Вземи БЕЗПЛАТНО Готова Система от Президента и постигай целите си

Кои сме ние?

 

     

 

Ние сме Пепа и Антоанета Игнатови от София -  ВИП консултанти по здраве и качество на живот. Развиваме СЕМЕЕН БИЗНЕС в партньорство с компания  FREEDOM GROUP VISION. Партнираме си със световно известни личности по различни международни проекти. Развиваме свой проект в интернет.

Ние работим, като използваме последните технологии. Нашата технология се нарича Сессия. За първи път компанията оптимизира за нас всички ключови бизнес-процеси. Сессия мотивира на невероятни подвизи.

В компанията има сериозна система, която е създал президента на компанията и всички следват тази система. Много проста система, която леко и просто се следва и където компанията те хваща за ръка и те води към свободата. На тебе ти трябва само да следваш тази система. Ние познавам много добре тази система, ние работим с тази система и можем да ти покажем всички тайни, за да я използваш и ти пълноценно, за да постигнеш твоя успех.

КАК РАБОТИ ТАЗИ СИСТЕМА?

В началото мотивира, После ти показва как да укрепиш своето здраве, После влияе на твоя начин на живот,прави го наситен, После показва как да заработваш пари, после как правилно да ги  разпределяш и разходваш.

 

 

 

Pepa Ignatova

Пепа Игнатова  -

Пепа Игнатова – VIP консултант, нутрициолог, с 11 годишен опит в работа с натурални витаминни комплекси Vision. Диетолог, изучавала нутрициология (науката за клетъчното хранене и хранителните добавки) при най-добрите специалисти от Московската медицинска академия. Създала международна организация в няколко държави. Помогнала на много хора да подобрят своето здраве и качество на живот. Преминала обучение в България и Русия при изтъкнати лекари, специалисти, учени от световна класа, доказали се в своята област:

 1. Виктор Тутелиян – Академик, Директор на института по хранене на Русия
 2. Лео Бокария - академик  и водещ кардиолог в Русия,
 3. Оз Гарсия – един от най-добрите световни диетолози,
 4. Мартин Мидеке – професор, Директор на Европейския център по хипертония в Мюнхен,
 5. Антъни Атала – Директор на института по регенеративна медицина в Калифорния
 6. Сертифициран участник в съвместен проект на Световната здравна организация, Института по хранене на Русия и Vision ,,Изследване качеството на живот. Здраве и хранене.”
 7. Работи в партньорство с Д-р Сабри Сабриев от България, Д-р Рафика Бабаханова от Узбекистан и Д-р Тамара Пшенникова от Русия, признат лекар и специалист от световна класа, завършила нутрициология в института към президентството на Русия, носител на първа награда ,,Здраво поколение 21 век”.
 • Притежател на Сертификат ,,Най-добър консултант за 2016 година"
 • Притежател на Сертификат ,,Мастер по рекрутинга за 2016"
 • Притежател на Сертификат "Консултант по технология, производство и състав на козметика Skin Care Vision"
 • Притежател на Сертификат "Сертифициран участник в проекта за Междукултурно изследване качеството на живот" между Световната Здравна Организация, Vision International People Group.

 

 

 

       

 

Antoaneta Ignatova

Антоанета Игнатова е експерт по клетъчно здраве и медицинска козметика, с  7 годишен опит в работа с натуралните витаминни комплекси Vision. Квалификация VIP1S. Диетолог, изучавала нутрициология (науката за клетъчното хранене и хранителните добавки) при най-добрите специалисти в Московската медицинска академия. Специалист по маркетинг и развитие на мрежа. Създала и развива межународен бизнес в няколко държави. Използва Sessia  https://u.to/3_JOFA

 

 

 

 

 

 

Нашите Сертификати:

          

 

 

 

 

КОНСУЛТАЦИЯ

Може да направите вашата консултация само с предварително записване - 0889 433 668 / 888 219 287  или: office@visionbiobg.com

 • 15  минути струва   50 лв
 • 30 минути струва 100 лв
 • 45 минути струва 150 лв
 • 60 минути струва 200 лв