Детско здравеЖенско здравеЗдраве

Зареди имунитета с DiReset

Рестартирай имунитета си с DiReset – нашата надеждна защита и подкрепа за имунитета от самата природа!

Наближава зимата, снега и студа са под носа ни, а златната есен, която тази година ни радваше толкова дълго с мекото галещо слънце и ярките си багри, май вече свърши...

Имунитетът е начинът да предпазим организма от въздействието на различни вещества и организми, предизвикващи деструкция – разрушаване на клетките и тъканите в него.

Защо Диресет?

DiReset спомага за «презареждането» и обновяването на имунитета на всички нива. Стартира процеса на производство на нови имунни клетки, насища ги с хранителни вещества и увеличава продължителността на живота.

Комплексът е в състояние да повиши функционалността на макрофагите — клетките от първо ниво на имунната каскада; той им позволява да ликвидират големи количества бактерии, вируси, гъбички, паразити.

Възстановява баланса на микрофлората, когато той е нарушен и го поддържа на необходимото ниво максимално дълго време, като така стимулира «чревния имунитет». Препоръчва се да се пие постоянно, а не само през сезона на простудните заболявания..

За разлика от други продукти, които «пришпорват» имунитета и изтощават организма, комплексът DiReset действа меко и щадящо. Той може да се приема постоянно, а не само през сезона на простудните заболявания.

Мощната формула на основата на забележителните със своите качества бета-глюкани, способни да стимулират дейността на имунната система на човека има освен всичко друго и детоксикиращо действие.

Отличителната особеност на имуномодулиращото действие на бета-глюканите се изразява в това, че активността на имунната система се повишава адекватно, без да се стимулира излишно.

Състав на Диресет:

1 капсула DiReset съдържа

Инулин - 100 мг

Спирулина на прах - 50 мг

Бета 1,3/1,6 глюкан - 14 мг

Витамин Е - 6 мг

Селен - 50 мкг

За никого не е тайна, че повече от половината имунни клетки в тялото на човека се намират в чревния тракт.

За «чревния имунитет» отговарят полезните бактерии, населяващи червата. За да нарасне броят на «добрите»бактерии и така да се засили защитата, на полезните микроорганизми, трябва да се осигури правилно хранене чрез добавяне на пребиотици в менюто. Инулинът се смята за един от най-добрите пребиотици в света.

В състава на натуралния продукт DiReset се съдържа инулин достатъчен за възстановяване баланса на микрофлората, когато той е нарушен, както и за поддържането му на нужните нива максимално дълго време.

Но дори при правилна работа на чревния тракт и липса на нарушения в състава на микрофлората, имунитетът не би могъл да се справи без имунните кръвни клетки - макрофагите и левкоцитите.

Тези клетки, така важни за растежа и развитието, също имат нужда от храна. Бета-глюканите, съдържащи си в DiReset, позволяват кръвта да се насити с хранителни вещества и увеличават продължителността на живота им.

Бета-глюканите, също така имат способността да подобряват функционалността на макрофагите, позволявайки им да поглъщат и смилат по-големи количества паразити, бактерии и вируси

Спирулината не случайно се смята за един от най-полезните продукти. Уникалният биохимичен състав й е позволил да остане непроменена дори след стотици милиони години еволюция.Това миниатюрно синьо-зелено водорасло съдържа над хиляда жизнено важни за тялото вещества – витамини, аминокиселини и минерали. Спирулината също така е и отличен източник на протеини. Благодарение на богатия си състав, спирулината укрепва «чревния имунитет» и подобрява работата на храносмилателния тракт.

Влизащият в състава на комплекса витамин Е е прекрасен антиоксидант. Той не само забавя окислителните процеси, но също така отговаря за защитните реакции на организма и стимулира имунитета. А един от най-важните микроелементи – селенът допълва ефекта на витамин Е. Той също така защитава тялото от свободните радикали и активизира имунната система.

Кой трябва да взема DiReset:

Хора с ослабен имунитет.

Хора, страдащи от хронични заболявания.

Всички преболедували по време на тяхното възстановяване.

Хора, страдащи от бактериални и вирусни инфекции.

Хора с дисбактериози, особено след прием на антибиотици.

Хора, подложени на по-големи емоционални натоварвания и стрес, хора които не се придържат към рационално хранене, не си доспиват или не правят физически упражнения

Бъдете здрави с Диресет!

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО на телефон 0889 433 668/ 0888 219 287

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *