UncategorizedДетско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Защо Вие Няма Повече да се Страхувате от Депресията

Нервната система е една от най-сложно устроените и функциониращи системи в човешкото тяло. Тя обединява и същевременно контролира всички процеси в човешкия организъм. /Четете до края и вижте промоцията/

Стресът е този, който пряко влияе на нервната ни система, а той ни заобикаля всеки ден. Той е около нас, той е вътре в нас. Ежедневието ни е запълнено с динамика, задачи и отговорности.

Когато стресовите фактори от живота и околната среда започнат да се повтарят в ежедневието, много хора започват да изпитват хронична тревожност, което уврежда здравето им.

Всеки е запознат с усещането на тревожност – стомахът е свит на топка, челюстта е напрегната и стисната, а дори и да се лежи в спокойна обстановка – сънят не идва.

Тревожността е плод на тази част на нервната система, регулираща несъзнателните и неволеви действия.

Астма, мигрена, мъжко безплодие, стомашно-чревни проблеми и дори диабет тип-2 – всички те се обострят с времето поради непрекъснатата тревожност.

Тревожността е част от депресивното състояние на човек, което е неприятно и много опасно. Депресията ни кара да се чувстваме отпаднали, без настроение и без никакво желание за каквото и да е. Често страдащите от депресия намаляват социалните контакти и увеличават нездравословното хранене или отказват да се хранят поради липса на апетит.

Трудно е да избягаме от стреса, но пък можем да го ограничим максимално с някой превантивни мерки.

Хипер   

ХИПЕР

Хипер е 100% натурален продукт, който е доказал своите качества в борбата с депресията. Той трябва да е на една ръка разстояние от всеки, който живее в режим на дедлайн, постоянно напрежение и стресови ситуации в работата и в живота.

Хипер е продукт, който позволява да запазите тонуса си и да издържите буквално на всякакви удари на съдбата.

 

СЪСТАВ:

Жълтият кантарион в състава на Хипер се е доказал като най-добрият натурален растителен антидепресант. От древни времена той се използва от народната медицина не само в Русия, но и в целия свят. С Жълт кантарион са лекували войници и царе, водачи и хора, облечени с огромна власт и отговорност, което си е източник на голям стрес.

Влизащите в състава на Хипер Глог и витамини от група група В в синергия нормализират работата на вегетативната нервна система. Каквото и да се случва около нас, с помощта на Хипер организмът ни ще се справи без никакви загуби.

Мистиг

МИСТИК

Мистиг е натурален комплекс, който също има антистресов ефект. Заедно Хипер и Мистик опазват здравето на нервната ни система.

Различни нарушения на съня, накъсан или плитък сън, сън, съпровождан с кошмари – за жалост много често чуваме такива оплаквания. Хората прибягват до химически препарати, сънотворни, които по същество са леки наркотици – те в буквалния смисъл се пристрастяват към тях и губят интелектуалния потенциал на главния мозък. Всички тези препарати не възстановяват клетките на нашия мозък, а ги “приспиват”. Колкото повече пиете тези препарати, толкова по-празна става главата.

Натуралният състав на Мистик осигурява леко и естествено заспиване, премахва тревожността, намалява възбудимостта. Събуждате се на сутринта с отпочинала глава, готови за новия ден.

Мистик удължава фазата на дълбокия сън, което позволява на тялото да се възстанови по-бързо, да се събуди рано, но доста по-свеж и отпочинал .

 

СЪСТАВ:

В състава на комплекса влиза използваната от народната мезицина още от древността липа. Помните ли липовия чай, който ни даваха вечер? Има ли хора, които го пият днес и къде ли можем да си наберем екологично чист липов цвят? Същото се отнася и до Лайката, която също влиза в състава на Мистик.

Разбира се, Калифорнийският мак е по-слабо известна билка, но листата й с умерено седативно и антидепресантно действие се използвали с лечебна цел от индианците в Северна Америка.

И, разбира се, витамините от група В – те са като въздуха и са първото, което губи организма, подложен на стрес.

ВАЖНО – ПРОМОЦИЯ!!!

САМО СЕГА – до края на месец януари, може да купите Хипер и Мистик с -20% по-ниска цена! Промоцията е до изчерпване на количеството! Повече ТУК: 

 

 

ПАКС

Пакс  в комбинация с Хипер и Мистик действат като „балсам” на организма в защитата му срещу стреса и депресивните състояния в организма на човек.

Така че, пийте сутрин Хипер, вечер Мистик , заедно с Пакс и това ще е най-доброто съчетание, което ще ви пази от стрес и ще ви държи винаги в максимално добра форма. Вие просто няма да се страхувате повече от депресията.

 

 

 

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА консултация по темата и за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

 

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 359 889 433 668 / 359 888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/87QfFQ

Инстаграм:  https://u.to/nyEfFQ

 

 

бутони към социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *