Здраве

Знаете ли, че 39% от мъжете над 40 години, страдат от нарушена ерекция

Върни самочувствието

Знаете ли, че при мъжете над 40 години, 39% от тях страдат от нарушена ерекция. А при мъжете над 50 години той достига до 69%.
Причините са най-различни, но основно те са в здравето и начина на живот. Популярната в миналото версия, че проблема е в самия човек или в партньора му, днес се опровергава. Психологическата нагласа е само една пета част от проблема, останалото се крие в начина на живот, храненето, общото състояние на организма и т.н. Ако психологическия проблем е в основата, то почти винаги това води до неприятни последствия: Този мъжки проблем, води и до влошаване във взаимоотношенията в семейството. Стресът негативно влияе на здравето е един омагьосан кръг, който ти се иска да го разкъсаш колкото се може по-бързо.
Какво правим най-често?
Вълшебни хапчета, които действат мигновено и правят мъжа гигант, не са способни истински да решат проблема. Нужен е комплексен подход, който да включва:
Защити  сърцето си
Работата на сърцето може да се наруши, когато мъжа има проблеми със сърцето и съдовете. Механизмите на ерекцията зависят от кръвоснабдяването и ако съдовете имат много атеросклеротични плаки, то кръвообръщението и мъжките органи се нарушават. И така, в представителите на силния пол, 73% от случаите се появява инфаркт на миокарда, проблеми с ерекцията. Даже и да няма видими причини, регулярните проблеми с ерекцията сами могат да станат сигнал за кардиологическо изследване: Ако те започнат да ти се появявят често – на 2-3 години, това може да доведе до появата на симптоми – ИБС ( исхимична болест на сърцето)
Това е  Начин на живот 
Разбира се, че грижата за здравето е комплекс, което включва меню с достатъчно количество зелени салати, риба, плодове и зеленчуци, заедно с физически упражнения. Най-полезните видове спорт са ски, плуване, тенис и бягане.

  • Откажете се от анаболите
    Спорта е хубав, когато е в полза на здравето, а не в негова вреда. В търсене на резултати, постоянните посетители на спортните зали и фитнес клубовете, приемат анаболни хормони. Те действат като тестостерон: увеличават мускулната маса, влияят на оформяне на мъжката конструкция. НО, получавайки това от вън, те намаляват

изработката на собствен тестостерон, което се отразява на половият им живот, сперматозоидите и либидото.
Други понижаващи либидото и ерекцията препарати са антидепресантите и лекарствата за понижаване на кръвното налягане.

  • Отделете  внимание на простатата
    Ако мъжките проблеми са съпроводени с преждевременна еякулация, тежест и болки ниско в корема и често уриниране, може би става дума за възпаление на простатата.
    Както вече казахме, не съществува една ефективна и при това безопасна таблетка, която веднага от раз да ти повиши сексуалния живот. Затова съществува списък от Биологично Активни Добавки към храната за мъжкото здраве, които позволяват да се подхрани организма по всички франтове и да се решат проблемите, които вълнуват именно вас.

Антиокс+ понижава риска от сърдечно-съдови заболявания и има антиоксидантен ефект
Сеньор снабдява мъжкия организъм със всички нужни витамини и минерали
Хромвитал+ дава бодрост и енергия за през целия ден
Артум подобрява функционалното състояние на простата и нормализира хормоналния баланс
Сталон Нео повишава общия тонус на организма и помага да се увеличи половото желание
Ламин Vision премахва умората, защитава от стрес и преждевременно стареене
Урсул предотвратява риска от заболявания на пикочо-половата система и понижава риска от импотентност.

Изследване показва, че средните показатели на активен полов живот по мнение на лекарите е:
• мъже до 30 години – 3 и повече пъти на седмица

  • мъже над 30 години – 2-3 пъти на седмица
  • мъже над 60 години – 1 път на 8-9 дни.

Съвет:

В случай, че имате само един от горе изброените проблеми, незабавно вземете мерки, защото отлагането няма да реши проблема, а само ще го задълбочи.Използвайте натурални добавки, защото те са безопасни за вашето здраве и дори биха решили много други проблеми, освен този, който вие искате да решите. Това, че вие вече сте на нашия сайт, използвайте възможността, която ние ви предлагаме като бонус,  и направете своята безплатна консултация със специалист.

Свържете се с нас по начин, който на вас е удобен:

Е-mail: office@visionbiobg.com

GSM: 0889 433 668

 

 

 

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *