите и полезни билки, които ние добре познаваме.

Уникална технология, криогенно дробене НОУ-ХАУ, която създава възможност за 98% съхранение на активните компоненти, както и да се усвояват на 98%.

Нашите продуктите са клинично изпитани и препоръчани медицински. Притежават всички сертификати, както и най-високия стандарт на производство – GMP.

Приемането на продуктите на Vision- Project V  дава:"Детоксикация"- D.  Изчистването на организма  на клетъчно ниво на шлаки, токсини. "Извеждане тежките метали" Извеждане на тежките метали от организма, "DG" -защита от радиацията."Нутримакс"- N .Повишава обменните процеси в организма, като нормализира "N"обмяната на веществата.Главна задача на продуктите на компания VISION е: Повишаване на  обменните процеси в организма

·         Повишава имунитета

·         излишни килограма

·         Поддържа енергетическия "Хромвитал" href="http://vipignatova.boosterhit.com/102.html?shoppage=chromevital"> тонус на високо ниво, дава добро настроение.

·         Подобрява устойчивостта на радиоактивното излъчване

·        Подобрява функцията на всички органи и системи.

 

Производство

Днес е трудно да се ориентираш в аптеката от изобилието на красиви флакони и нови названия на лекарства и препарати. Фармацевтичния бизнес произвежда всякакви лекарства, нови и нови, практически за всяко заболяване. Всички гарантират пълна безопасност, но ползвайки ги вие може никога да не разберете къде се изработват тези красиви кутийки, в кои райони расте това или онова лекарствено растение и как се произвежда, при каква технология.

Vision-Project V предлага на всеки от нас само висококачествени природни продукти, събрани от най-екологичните части на земята. Vision осъществява регулярно изследване на такива фактори както влажност, ултравиолетово излъчване,сезонност, степен на разреденост на въздуха, средно-годишна температура, ветрове и др.Тези параметри имат голямо значение при съставяне на екологическия паспорт за всеки регион, в който се произвеждат лекарствените компоненти. В този смисъл всички продукти на компания VISION-PROJECT V се произвежда във екологично чисти изследвани райони.

Важен момент при създаване на продуктите се явява правилния подбор на растителните компоненти. За правилното максимално ефективно извличане на активните компоненти е важно правилното събиране, в предварително подготвени еко-контейнери, с които се транспортират до завода-производител.

Важно преимущество на компания Vision-Project V се явява и усъвършенствания технологичен процес – криодробене, благодарение на който всички растителни компоненти се извличат при ниска температура – минус 196 гр, в основата на течен азот. Това е технологията, при която се съхраняват органите за трансплантация и сперматозоидите за инвитро оплождане. Знаем, раждат се живи бебета,а това показва, че растителните компоненти на практика са живи, което повишава ефективността на продуктите.

Здравето е от растениета!

Classic Hit

 

Компанията контролира напълно процесите на създаване на своите продукти - от разработката на  формулите, растителните ингридиенти и процеса на произвадство, упаковки и доставка на готовата продукция.

Всичката продукция на Vision - Project V се произвежда само в  заводи, които отговарят на всички най- високи изисквания. В тези изисквания влизат както разположението на производството в екологично  чисти райони, така и висококвалифициран персонал сътрудници в завода и стандарти на производство.

Главно изискване е стандарта GMP( английски Good Manufacturing Practice - добра производствена практика).Сертификата GMP - стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някой видове храна. Изискванията на GMP позволява да се обезпечат изискванията за строг контрол на продукцията на Vision-Project V и означава, че продукцията е произведена при строги изисквания и не допускащи странични вещества, а така също и контрол на опаковката, която гарантира съхранението на всички свойства по време на срока на годност. Затова  GMP  е гаранция за високо качество.

Добре дошли на страницата на нашия интернет-магазин, който е само с билковата продукция. Радваме се,че вие посетихте магазина във време, когато много хора са преизпълнени с отчаяние и негативизъм, обвинявайки държава и правителство за състоянието си, а това говори, че вие сте различен, целеустремен и търсещ новото, интересното и полезното.

Нашият интернет - магазин предлага най-добрата продукция за здраве, красота и дълголетие, бързо и добро обслужване до всяка точка на България и по света.Ползвайки продукцията  на нашия магазин, вие ще получите здраве, тонус и енергия и ще вървите по пътя на ново качество на своя живот.

Нашите специалисти ще ви помогнат да се справите бързо и да получите най-правилната програма за вас и близките ви, като с това ще икономисате време, пари и много нерви.

За да вземете най-правилното решение за себе си е необходимо да се запознаете с правила за поръчка и доставка" за покупка и доставка. Може да прочетете подробно за продуктите и да се информирате за максимално изгодната покупка за себе си, като направите своята безплатна консултация.Не отлагайте.

Вземете решение и поръчайте в онлайн магазина, получете неповторими резултати по здравето и се наслаждавайте на живота, като дарявате с радост близките и обкръжаващите ви. Здравият човек е щастлив човек! Бъдете здрави и щастливи с нашите продуктите  и ние ще ви помогнем за това.

"Вашата храна трябва да е лекарство и Вашето лекарство – храната,,!  Хипократ

Магазина работи 24 часа в денонощието. Направете своята поръчка и тя ще бъде на вашата врата още на другия ден.

Може да поръчате и по телефона - +359/889 433 668 /  +359/888 219 287