Детско здравеЖенско здраве

Две единствени крачки към съвършенството

«В света няма върхове, които да не можеш да изкачиш» — това са думи на Владимир Висоцки. А нашият връх и нашата цел е да помагаме на хората да се справят с всички известни болести, да са здрави, млади, енергични колкото се може по-дълго време. Днес правим още две крачки по пътя към към осъществяването на това.

Вече са при нас дълго чаканите  и с голямо нетърпение OS и LV - новите продукти-бестселъри от иновационната линия Direct Hit от Project V!

LV OS

Лив Лон или живей дълго

LV е източник на невероятно дълга младост в дизайнерска опаковка. Години ни отне създаването на формулата, която да се противопостави и върне назад най-могъщата сила във вселената, каквато е времето.

LV е уникален комплекс, създаден от натурални антиоксиданти. Това е квинтесенция на силата на природата — нейният подарък за хората, който ние толкова дълго се учихме да използваме. Това е младост, здраве и сияйна кожа.

LV е бариерата между човека и свободните радикали, чието въздействие както знаем е и основна причина за болестите и стареенето на телата ни. Именно клетките — това ни насочи в правилната посока и ни помогна да намерим отговора.
Комплексът включва механизма противодействащ на окисляването на клетъчно ниво, ефективно противодейства на процесите на стареене, укрепва капилярите и стените на кръвоносните съдове, регулира работата на сърцето, помага в борбата със стреса и умората, повишава имунитета и снема възпаленията.
LV е сиянието на младостта!

ОстеоСанум  или Без остеопороза

Вторият продукт, OS, е не по малко важен за нашето тяло. С напредването на възрастта той придобива все по-голямо значение. Защото комплексът е създаден да предпази нашите кости и мускули от всевъзможни травми и увреди, разтягания и счупвания.
Калцият и цинкът в състава на OS спомагат за укрепването на минералния състав на костната тъкан, а витамините D, B и K помагат мускулите да останат в тонус.

Така, каквото и да ви предстои - тежки тренировки или сериозни изпитания, минералният състав на костите ви ще се стреми да бъде в норма, както и белтъчния метаболизъм. А точно това са факторите, които са залог за здрав опорно-двигателен апарат и за способността му да се изправи като щит срещу болести и външни увреди.

Ние се гордеем с новите ни придобивки. Затова ни се иска те да влязат колкото се може по-скоро във вашия арсенал в битката за здраве.

Произведени в Европа по най-висока технология, показали възхитителни резултати, днес те вече са и в България.

Може да ги поръчате от Сесия с вашия промокод или да си ги заявите направо по телефона: 0889 433 668 / 0888 219 287

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *