Женско здравеЗдравеКозметикаМъжко здравефигура

Защо да пием кафе с императорски женшен?

Полезното Кафе с Императорски женшен е вече в България

🎯 Черно Кафе с Бял Императорски женшен, завладява света. Поради високото съдържание на екстракт от корена на императорски женшен, най-силния естествен адаптоген, се повишава имунитета и устойчивостта на стрес. Енергията от едно кафе с женшен сутрин се запазва през целия ден. Вие нямате нужда от други кафета и енергийни напитки.
☝ Това означава, че заедно с удоволствието от горещата напитка сутрин, вие ще имате повече енергия и тонус, а стресът ще минава покрай ушите ви. Здраве и удоволствие - ръка за ръка!

Черно кафе с женшен - най-добрият начин за започване на прекрасен ден

Тази напитка е специално създадена за хора, които не са свикнали да губят време, чийто ден започва рано и преминава в напрегнат ритъм, а тялото често е изправено пред сериозен стрес.

 

Свойства

- има бърз тонизиращ ефект;

- стимулира физическата и мозъчната дейност;

- зарежда с енергия

- насища всяка клетка на тялото с полезни вещества.

Ползите са огромни!

Поради високото съдържание на екстракт от корена на императорския женшен - най-силният естествен адаптоген - имунитетът и устойчивостта на стрес се повишава, естественият кръвен поток и прочистването на съдовете се подобряват, храносмилането и метаболизмът се подобряват.

Императорски женшен няма противопоказания и се препоръчва за употреба като продукт с общи ползи за здравето за възрастни и деца.

Основни компоненти

БЯЛ ИМПЕРАТОРСКИ ЖЕНШЕН - черното кафе с императорски женшен помага на тялото да се справи с умората, стреса и вредните външни влияния.

Опаковката съдържа 30 сашета по 3,5 гр.

Вие може да купите бързо кафе с бял императорски женшен от ТУК!

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *