Детско зравеЖенско здравеМъжко здраве

Антиокс – мощен антиоксидант, ефективна бариера срещу вирусите.

Защо Антиокс е основният защитник от всички вируси?

Човек се ражда с антиоксидантна система на защита. Така се раждаме и в природата има много растения, които притежават антиоксидантни действия, НО с течение на времето, когато в нашата храна постъпват различни оцветители, подобрители, консерванти, пържим, замразяваме или ядем фастфуд, бързите храни, газирани напитки и т.н., защитните свойства на антиоксидантната система отслабва.

Тук голяма роля играят свободните радикали, които ние не ги виждаме, не ги усещаме, не можем да ги хванем, но те са навсякъде около нас и когато антиоксидантната ни система е отслабнала те се превръщат в килъри. Тяхната задача е да натрупват шлаки, тяхната задача е да убият клетката и да я превърнат в онкология и единствената защита от свободните радикали са антиоксидантите.

 

Антиоксиданти има много и различни, но Антиокс има удивителен състав: Гинко билоба, екстракт от гроздови семки, цинк, Селен, витамин Е. Днес има много сайтове и компании, които предлагат антиоксиданти, но повечето са в отделни опаковки. Вит.Е, Гинко билоба, Селен, Цинк… и за да постигнеш дневната доза от нашия Антиокс, ти трябват 3-4 флакона. А това, влияе на баланса, който трябва да имат тези съставки, както и на цената. Една такава опаковка не е по-ниско от 50 лв., а при Антиокс една капсула е достатъчна да изпълни своята антиоксидантна защита.

Антиокс_A_Vision_Project V действа противовъзпалително и се явява природен антибиотик. И ако ви боли гърло или каквато и да е друга болка, - това е възпаление. А възпалението е оток на тъканта и антиокс прекрасно премахва тези възпалителни процеси, премахва болката, без значение къде е болката – в гърлото, в главата, в ставите или гърба.

Антиокс притежава удивително свойство да разтваря тромбите. Той не дава на кръвоносната система на организма, да образува тромби. Прекрасно изпълнява ролята на различните препарати като аспирин и дуги, които имат много противопоказания, за разлика от антиокс, който е 100% натупралин, безопасен и не предизвиква никакви противопоказания.

Защо в Антиокс има Вит.А,Е,С ?

Защото тези витамини са длъжни да работят заедно!!! Бета каротин работи в периферното кръвообръщение на кръвоносна система, на края на пръстите, например, които се намират далече от централната кръвоносна система, от сърцето и аортата Именно там протича газообмен, именно там, клетките получават кислород и хранене и ако това е нарушено, даже и да пиете лекарства против тромби, това няма да ви помогне.

Антиокс_A_Vision_Project V е най-доброто и няма сравнение с лекарствата, защото това са екстракти при това усилена формула. Антиокс_A_Vision_Project V  - №1 за защита на организма, а ние сме длъжни да се защитаваме и ако ние не се защитаваме от тези излъчвания и т.н., то гарантирано получаваме инфаркт, инсулт, захарен диабет, онкология.

Всеки човек има два пътя пред себе си:

ПЪРВИ: Да върви по пътя на лекуването на болестите и този път е ясен: лекар - аптека - лекар -аптека.

ВТОРИ: Пътя на здравето. Профилактика и лично отношение кам собственото здраве, като не забравяме, че здравето е лична отговорност. Грижете се за него. Правете профилактика и бъдете здрави.

spodelime

4 thoughts on “Антиокс – мощен антиоксидант, ефективна бариера срещу вирусите.

  1. Ползвам Антиокс от 3 месеца, защото имам разширени вени и само след седмица усетих облекчение. Много съм доволна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *