Вземи БЕЗПЛАТНО Готова Система за твоето здраве

Кои сме ние?

Работете с нас - Пепа и Антоанета Игнатова
Работете с нас - Пепа и Антоанета Игнатова

     

 

 

Ние сме Пепа и Антоанета Игнатови от София -  Ние работим в областта на Управление на здравето и качеството на живот. Развиваме СЕМЕЕН БИЗНЕС в партньорство с компания  FREEDOM GROUP- Project V. 

Ние предлагаме билкови натурални продукти, които повечето от вас много добре познават, като продуктите на Вижън /VISION/, но днес те са в усилена формула, обновена иновативна опаковка и дизайн и ново име - Project V, което в превод означава " Проект Вижън". Времето се променя, а заедно с времето се променяме и ние.

Партнираме си със световно известни личности по различни международни проекти. Имаме своя система на обучение и работа с продуктите. Развиваме свой проект в интернет, като изграждаме мрежа от доволни клиенти и партньори в областта на здравето и качеството на живот. 

Ние работим, като използваме последните технологии. Нашата технология се нарича Сессия, която оптимизира за нас всички ключови процеси. Сессия мотивира на невероятни подвизи и помага на хората в приобщаването и постигането на собствените им цели.

 Ние познаваме много добре тази система, ние работим с тази система и можем да ти покажем всичките й тайни, за да я използваш и ти пълноценно, за да постигнеш твоя успех и твоите цели.

КАК РАБОТИ ТАЗИ СИСТЕМА?

В началото мотивира, После ти показва как да укрепиш своето здраве, После влияе на твоя начин на живот,прави го наситен, После показва как да заработваш пари, после как правилно да ги разпределяш и разходваш.

 

 

 

Аз и признанията
Пепа Игнатова

Пепа Игнатова  -

Пепа Игнатова –  Специалист Валеолог, консултант - експерт, с 12 годишен опит в работа с натурални витаминни комплекси Vision- Project V. Завършила с отличие онлайн университет Kickvard.

Изучавала нутрициология (науката за клетъчното хранене и хранителните добавки) при най-добрите специалисти от Московската медицинска академия. Създала международна организация в няколко държави.

Помогнала на много хора да подобрят своето здраве и качество на живот. Преминала обучение в България и Русия при изтъкнати лекари, специалисти, учени от световна класа, доказали се в своята област:

 1. Виктор Тутелиян – Академик, Директор на института по хранене на Русия
 2. Лео Бокария - академик  и водещ кардиолог в Русия,
 3. Оз Гарсия – един от най-добрите световни диетолози,
 4. Мартин Мидеке – професор, Директор на Европейския център по хипертония в Мюнхен,
 5. Антъни Атала – Директор на института по регенеративна медицина в Калифорния
 6. Сертифициран участник в съвместен проект на Световната здравна организация, Института по хранене на Русия и Vision ,,Изследване качеството на живот. Здраве и хранене.”
 7. Работи в партньорство с Д-р Сабри Сабриев от България, Д-р Рафика Бабаханова от Узбекистан и Д-р Тамара Пшенникова от Русия, признат лекар и специалист от световна класа, завършила нутрициология в института към президентството на Русия, носител на първа награда ,,Здраво поколение 21 век”.
 • Притежател на Сертификат ,,Най-добър консултант за 2016 година"
 • Притежател на Сертификат ,,Мастер по рекрутинга за 2016"
 • Притежател на Сертификат "Консултант по технология, производство и състав на козметика Skin Care Vision"
 • Притежател на Сертификат  по проект на Световната здравна организация "Междукултурно изследване качеството на живот".

 

Антоанета Игнатова
Антоанета Игнатова

 

       

 

Антоанета Игнатова е експерт по клетъчно здраве и медицинска козметика, с 10 годишен опит в работа с натуралните витаминни комплекси Vision - Project V. Завършила с отличие онлайн университет Kickvard.

Квалификация VIP1S. Диетолог, изучавала нутрициология (науката за клетъчното хранене и хранителните добавки) при най-добрите специалисти в Московската медицинска академия. Специалист по маркетинг и развитие на мрежа. Създала и развива межународен бизнес в няколко държави. Използва Sessia  https://u.to/3_JOFA

 

 

 

 

 

 

Нашите Сертификати:

          

 

 

 

 

КОНСУЛТАЦИЯ

Може да направите вашата консултация само с предварително записване - 0889 433 668 / 888 219 287  или: office@visionbiobg.com

 • 15  минути струва   50 лв
 • 30 минути струва 100 лв
 • 45 минути струва 150 лв
 • 60 минути струва 200 лв