Uncategorized

Грозната истина за инфаркта, за която никой не говори

ВНИМАНИЕ: Инфаркт!

5-те знака, които тялото ви дава, за да ви предупреди за сърдечен удар.

Милиони хора страдат от сърдечен проблем и сърдечна атака и често това е причина за смърт. Броят на сърдечните пристъпи се e увеличил драстично, главно поради съвременния начин на живот, стрес, възпаление и нездравословно хранене.

Най-важното нещо е да намерите начин да се справите със стреса и да живеете здравословен живот – това е първото нещо, което можете да направите, за да избегнете инфаркт. Освен това, ако разпознаете предупредителните знаци, които ни изпраща тялото ни, можете да спасите живота си.

Има ли начин да се предотвратят по-нататъшни усложнения?

Ето пет знака, които следва да разпознаваме много добре:

ЗАДУХ
Недостигът на въздух е сигнал, който тялото ви може да изпрати преди инфаркт поради намален приток на кръв и стеснени артерии. Това означава, че белите дробове не получават необходимата кръв, за да функционират правилно. Тъй като белите дробове и сърцето работят заедно, ако функцията на някой от тях е възпрепятствана, това ще се отрази на другия орган.

СЛАБОСТ
Ако артериите се свиват, те намаляват притока на кръв и намалява кръвообращението. Това ще доведе до отслабване на мускулите и общата слабост на тялото. Бъдете внимателни, ако се появи този симптом, тъй като той е един от най-честите и ранни признаци на сърдечен удар.

СТЯГАНЕ В ГЪРДИТЕ
С приближаването на инфаркта болката и налягането в гърдите ще се изострят и могат да се разпространят по ръцете, гърба и раменете.

СВЕТОВЪРТЕЖ И СТУДЕНА ПОТ
Притокът на кръв към мозъка намалява заради лоша циркулация, което причинява замаяност и студена пот. Тъй като мозъкът няма да работи правилно, няма да се чувствате добре.

УМОРА
Намаляването на кръвния поток към сърцето също ще доведе до умора, тъй като сърцето няма да има необходимото количество кръв, за да функционира правилно. Така че, ако през цялото време се чувствате уморени, трябва да проверите състоянието си при Вашия лекар.

Тези симптоми могат да означават сериозни здравословни проблеми и проблеми със сърцето, така че никога не трябва да ги пренебрегвате.
Ако направите важни промени в начина си на живот, можете да избегнете тази заплаха и да спасите живота си.

Използването на функционална храна и биодобавки към храната е най-добрата профилактика на сърцето против инфаркт.

Кардио Драйв е перфектния продукт за цялостната сърдечно-съдова система. Изключително мощен супер продукт, натурален и много ефективен за работата на цялостната сърдечно-съдова система, както и за оптималното функциониране на абсолютно всички системи и органи в човешкото тяло.

Професор Мидеке
Професор Мидеке

Кардио Драйв е разработен в сътрудничество с Професор Д-р Мартин Мидеке – един от изтъкнатите специалисти в Европа в областта на кардиологията.(Книга ,,Какво трябва да знаем за инфаркта на сърцето“ и ,, Как да свалим кръвното налягане без лекарства“)
Нормализира кръвното налягане, разрежда кръвта, намалява възпаленията на стените на кръвоносните съдове, подобрява липидният профил на кръвта. Оптимизира работата на сърдечния мускул, регулира сърдечния ритъм, намалява съдържанието на кръвната захар.

Кардио Драйв има и общо-укрепващо въздействие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система.
Продуктът съдържа голям брой съставки, получени от естествени пречистващи суровини. Не съдържа консерванти, глутен и ГМО. Това е изключително мощен продукт с максимална бионаличност и ефикасност. Прилагане на иновативен подход в борбата с холестерола. Неговата цел не е да се намалят нивата на холестерола, а да влияе на причините които причиняват атеросклероза.

Кардио Драйв за здраво сърце

Кардио Драйв (CardioDrive) Компонентите на две различни форми в двете капсули имат двоен ефект. Само една капсула не е възможно да свърши цялостната работа за здраво сърце, а двете имат синергизъм. Една капсула съдържа твърди водоразтворими хранителни вещества. В другата мастноразтворими съставки, които са течни. Необходими са двата вида концентрирани хранителни вещества за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Съвместим със всички лекарства, храни и алкохол.

 

КардиоДрайв е може би най-модерният начин за поддържане на здравето на сърцето и съдовете!
? Правилното функциониране на сърдечно-съдовата система е жизненоважно за оптималното функциониране на абсолютно всички системи и органи на човешкото тяло.
?
Две различни форми на две капсули (течни и твърди) осигуряват незаменима подкрепа за здравето на сърцето.
? Водно и мастно – разтворимите компоненти са групирани в две различни капсули.
? Твърди компоненти – концентрирани форми на високо активни вещества. Влияят както на водно абсорбиращата , така и на мазно поглъщащата част на клетката.
? Всички компоненти подсилват взаимно действието, създавайки синергичен ефект.
? Компонентите съдържат широка гама от омега-мастни киселини от животински и растителен произход.
? Два големи европейски производители.
? Две проверени от времето медицини – традиционната и аюрведичната – са комбинирани в този продукт.

? КАПСУЛА С ТВЪРДО СЪДЪРЖАНИЕ
Прозрачната твърда обвивка на капсулата е направена от растителни вещества без желатин от животински произход (подходящ за вегетарианци), състоящ се от метилоксипропилцелулоза (НРМС, хипромелоза).
HPMC капсулата съдържа малко влага (в сравнение с желатина), не реагира с активни компоненти и има висока устойчивост на външни влияния на околната среда (температура, влажност и др.).

✅ СЪСТАВ:
екстракт от гроздови семена, екстракт от цвекло, екстракт от зелен чай, екстракт от чесън, екстракт от женшен, екстракт от глог, екстракт от кора от арджуна, екстракт от градински чай, екстракт от черен пипер.

? ТЕЧНА КАПСУЛА
Създадена по иновативна технология Licaps, която е сериозна стъпка към разработването на пълни с течност капсули. Двукомпонентна капсула, състояща се от обвивка и капак, е херметически затворена и образува херметична и водоустойчива едно компонентна капсула.
100% херместична.
Усилена ефективност, биодостъпна и бързо действие. Без специални добавки, като омекотители или парабени.
Licaps капсули: 32% повече биодостъпна от подобна течност в меки таблетки.

✅ СЪСТАВ:
масло от крил, ленено масло, коензим Q10, витамини А, D3, E.

Съдържа морско крил масло, богато на омега-3 ненаситени мастни киселини, лесно се абсорбира от организма, съдържа естествения антиоксидант астаксантин. Съотношението омега-6 и Омега-3 в CardioDrive е 5: 1.

КАРДИОДРАЙВ

„Съвременната медицина е достатъчно ефективна в диагностиката и лечението на сърдечносъдови заболявания. Но за повечето хора е по важно да предотвратят появата на болестта, отколкото да станат пациенти. “
Мартин Миддеке,
Професор по терапия, катедра по медицина, университет Лудвиг-Максимилианс, Мюнхен

?️ Нормализира кръвното налягане
?️ Разрежда кръвта и подобрява кръвообращението
?️ Намалява възпалението на стените на кръвоносните съдове
?️ Подобрява липидния състав на кръвта
?️ Оптимизира работата на сърдечния мускул
?️ Регулира сърдечния ритъм
?️ Има антиоксидантно действие
?️ понижава кръвната захар
?️ Оказва успокоително действие върху централната нервна система
?️ Ускорява метаболизма
?️ Почиства тялото и предпазва черния дроб
?️ Подобрява храносмилането
?️ Укрепва имунната система

Уникалната разработка на Компания Vision, продукт за сърдечно-съдовата система, която няма аналог, отново може да бъде намерена в България.
Можем ли основателно да твърдим, че продукт, равен на КардиоДрайв по състав, по отношение на ефективността и по своята уникалност на компонентите, не съществува?
?Клаудия Корнева, консултант на Vision, лекар:
„CardioDrive е уникален не само по отношение на броя на полезните продукти в него, но и по отношение на ефективността му върху всички структури на нашето тяло, но предимно върху жизненоважни органи – мозъка, сърцето, черния дроб, бъбреците, стомашно-чревния тракт и съдовете.
✅ Никъде в традиционната медицина няма да срещнете такъв препарат !!!!!
✅ Вместо 3-6 предписани от лекаря лекарства, можете спокойно да взимате само CardioDrive !!!
✅ Фантастично, но наистина е !!!
✅ В него има витамини, антиоксиданти, жизненоважни микроелементи, коензим Q10
Именно заради това се обяснява и неговата мултифункционална активност:
– възстановяване на сърдечния ритъм
– регулиране на кръвното налягане, кръвната захар, холестерола
– предотвратява спукването на кръвоносни съдове и тяхното възпаление
– укрепва сърдечния мускул
– регулира вискозитета на кръвта
– детоксикира черния дроб и тялото като цяло
– подобрява процесите на храносмилане
– притежава подмладяващи свойства
Какво може повече да се иска?
От резултатите искам да отбележа следното:
? 65-годишен мъж с сърдечна аритмия от вида на брадикардия (сърдечната честота не се покачва над 35-38 за 1 минута, дори и при продължително редовно лечение) – преминали прегледа и се подготвили за хирургично лечение. По това време компанията се появи КардиДрайв. Решихме да опитаме. След 2 месеца нуждата от хирургично лечение отпадна. Днес този продукт е негов любим !!!
? За други пациенти – практически всички, които са взели КардиоДрайв, стабилизират кръвното си налягане, изчезват екстрасистоли / „прескачането“ на сърцето/, изчезват пристъпи на стенокардия (болки в гърдите), изчезва недостига на кислород при дишане, появява се приток на сила, съня и паметта се възстановяват!
Обожавам този продукт както аз , така и всички мои приятели!
☝️Да видим какво прави CardioDrive толкова ефективен продукт?
Препоръчваме на всички да гледат или преглеждат изключително информативен и интересен уебинар с д-р Елмантас Поцефичус, ръководител на изследователската и развойна дейност в Европейската лаборатория DEM4: https://www.youtube.com/watch?v=z3siPQq9F64.

ОТЗИВИ– резултати, от използването на Кардио Драйв, може да прочетете ТУК:

КУПИ  Кардио Драйв БЪРЗО И ЛЕСНО на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

#CardioDrive #кардиодрайв #сърце # сърдечносъдовасистема #храна #суперхрана #лек#инсулт #възпалениенасъдовете #лечение #профилактика #суперпродукт

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *