Женско здравеЗдравеКрасотаМъжко здраве

ГРИВНИ ПЕНТАКТИВНИВ NEO вече и в България!!!

 

☝️Гривните Vision са уникални продукти, съчетаващи стилен нов дизайн и нанотехнологии.

 

С какво са полезни тези гривни?

Благодарение на биокерамичните и магнитни вложки, гривната осигурява благоприятно въздействие на организма чрез пет естествени елемента: сребърни и кислородни йони, инфрачервени лъчи, германиеви електрони и магнитни вълни.

➡️ 5 елемента подсилват дейстивието си взаимно и имат:
✔️ антибактериално и антивирусно действие,
✔️ повишавават съпротивителните сили на отганизма
✔️ зареждат с енергия, подобрават кръвообращението
✔️ нормализират метаболизма и кръвното налягане
✔️ спомагат за регенерацията на тъканите
✔️ забавят процеса на стареене.
✔️ имат противовъзпалителен ефект.

✅ Гривните са изработени от специална титанова сплав с най-високо качество, осигуряваща здравина и издръжливост.

✅ NANOSILVERTEQ
Вложките с положително заредени йони на наносребро имат силно антибактериално и противовирусно д ействие. По данни от науката, сребърните йони ефективно унищожават между 650-700 разновидности на патогенни микроби, вируси и гъбички, докато спектърът на действие и на най-добрите антибиотици е не повече от 5–10 вида бактерии.

✅ SOLARTEQ
Биокерамични вложки с лечебно инфрачервено излъчване. Прониквайки в кожата, инфрачервените вълни влизат в контакт с молекулите на водата и предизвикват разширяване на кръвоносните съдове. По-интензивната циркулация на кръвта в съдовата система подпомага нормализирането на обмяната на веществата и регенерирането на тъканите.

✅ AEROTEQ
Биокерамични вложки, излъчващи отрицателно заредени кислородни йони. В природата такива йони могат да се наблюдават близо до морето или водопади. Когато попаднат в кръвотока, те влизат в биохимични реакции и тъй като имат способността да увеличават нивото на серотонина, зареждат с бодрост и енергия. Подобряват настроението, умствената и физическата работоспособност.

✅ MAGTEQ
Вложките с ефект на магнитотерапия подобряват съня, нормализират кръвното налягане и предотвратяват възпаления и болки в ставите и мускулите. Спомагат за подобряване на кръвотока, облекчават преноса на кислород и хранителни вещества към клетките. Попълват недостига на енергия, премахват умората и намаляват последствията от стреса.

✅ GERMATEQ
Биокерамични вложки с германий 200 PPM, отделящи конверсионни електрони със свръхкъса дължина на лъчите (10-1-10-6 нм). Германият има свойството да насища клетките с кислород, като ги стимулира да изработват енергия. Има съдоразширяващо, противооточно и имуноукрепващо действие, засилва противотуморната защита.

VISION – всичко за продукцията на Компанията –
Мъжката гривна е в един-единствен уникален и стилен вариант:

Мъжка гривна

 

 

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за гривните, наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/87QfFQ

Инстаграм: https://u.to/nyEfFQ

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *