Компания «Vision» е една от големите компании в света, която предлага продукти за здраве, красота и дълголетие. Основана на 14.юли.1996 година.

МИСИЯ на Компанията е ,,Ние правим здрав бизнес", което носи в основата си главната потребност на човек - да бъде здрав.

ПРЕЗИДЕНТ  на Компанията е Дмитрий Аркадиевич Буряк

 

Философия - ВОЗ

Философията на Vision е Възможност за Отлично Здраве, или съкратено  - ВОЗ. Така изписана абривиатурата съвпада с руското название на Световната здравна организация - (ВОЗ-Всемирна организация здравоохранения).По този начин се подчертава, че здравето е приоритет на компания Vision, международния характер на нейната дейност и факта на сътрудничество със Световната здравна организация(СЗО) при провеждане изследвания, необходими за оценка жизнения стандарт на населението.

Все повече  хора в света избират Wellness - който подразбира отказване от вредни навици,балансирано хранене, подпомагане на организма с биологично активни добавки(БАД), стремеж към активно дълголетие.

Философията ВОЗ, както и Wellness, стана синоним на здраве, успех, красота и позитивно възприемане на живота. Не случайно Vision е единствената компания за мрежов маркетинг, която провежда под егидата на Световната здравна организация мониторинг за състоянието на здравето и качеството на живот на населението.

Взаимодействие със СЗО    

Компания Vision International People Group реализира международен проект в сътрудничество със Светованата здравна организация и Научноизследователския институт по хранене към Руската академия на медицинските науките. В реализирането на проекта участват дистрибуторите на Компанията. 

В Междукултурното изследване качеството на живота, здравето и храненето се използват: • въпросник за оценка на фактическото хранене; • въпросник за оценка на здравето и функционирането ICF-based Health and Functioning, разработен въз основа на официалния документ на СЗО – Международна класификация на функционирането, жизнената дейност и здравето (МКФ); • въпросник на СЗО за оценка качеството на живот WHOQOL-BREF.

Компания «Vision International People Group» е една от най-крупните компании, които днес предлагат стоки за здраве и дълголетие на световния пазар. Мисия на Компанията — «Ние правим здрав бизнес», тоест надежден, дълговечен, доходоносен, базиращ се на основната потребност на човек — да бъде здрав. От момента на своето основаване, на 14 юли 1996 година, Компанията неизменно насочва усилията си към създаване на нова здравна култура, като абсолютен приоритет за личността и обществото като цяло. От това са продиктувани основните продуктови линии, с които работи Компанията. 

Те са сертифицирани и регистрирани от официалните институции на всички страни, където компанията развива своята дейност. Стоките със знак за качество на «Vision International People Group» се реализират на пазара по метода на пряко разпространение, чрез мрежа независими дистрибутори. Този начин на предлагане се определя като Net Work Marketing — Мрежов Маркетинг. 

Днес влиянието на Мрежовия Маркетинг върху икономиката и обществото излиза извън рамките на простото удовлетворяване на клиентското търсене. В настоящия момент това е интересна алтернатива или прекрасно допълнение към традиционната работа по придобита професия и ефективен начин за реализиране на стоки и услуги, който все по-често заимстват и линейните компании, в стремежа си да заемат лидерски позиции на пазара.

Главна задача на компания Vision е поддържане на здрав начин на живот! 

Дали сте се замисляли, че вашето здраве е ваше задължение?Здравеопазването носи отговорност само 10-15% за здравето на населението.Всичко останало зависи от начина на живот на човека.Никой не може да ви върне загубеното здраве, ако вие сам не се научите периодически да изчиствате своя организъм. Може да ви прилагат лечение, но начина на живот, който е породил тази болест, токсините и отровите натрупани във всяка клетка на на вашия организъм си остават, връщат ви отново към болестта  и продължават да създават нови и нови болести.

Ако отчетем всички фактори, които влияят на здравето като: екология, генетика, стрес, медицинско обслужване, то начина на живот остава на последно място. Здравето зависи само от балансираното хранене и очистването на организма от шлаките и токсините.

Днес пълноценното хранене се нуждае от: 60 минерала,16 витамина,12 основни аминокиселини, които е невъзможно да доставим на организма ежедневно без Биологично активни добавки. Специалистита на Vision създадоха формули, които съчетава полезните свойства на витамините, минералите и полезни билки, които ние добре познаваме и рецепти в лабораториите на АРКОФАРМА –Франция.

Уникална технология, криогенно дробене НОУ-ХАУ, която създава възможност за 98% съхранение на активните компоненти, както и да се усвояват на 98%.

Продуктите на Vision са клинично изпитани и препоръчани медицински. Притежават всички сертификати, както и най-високия стандарт на производство – GMP.

Приемането на продуктите на Vision ни дава:"Детоксикация" Изчистването на организма  на клетъчно ниво на шлаки, токсини. "Извеждане тежките метали" Извеждане на тежките метали от организма, "ДиАйГард нано" -защита от радиацията."Нутримакс"- Повишава обменните процеси в организма, като нормализира "Нутримакс"обмяната на веществата.Главна задача на продуктите на компания VISION е:Повишава обменните процеси в организма

·         Повишава имунитета

·         излишни килограма

·         Поддържа енергетическия "Хромвитал" href="http://vipignatova.boosterhit.com/102.html?shoppage=chromevital"> тонус на високо ниво, дава добро настроение.

·         Подобрява устойчивостта на радиоактивното излъчване

·        Подобрява функцията на всички органи и системи.

 

  Компания Vision, съвместно с големия европейски фармацевтичен концерн Arkopharma, създаде завод за биологично активни доавки Nutripharma, за производство при технология криодробене и стандарт на производство GMP. Това е съвременно предприятеи, което се намира в Ирландия, в един от най-чистите райони на света.

 

Производство

Днес е трудно да се ориентираш в аптеката от изобилието на красиви флакони и нови названия на лекарства и препарати. Фармацевтичния бизнес произвежда всякакви лекарства, нови и нови, практически за всяко заболяване. Всички гарантират пълна безопасност, но ползвайки ги вие може никога да не разберете къде се изработват тези красиви кутийки, в кои райони расте това или онова лекарствено растение и как се произвежда, при каква технология.

Компания Vision предлага на всеки от нас само висококачествени природни продукти, събрани от най-екологичните части на земята. Vision осъществява регулярно изследване на такива фактори както влажност, ултравиолетово излъчване,сезонност, степен на разреденост на въздуха, средно-годишна температура, ветрове и др.Тези параметри имат голямо значение при съставяне на екологическия паспорт за всеки регион, в който се произвеждат лекарствените компоненти. В този смисъл всички продукти на компания VISION се произвежда във екологично чисти изследвани райони.

Важен момент при създаване на продуктите се явява правилния подбор на растителните компоненти. За правилното максимално ефективно извличане на активните компоненти е важно правилното събиране, в предварително подготвени еко-контейнери, с които се транспортират до завода-производител.

Важно преимущество на компания Vision се явява и усъвършенствания технологичен процес – криодробене, благодарение на който всички растителни компоненти се извличат при ниска температура – минус 196 гр, в основата на течен азот. Това е технологията, при която се съхраняват органите за трансплантация и сперматозоидите за инвитро оплождане. Знаем, раждат се живи бебета,а това показва, че растителните компоненти на практика са живи, което повишава ефективността на продуктите.

Здравето е от растениета!

 

 

 

Компания Vision контролира напълно процесите на създаване на своите продукти - от разработката на  формулите, растителните ингридиенти и процеса на произвадство, упаковки и доставка на готовата продукция.

Всичката продукция на Vision се произвежда само в собствени заводи, които отговарят на всички най- високи изисквания. В тези изисквания влизат както разположението на производството в екологично  чисти райони, така и висококвалифициран персонал сътрудници в завода и стандарти на производство.

Главно изискване е стандарта GMP( английски Good Manufacturing Practice - добра производствена практика).Сертификата GMP - стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някой видове храна. Изискванията на GMP позволява да се обезпечат изискванията за строг контрол на продукцията на Vision и означава, че продукцията е произведена при строги изисквания и не допускащи странични вещества, а така също и контрол на опаковката, която гарантира съхранението на всички свойства по време на срока на годност.Затова  GMP  е гаранция за високо качество Добре дошли на страницата на нашия интернет-магазин, който е посветен на продукцията на компания Vision. Радвам се,че вие посетихте магазина във време, когато много хора са преизпълнени с отчаяние и негативизъм, обвинявайки държава и правителство за състоянието си, а това говори, че вие сте различен, целеустремен и търсещ новото, интересното и полезното. Нашият интернет - магазин предлага най-добрата продукция за здраве, красота и дълголетие, бързо и добро обслужване до всяка точка на България и по света.Ползвайки продукцията  на нашия магазин, вие ще получите здраве, тонус и енергия и ще вървите по пътя на ново качество на своя живот.Нашите специалисти ще ви помогнат да се справите бързо и да получите най-правилната програма за вас и близките ви, като с това ще икономисате време, пари и много нерви.За да вземете най-правилното решение за себе си е необходимо да се запознаете с правила за поръчка и доставка" за покупка и доставка. Може да прочетете подробно за продуктите и да се информирате за максимално изгодната покупка за себе си, като направите своята безплатна консултация.Не отлагайте . Вземете решение и поръчайте в онлайн магазина, получете неповторими резултати по здравето и се наслаждавайте на живота, като дарявате с радост близките и обкръжаващите ви.Здравият човек е щастлив човек! Бъдете здрави и щастливи с продуктите на компания Vision  и ние ще ви помогнем за това Магазина работи 24 часа в денонощието. Направете своята поръчка и тя ще бъде на вашата врата още на другия ден. Може да поръчате и по телефона - "Вашата храна трябва да е лекарство и Вашето лекарство – храната,,!  Хипократ