Детско зравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здравефигура

Защо кафе с Бял Императорски ЖенШен?

COFFEECELL е компания, произвеждаща кафе с бял императорски женшен!

 / 30 сашета/ Купи от ТУК:

Днес е трудно да изненадате някой, дори с най-необичайното кафе, защото на пазара са представени всички видове и видове напитки на базата на него. Въпреки факта, че кафето като цяло е здравословна напитка, репутацията му не е най-добрата и това е резултат от липсата на информация.
Но какво най-често е кафето за нас? Еспресо, Американо, Капучино. Как го пием? Купуваме варим, използваме капсули в кафе машини.

Какъв е „трикът“ на кафето с бял императорски женшен?

Първо, трикът на кафето с бял императорски женшен е, че към кафените зърна 100% арабика най-високо качество, добавяме шестгодишен бял имперски женшен прах. Този женшен, освен огромна гама от лечебни свойства, има още едно, не по-малко важно - няма ограничения и противопоказания за приемане. Това означава, че може да се използва например за страдащи от алергия, хора със сърдечно-съдови заболявания, диабетици, хора с наднормено тегло, където метаболизма е спрял и трябва да се рестартира.

Второ, кафе се продава в опаковки с индивидуални пакетчета, нямате нужда от специална машина за кафе - достатъчно вряща вода, чаша и добро настроение. Между другото, малко за дизайна на опаковките: тук няма да видите традиционните за лекарствените напитки „цветя и листа”, а се подчертава, че да си здрав е модерно. Опаковката е направена в светъл стил, под камуфлаж. Нашите продукти са като бодигард за вашето здраве.
Напоследък кафето стана по-търсено отколкото чаят. Но чаят продължава да заема важно място в живота ни.

Точно затова в линията на Coffeecel, освен традиционното черно кафе, лате, мока, горещ шоколад, има и черен и зелен чай. И за закуска - полезни барове със сушени плодове. Разбира се, всички продукти се правят с добавянето на корена на шестгодишния бял императорски женшен.

Със сигурност мнозина са чували за ползите от женшен, но ето няколко думи за суровините, които се използват в кафето с бял императорски женшен. Всички партньори работят с „корена на дълголетието” повече от 30 години и добре знаят предимствата на този вид женшен. Женшенът расте за 6-7 години, на всеки две години се пресажда в прясна, специално подготвена почва и по-високо в планината, за да придобие свойството да се адаптира. След ръчно прибиране на реколтата, корените се подлагат на уникална обработка, благодарение на която в състава им се запазва максималното количество хранителни вещества.

Какво е женшен?

Това е силен имунитет, чисти съдове, добър метаболизъм, здраво храносмилане и добро настроение.

Къде се произвежда този продукт?

Коренът от женшен се отглежда в планината Чанбайшан, Китай, и се счита за един от най-добрите в света. Произвежда се женшен не само като добавка към кафето и чая, но и като отделен BH продукт в капсули. Произвежда се от голяма иновативна компания във Франция.

Продават ли се тези продукти в други страни?

Всички продукти се доставят до всяка точка на България. Ако просто искате да дойдете и да купите кафе и чай с шестгодишен императорски женшен или самият женшен като продукт BH, можете да направите това в нашите офиси в Москва, Санкт Петербург, Хабаровск, Новосибирск и Краснодар. Компанията е представена в Армения, Узбекистан, Казахстан, Беларус и Виетнам.
Наскоро отвори офис в Австрия и сега от там се доставя в страните от ЕС, както и в Съединените щати.

 

Поръчайте сега, като  кликнете бързо ТУК: 

или бързо, лесно и удобна на телефон: +359/889 433 668  /  +359/888 219 287

 

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *