Женско здраве

Женско здраве

Smart Food

Витамино-Минералните Комплекси – неизменен елемент в практиката на Гинекологията и ендокринологията!

Доктор висша категория, сертифициран специалист в женското здраве, специалист – нутрициолог – гинеколог Ирина Ивановна Архипова – Русия,с 28 г практика.

Ще се опитам да предам в съкратен вид това, което записах от конференцията на Дмитрий Сафронов – лидер на компания Вижън, член на клуба на доларовите милионери и носител на Ордена на Брилянтното съвършенство – 14.03.2012, доктор Архипова

Да си лекар – това е призвание!

Когато знаеш причината, само тогава може да намериш и лек. Медицината е достъпна, лекари много, но болните хора са все повече.

Много заболявания, безплодие. Според статистиката повече от 15% са безплодните семейства, а колко са неотчетените не се знае.Това се нарича депопулация.

И аз като всички доктори си мислех, че най-добрият помощник на докторите е скалпела. Но когато растем, ставаме по-мъдри. Когато премахнеш един орган, по-късно там винаги има проблем. Това,че не знаем всичко за даден орган, не означава ,че нямаме нужда от него, или когато го премахнат, то ще бъде все едно на организма ни.

Аз търсех метод да се премахне операцията, да се предотврати такава.

Премахни хормоните у жената и тя вече няма да бъде жена.

В края на крайщата , нашето здраве се концентрира в клетката. Живота на човек е среща на две клетки – мъжка и женска.

Важно е изследване на клетката, а от там и препоръката за профилактика и лечение.

Клетка – нутриция, а науката, която се занимава с изучаване на клетките се нарича нутрицеология.

Как работи клетката?

Тя е кръгла и равна в роденото бебе и ТЯ се нуждае от храна. Не колбаси и такава храна, която ние приемаме ежедневно, а храна – нутриенти, хранителни вещества на клетката: ВИТАМИНИ, МИНЕРАЛИ, ПОЛИНЕНАСИТНИ МАЗНИНИ(ПНЖК), АМИНОКИСЕЛИНИ И ВОДА.

От това се нуждае клетката ежедневно. Ако го няма ТЯ се разрушава. Възтановяването на клетката става за 128 дни – 3-4 месеца.

Ако за този период се организара добре програмата, то ще има и резултат. Нашето хранене претърпя изменение. Какво е качеството на сегашните плодове и зеленчуци? Ако ги сравним с тези, които са яли нашите баби и дядовци, то ще видим и голямата разлика. При разрязването на една ябълка, тогава тя бързо ставаше черна от желязото в нея, окисляваше се. Сега разрязаната ябълка може да изсъхне, но остава бяла. В нея няма витамините, от които се нуждаем.

Витамините са бедни в нашата храна, малко се движим, малко плодове ядем, а те и самите са бедни на витамини, стреса е голям и се увеличава непрекъснато, а клетката не получава необходимия набор храна, на който е разчитана.

Постоянно в клетката се натрупват шлаки и токсини и клетката изменя своята структора и тя не прилича на предишната. Всеки различен стрес, добър или лош, увеличава натрупания риск и изменения. Какво се получава: Имаш брадавица, тя не боли, стои си и в един момент, след като си бил на плажа… тя започва да расте.Подува се и се получават метастази. Защо така се получава?

Нашия имунитет защитава организма. Всяка наша клетка има сложна структора. КОЕ ВЪЗПРИПЯТСТВА НАТРУПВАНЕТО НА ТОКСИНИТЕ?

Това е системата ЦИТОХРОМ. Това е система на вътрешноклеъчно очистване на организма. За да работи системата цитохром нормално, то трябва да има:

. Калции

. Цинк

. Желязо

. Селен

. Витамин С

. Витамин В и т.н.

Как да се активизира системата цитохром, за да се защитят клетките?

Ако ние прибавим витамино – минерален комплекс, храна на клетките, то те могат да се възтановят , а от там и здравето се възтановява.

КЛИНИЧЕСКИ ПРОЯВЛЕНИЯ:

1. Щитовидна жлеза.
Това е орган на ендокрината система, в предната част на шията – ДИСПЕЧЕР НА ВСИЧКИ ОБМЕННИ ПРОЦЕСИ.

Ако Вие нямате проблем със щитовидната жлеза, значи сте щастливец.

Когато има проблем, то кожата става мраморна. Ниско настроение, и колкото и да спи човек, не се наспива, раздразнителен е. Неустойчиво кръвно налягане, но причината е от друго естество, сърцебиене, при което се получават и различни проблеми със сърцето. Опасно е още защото се развиват различни заболявания на стомаха, дифузна мастопатия, половите органи – намалява функцията на яйчниците. От там безплодие. Дисфункция на щитовиднаа жлеза у бременната води до предаване и на плода – дебилност.

ЗНАЧЕНИЕТО НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА Е ВЕЛИКО!

Клинически проявления:

– Щитовидна жлеза

Дефицит на ЙОД и СЕЛЕН

Основно хората не получават с храната нужното количество ЙОД и СЕЛЕН, а на клетката е абсолютно необходимо. Няма селен, няма правилен синтез. Клетките получават дефицит на този строителен материал. В тази ситуация органа иска да се справи с натоварването и клетките се раздуват и ако нищо не се промени, то органа заболява и се получава т.н. ,,тлъста” шия. Преди се виждаше това в младите, а сега в подрастващите младежи и девойки. Какво се случва с клетката? РАЗРУШАВА СЕ. Така и така не й стига йод и селен и се образува киста. Когато има много кисти, то се получава узел.

КАК да си помогнем с витамино – минерални комплекси?

КАК и кои комплекси на Вижън да използваме?

СВЕЛТФОРМ – Йода в този продукт се усвоява на 98%. Възтановява повредените клетки и изчиства кистите.

АНТИОКС – съдържа Селен и като ключ, отключва клетъчната мембрана.

СВЕЛТФОРМ + АНТИОКС решава тихо и нежно проблема и чисти кистите на щитовидната жлеза.

Трябва ли да препоръчваме БАД преди операция или след операция.

ТРЯБВА ! ТРЯБВА и още как. Дори и след операция, за да не се стига до втора операция.

АНТИОКС, ДЕТОКС, СВЕЛТФОРМ , това са комплексите, които трябва да се приемат постоянно, за да се избегне операция.

1. ЕИНДОМЕТРИОЗА
ЕНДРО – вътре, МЕТРО – матка

Ако се лекува традиционно, не може да се носи бремеността и това е проблем на гинекологията. Само БАД може да възтанови и то на клетъчно ниво.

ПРОГРАМА ЛУКС + кейс класика – 6-9-12 месеца.

За тези, които искат да се лекуват с традиционната медицина е жалко, че чакат и губят време, много време и очаквания и обратно, тези които започнат навреме да ползват БАД им се раждат деца.

2. МИОМА НА МАТКАТА
Неправилни клетки са се натрупали от неправилно натрупване на дефицити.

Класическата серия върши чудо.

АНТИОКС + ПАКС + ДЕТОКС , дори и тази малка схема дава резултат.

Клетката възтановява структората си, имунитета расте и здравето се възвръща. Миомата да се изрязва само със скалпел, това вече не е вярно. Аз имам такива резултати с мои пациенти. Тази схема дава резултати само за два месеца, докато чака операция, миомата се стопяваше.

Природата ни дава средства за здраве и профилактика.

Дори и когато назначавам традиционно лечение аз напомням на клиента:

Незабравяйте, че клетките трябва да са нахранени.Трябва да ползвате витаминно – минерален комплекс и да знаете, че вашите клетки са нахранени и да сте спокойни за всичко, което може да ви се случи. За да живеете по-дълго, за да изглеждате по-добре, пийте витаминно-минерални коплекси.

А продуктите на Вижън са уникални. Всеки лекар трябва да ги употребява и да ги препоръчва.

Висока технология – криодробене. Ниска температура, -196 градуса , вълшебна температура.Забавя процесите в клетката но не ги спира.(Анабелоз – заедно в живота). И се съхраняват всички полезни биополезни вещества. Попадат в организма на човек и само след 1-2 мин, се разтварят и попадат в кръвта. С такава концентрация на витамини и полезни необходими вещества да дадеш на организма, то какви ли лекарствени препарати трябва да вкараш в организма…

КЛИНИЧНИ ИЗПИТАНИЯ

Клиничните изпитания показват не това, че е безопастно и няма за се отровим, а това, че Вижън провежда всички тези изисквания в такива лаборатории на Русия, така че може да се ползват смело.

На децата до 19 г ако не им помогнем, след 40г вече ще е късно.

Не мълчете! Разказвайте! Пийте продукти и разказвайте!

Безклетъчната терапия е малко ефективна, затова ползвайте КЛЕТЪЧНА терапия!

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *