Детско здравеЖенско здравеЗдравеКозметикаКрасота

Гъба Спонж Vision Skin Care

Конджак Спонж гъба – последният хит за красива кожа!

Не трябва да забравяме, че преди употребата на която и да е козметика, кожата трябва да бъде подготвена, ако искаме да получим ефект при използването на козметика. Какво означава кожата да бъде подготвена?

Има много варианти, но важното е почистването на кожата преди използването на различни козметични средства, за да може активните съставки на козметиката леко да проникнат в дълбоките слоеве на кожата. Това е почистване на кожата от ежедневния прах, който ежедневно го има около нас, от грима, от мъртвите клетки на горния слой кожа, която се нарича дерма. Горния слой кожа се обновява всяко 2-4 седмици, а мъртви клетки в горния слой кожа се появяват всеки ден в огромно количество. Тези клетки покриват кожата и не дават възможност на козметиката да проникне в дълбокия слой на кожата.

Може ли да не се почиства кожата? Може, но не трябва!

Мислим си, та нали се мием всеки ден с вода, но водата смъква само праха и част от мръсотията, натрупана през деня. Даже грима остава, както и болшинството мъртви клетки. И ако на такава кожа използваме различна козметика, то нейната ефективност се намалява много пъти, защото част от козметиката не попада на жива кожа и не прониква в дълбокия слой кожа, която се нарича епидермис. А и от състоянието на епидермиса зависи състоянието на нашата кожа. За тази цел са измислени много средства и продукти и ние няма да ги разглеждаме сега. Ще ви представим Спонж Vision Skin Care. Въпреки че спонж означава гъба, ние няма да го превеждаме и ще го наричаме  Спонж Vision Ckin Care.

Какво е това Конджак?
 1.  „Konjac (конджак) е тропическо растение, от което през последните 1500 години в далечна Азия се правят гъби за почистване на лице и тяло.
 2. Konjac (конджак) спонж е 100% натурален продукт от растителни влакна, който се състои от 97% вода и е богат на минерали.
 3. Характеризира се с неутралния pH , благодарение на което поддържа идеалния pH баланс на вашата кожа.
 4. Сред всички известни влакна в науката, влакната на конжак поглъщат най-много вода и почти 100 пъти превишават собственото му тегло.
 5. Предназначен за почистване на лице. Тя омеква при допир с вода и става изключително нежна. Поддържа киселинния баланс и не отнема повече мазнина, отколкото е нужно.
 6. Ексфолиращото (премахване на мъртвите клетки) действие на гъбата Спонж се дължи на влакната, на самия материал, от който е направена.

 

Каква е разликата между Спонж Vision Skin Care от другите гъби-конджак?

Ще споменем  само някой отличия и вие сами ще разберете всичко.

 1. Екологично чисти и е съдържат никакви химически вещества,пигменти, добавки, както и различни раздразнителни вещества.
 2. Напълно натурален  100% растителни влакна, напълнени с минерали и антиоксиданти, няма токсични вещества, на 100% не съдържа примеси и токсични съставки, екологически сертифицирани
 3. 100% без парабени и консерванти
 4. Богата на Витамини А, В1, В2, В6, В12, С, D, Е
 5. 100% биоразградима
 6. 6.Обикновено корен от конжак се изсушава, смила се на прах и се смесва с вода. Но за Vision Спонж, не трябва да е просто вода. За Vision Спонж  трябва само натурална вода, която е филтрирана чрез специални вулканични скали, за да има голямо количество минерали, полезни вещества и pH баланс. Точно такава вода добре се поглъща и насища спонж с нужните минерали. Само с помощта на такава вода може да се гарантира, че спонж може да поддържа идеалния pH баланс на вашата кожа при нейното използване.  И още , получената смес се поглъща от растителни екстракти, които гарантират допълнителни лечебни свойства на спонж Vision.  Тук трябва да отбележим, че в този момент се появиха и производители, които вместо растителни оцветители, използват разни бои, които дават цвят на гъбата, но без никакво лечебно въздействие, даже може да окажат и вредно влияние на вашата кожа, от използването на вредни химически вещества.

В производството на Vision спонж , получената смес се залива във форми и се изсушава. Само уникалната молекулярна структора от влакната на конджак, позволяват да удържат в себе си всички полезни минерали и натуралните екстракти на растението.

 

За какво е нужен спонж?

Спонж Vision Skin Care се явява извънредно нежно очистващо средство както за лице така и за тяло. Действа като нежен ексфолиатор, максиммално деликатно премахва мъртвите клетки на кожата. Меката текстура свидетелства за това, че спонж подхожда за всеки тип кожа, даже и за най-чувствителната, каквато е кожата на бебето.

 

И да обобщим, какво ви дава гъбата спонж Vision Skin Care
 • Почиства в дълбочина, много нежно и деликатно, преди употребата на козметични средства. Премахва не само прах, но и цялата мръсотия, събирана през деня, но и максимално деликатно мъртвите клеткина горния слой кожа. Гарантира меко, но дълбоко очистване на вашата кожа. Позволява да с есвали грима, без да раздразнява кожата.
 • Помага да балансирането на показателите на pH на кожата
 • Активизира растежа на клетките
 • Подходяща е за много нежни кожи, каквато.е кожата около очите
 • Подходяща е за чувствителна кожа, като тази с проблеми на акне
 • Достатъчно мека, за да се използва при бебета и деца
 • Екологически чист и без примеси

Много важно е, че продукта е екологически чист, без никакви добавки и примеси.  Спонж коджак не съдържа  никакви химически вещества, пигменти, добавки  или каквито и да е раздразнителни вещества.

