Женско здравеЗдраве

Движение без болка

Как да решиш проблема с дископатията, без да навредиш на здравето си

Pepa Ignatova - отзиви и резултати
Pepa Ignatova – отзиви и резултати

Поради големия интерес след мой пост в интернет и запитване, как аз реших проблема с дископатията си, реших да отговоря и разкажа моят резултат.

Ще бъда кратка: От 20- годишна страдам от дископатия с остри кризи, които ставаха все по-чести, по-силни и дълготрайни. Не можех да си помета, да пусна прахосмукачка, трудно ходех. Лекарствата, мазилата и физиотерапията облекчаваха донякъде, но не решаваха проблема.

Неочаквах да се излекувам, нали казват, че това не се лекува, но има ли значение, лекува ли се или не, когато искаш да нямаш болки и да ходиш без болки. Да се движиш и да се радваш на движението.

Няма да повярвате, колко силно го исках  и неприставах да търся начин да подобря състоянието си. Вече си мислех, че няма излизане от тази ситуация, когато непознат човек в интернет ми каза, че има решаване на този проблем.

Направи ми програма и ми разказа, защо ми е нужен ЕnJoy NT, защо трябва да добавя към него Osteosanum, какво ще ми даде още Detox +Antiox #Pax +forte. Защо трябва да го комбинирам с гел Рол-он и как трябва да използвам след това различни комбинации, оформени в програма, за да излезна от това състояние.

Нали знаете, че когато искаш нещо толкова силно и вярваш, че то ще се случи – то се случва!

Днес аз съм благодарна на този човек – #Исак Леви а той се оказа специалист в областта на здравето и повече от 15 години, помага на хората да са здрави и да се радват на живота. Той ми показа пътя по който мога да бъда здрава и да променя живота си и днес, аз продължавам да се уча от него. Показа ми и ме запозна с хората, от които аз да се уча, защото да помагам на хората, на мен това ми харесва и е моя мисия.

Ще се радвам, ако и на вас мога да бъда полезна, но това зависи само и единствено от вас. Колко силно го искате.

На билото на Стара планина
На билото на Стара планина

Днес аз нямам проблем с дископатията. Ходя спокойно и се изкачвам до върха на Стара планина. Състезавам се с младите и не им отстъпвам. Това ме радва и ме изпълва с енергия и ентусиазъм.

Разказвам всичко то това, защото знам, колко хора днес страдат от ставни проблеми. Как времето сковава дните им и нищо не е в състояние да спре болките им. Знам, защото 40 години аз вървях по този път и резултата беше плачевен. Просто нямах резултат. Търсех постоянно решение и не го намирах.

Сега ви казвам, има решение на проблеми с дископатията , дисковата херния и всичките ставни проблеми, без операции, без лекарства и без риск за здравето ви. Въпроса е дали вие искате да се лишите от всичките тези проблеми. Решението е ваше.

Ако имате въпроси или нужда от консултация, пишете, звънете. С удоволствие ще ви отговоря.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *