Uncategorized

Защо черният дроб мълчи винаги?

Черният дроб е отговорен за много важни функции в организма

Най-търпеливият орган в нашето тяло е черният дроб и да го защитаваме е наша отговорност. Черният дроб не боли физически, защото в него няма рецептори за болка. Следователно той се срива „безшумно“.
Той се опитва да информира тялото за проблема по различни начини:
- загуба на сила, постоянна умора
- нервност, раздразнителност
- горчивина в устата
- стрии по кожата, фоликули, изпотяване
- наднормено тегло
- изтръпване на сърцето и спадане на налягането

Затова, да казваме, че черният ми дроб е добре и не ме боли, е непревилна. Черният дроб не боли и не ни създава болка, но се срива изведнъж. Тялото ни работи на предела на силите ни всеки ден, защото челта на черния ни дроб е да филтрира всички лекарства, алкохол, вируси, изгорели газове и метали над 300 пъти на ден. Как издържа на това натоварване, ние въобще не се питаме.

Често жлъчният мехур - започва да мърмори през годините на грешно отношение. И жлъчката става на бучки, гъста. И тогава се образуват камъни и започва да боли.
Но всичко започва с леки позиви на черния дроб за помощ. И когато  човек отива на планово ехографско изследване и чува диагноза за мастно чернодробно заболяване. Почти всеки човек над 40 години по целия свят страда от тази диагноза!
Как да възстановим черния дроб?

Да, черния дроб може да бъде изчистен и той може да започне да се самовъзстановява, стига да му помогнем ефективно И това става спостоянното приемане на капсули женшен ВН.

Защо ВН, прави най-добрата профилактика и дава най-добарта помощ на черния ни дроб?
ВН е чист Бял Императорски женшен, който съдържа 37 сапонина (сапо от латински растителен сапун, няма такова количество сапонини в нито едно растение в света) идеално и ефективно почиства, попълва и възстановява чернодробната функция !

Ние вече имаме много добри резултати, които доказват ефективността му.
Бъдете здрави и щастливи с BH императорски женшен.

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.