Диресет

Моят имунитет е моята крепост – Рестартирай имунитета си с Диресет!

 

Диресет
88,50 лв

ДИРЕСЕТ е биологично активна хранителна добавка за стимулиране дейността на имунната система, детоксикацията на организма, нормализацията на храносмилателните функции.

Помага да изчисти организма на клетъчно ниво меко и комфортно. Всички компоненти в състава му са натурални и от естествен произход, което позволява на организма да ги приеме като свое и усвои максимално. Съставът на ДИРЕСЕТ е подбран прицизно, точно и научно  обоснован с цел да създаде хармонично и оптимизирано хранене на човека в зависимост от неговите индивидуални потребности.

Слабият имунитет е в основата на всички заболявания и това болшинството хора знаят и си дават сметка за това. Той улеснява проникването на вредни агенти в тялото, влошава общото състояние на човека и е причина за появата на много хронични заболявания.

Как да разчетем името на продукта?  DiReset може да бъде интерпретирано по следния начин: «Рестартирайте и обновете имунната си система чрез иновативни технологии за защита на организма“.

Диресет е изклюбчително важен за профилактика  на онкологични заболявания, за предотвратяване на хроничните заболявания и в борбата с всякакви грипни вируси и настинки.

Състав:

В една капсула:

Инулин 100 мг (4%)*
Спирулина прах 50 мг
Бета 1,3/1,6 глюкан 14 мг (7%)*
Витамин Е 6 мг (40%)*
Селен 50 мкг (М67%-Ж91%)*

% от препоръчителна дневна доза.

Начин на употреба: възрастни — по 1 капсула веднъж дневно.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките на продукта, бременност и кърмене.

Форма: 30 капсули.

Условия на съхраненение: да се съхранява при стайна температура (< 25°С) на сухо и недостъпно за деца място.

Срок на годност: 3 години.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA