Високо кръвно наляганеДетско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Защити се безопасно от вирусите

Аз и признанията

Живеем в 21 век. Днешният свят не е този, с който сме свикнали. Всяка година има нови заплахи: наводнения, природни бедствия, бактерии и вируси. Основният е COVID19.

Заплахата от заразяване с корона-вирус тревожи всички днес. Смъртна опасност, страх за себе си и близките, страх от напускане на къщата, болници и дали ще го преживееш. И вечното търсене на възможност да защитиш себе си и семейството си.
Има такъв начин и днес ще ви разкажа за това.

Ще ви разкажа от първо лице, като човек преминал през това със всичкия този страх, усилен многократно от медии и ежедневни новини, които вместо да информират как да се защитаваме и какво да правим, внушаваха смъртната опасност и неизбежност да се спасиш и защитиш. А този страх вцепенява и те прави още по-безпомощен, носейки последствията на неврози и депресии.
Вярваме или не, тази опасност съществува. И тя отново нараства с огромна сила. И всички ние сме измъчвани от един и същ въпрос: какво да правим, как ефективно да защитим себе си и близките си?

И ако не можем да направим нищо с природни бедствия - защитата от тях като цяло е задача на правителството - тогава ние сме напълно способни да се борим с бактерии и вируси, като не забравяме едно златно правило, че здравето е лична отговорност.

Първото нещо, което ми идва на ум, са ваксините. Твърде рано е да се каже колко ефективни ще бъдат развитите срещу COVID - много малко време е минало - но много от тях вече са се доказали от други заболявания. Ние имаме опит, а и науката днес не е тази, която познаваме, защото тя се развива не с дни, не с часове и колкото и да искаме, ние дори не можем да си представим точно и до каква степен.

Вторият и най-безопасен начин е да повлияем на имунната система така, че тя да може да отговори адекватно на тази заплаха. И това, което аз добре познавам, използвам и знам със сигурност, че ни е необходимо да имаме в нашия дом е висококачествен хранителен продукт, от Project-V и водещият продукт COFFEECELL BH-капсули с екстракт от бял имперски женшен на възраст над 6 години.
Лечебната сила на това растение е известна на човечеството повече от 5000 години. През цялото това време женшенът е бил пазител на нашето здраве.

Защо именно бял императорски женшен над 6 години? Къде е тайната?
Белият имперски женшен съдържа рекорден брой сапонини - 37. Това растение е и естествен антикоагулант и ефективно се бори с всички известни вируси.

През последната година имаше много истории сред моята общност – приятели, колеги, познати, показващи ефективността на белия имперски женшен при лечението и възстановяването от корона-вирус. Аз самата и моето семейство сме в тази категория, когато срещнахме вируса през ноември 2020г., и благодарение на това „чудо“ ВН ++, се справихме със ситуацията в домашни условия, при това съпроводени от големия страх, че срещата с корона-вируса води до смърт и едва не се разпоредихме със своята наследственост. И това е самата истина. Аз много добре знам, какво означава това, за което пиша в момента и съм сигурна, че много хора го изпитват по същия начин, някой дори и по-тежко.

След като събрах данните, мога да кажа с увереност, че Covid не е толкова ужасен, ако имате у дома ВН.
Днес не искам да описвам подробно всички лечебни свойства на женшена - вие сами знаете много за тях или ако ви е нужна повече информация, пишете. Аз с удоволствие ще ви разкажа за предимствата на този уникален императорски женшен и защо именно той. Но като човек, който повече от 12 години работи в областта на здравето, мога с пълната увереност да ви кажа, че именно той, на възраст над 6 години, прави това чудо, от които всички ние имаме нужда.

Пийте редовно ВН с приятели и семейството си, за да се чувствате в безопасност от COVID-19. Не забравяйте да кажете на други хора, приятели и колеги за това, което вече вие знаете и заедно можем да защитим живота на стотици и хиляди хора, които все още не знаят за този прост и безопасен начин.

Искрено се надявам, че днешният ми пост ще даде надежда, сила и увереност на много хора, които се нуждаят от тази сила и спокойствие. Не се страхувайте - просто започнете да приемате ВН редовно и това няма да ви подведе.

Пожелавам на всички силен имунитет, ясни мисли и най -важното - положително отношение към всичко, което се случва сега в нашия свят! И бъдете здрави!

С уважение, Пепа Игнатова.

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.