Напълно натурален продукт

В производството на продукта се използват единствено 100% натурални растителни влакна, запълнени с минерали и растителни екстраки и полезни вещества. Спонж Vision на 100% не съдържа примеси и токсични съставки.

 

Три вида Гъба Спонж Vision Skin Care
3 вида Гъба Спонж Vision Skin Care
Vision предлага три вида Спонж за грижата на вашата кожа.

С какво се отличава всяки един вид спонж?

 

Гъба Спонж Vision Skin Care
Гъба Спонж Vision Skin Care – за мазна кожа ( подходяща за мъже)

Спонж Vision Skin Care за мазна кожа (черен спонж)

Като добавка към черния спонж се добавя бамбуков въглен.  Не напразно бамбуковия въглен го наричат ,,черния елмаз на Азия”

 • Обогатен с екстракт от бамбуков въглен, който особено е полезен за изчистване и грижа за мазна и проблемна кожа.
 • Помага и контролира изцяло мазноотделянето, изчиства порите на кожата, като отстранява акне и мръсотия.
 • Природен антибактериално и противогъбично средство. Съдържа активиран въглен и минерали, които в продължение на много столетия са използвани да поглъщат токсините, да премахват излишната мазнина и в борбата с бактериите.

 

Гъба Спонж Vision Skin Care
Гъба Спонж Vision Skin Care – за чувствителна кожа

Спонж Vision Skin Care за чувствителна кожа ( зелен спонж)

Зеления цвят на този спонж му се придава от Алое вера.

 • Почиства, овлажнява и успокоява даже и най-чувствителната кожа.
 • Алое вера се явява естествено средство против възпаления и суха проблемна кожа, благодарение на своите лечебни свойства. Този ултралечебен спонж, позволява лечението, добре храни вашата кожа и я защитава от агресивната вредна околна среда и козметични средства.
 • Природно растение богато на витамини, минерали, аминокиселини и ферменти, които успокояват и намаляват възпалението на кожата.

 

Гъба Спонж Vision Skin Care
Гъба Спонж Vision Skin Care за суха кожа

Спонж Vision SkinCare за суха кожа ( бял спонж)

Това свойство дава на спонж растение, под името Ямс

 • Повече храни кожата и я укрепва с натурална липидна защита.
 • Повишава способността на кожата да се напои, да задържи влагата за нейната еластичност и укрепва защитните функции.
 • Растителен екстракт от Ямс се явява богат източник на енергия, а така също на витамини В1, В6, С, антиоксиданти, минерали, рибофлавин и фолиева киселина, аминокиселини и протеин.
 • Особено богат на алантоин, който помага за защитата на кожата от пигментация, помага за намалява тъмните кръгове под очите и пигментните петна по лицето.

Това са трите основни вида спонж, които ние предлагаме.

Вие зададохте много въпроси за това, как да получим най-добри резултати при използването на козметиката Vision Ski Care. Във връзка с това ви предоставяме няколко препоръки за използването на Гъба Конджак. Тя е важно козметично средство, което е необходимо за почистване на кожата преди използването на кремовете за лице антиедж, от козметичната серия Vision Skin Care и гарант за нежна и сияйна кожа.

Как се използва Гъба Конджак Vision Ski Care:
 1. Преди употреба напоявате гъбата спонж Vision в топла вода така че, да се отпусне и омекоти
 2. Изстискваме между дланите гъбата, без да я стискаме и усукваме. Когато гъбата е намокрена, омекотена и бухнала, меко почистваме лицето с плоската страна и с кръгови движения на лицето за да премахнем грима и мъртвите клетки. Гъбата Конджак Vision Skin Care почиства без добавяне на почистващи препарати, но ако имате тежък грим, може да прибавите няколко капки тоалетно мляко за почистване към гъбата.
 3. След използването на гъбата Коджак е нужно добре да се изплакне и да се изсуши на проветриво място до следващото използване
 4. Кръговите движения стимулират уморената кожа и способстват за нейното обновяване.
Какво трябва да знаем за гъбата:
 • Използва се за почистване на грим от лицето – само намокрете обилно с вода и с продукт за премахване на грим. С кръгообразни движения почистете Вашето лице. Кожата е наистина чиста, приятно поруменяла и не се чувства опъната и изсушена. След няколко седмици се наблюдава цялостно стягане на кожата и сияен вид. ·
 • Придава на кожата допълнително сияние – в следствие на ексфолиращия ефект, кожата придобива по-чист и сияен вид, дори може да спомогне за изравняване на тена. ·

Има срок на годност – желателно е да използвате в рамките на 2-3 месеца и след това да смените спонж Vision. Спонж не става вреден, но неговите полезни качества се намаляват и е добре да се подмени.

Спонж Vision Skin Care допълва нашата козметична линия Vision skin care и я прави много по-ефективна.

 

Козметичната линия Vision Skin Care e последния хит на антиейдж козметика от висок клас, който е предназначен за тези, които искат да съхранят младостта и за по-дълго, да забавят старостта, да изгладят бръчките и да се радват на собственото си самочувствие. Козметика за лице съчетала в себе си качество-цена!

Vision Skin Care козметика за лице
Vision Skin Care козметика за лице

 

 

#гъбаканджак #гъбаспонжvision #спонж #visionskincare #почистваненалице #красивакожа #чистакожа

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *