ЗдравеКозметикаКрасота

Гранатинът, който трябва да яде всяка жена над 40, за да запази своята младост и красота

Младост и красота

Всяка жена иска да е красива и да бъде забелязана, да запази красотата си за по-дълго време. Когато най-напред погледнеш една жена, виждаш лицето, а после погледа ти слиза надолу по тялото. Затова от много години, жените са обръщали голямо внимание на лицето си и са измисляли различни начина да го поддържат красиво и свежо с различни кремове и мазила.

Къде е тайната? Кое е онова нещо, което не ни се казва и все ни се изплъзва, за да получим очаквания резултат? Учените констатирали, че за да запазиш красотата си, трябва да започнеш от вътре на вън. С други думи казано, трябва да се приемат антиоксиданти, които да запазят клетките по-млади. В тази посока беше пуснат на пазара и уникалния Гранатин Q10 на Vision, който за кратко време стана любим продукт на жените по света. Днес той е търсен и много бързо се изчерпва, защото неговото действие се отразява мигновено на излъчването, благодарение на  синергията с коезим Q10 за дълга младост и красота

 • Гранатин Q10
  Гранатин Q10

  Помага да се съхрани сияещ външен вид, предотвратява образуването на бръчки.

 • Забавя процеса на стареене и ви позволява да се забави, свързани с възрастта промени.
 • Способства обновяването и регенерирането на клетките.
 • Дезактивира свободни радикали.
 • Подобрява метаболизма и предотвратява развитието на заболявания, свързани с него.
 • Способства за профилактика на сърдечно-съдови заболявания.
 • Стимулира разширението на съдовете, което води до подобряване на кръвоснабдяването на тъканите.
 • Участва в профилактиката  на коронарна болест на сърцето, рискът от инфаркт на миокарда.

Преимущества на Гранатин Q10

 • Гранатин Q10  за първи път свързва  силата и енергията на коензим Q10 с мощния антиоксидант - гранатин.
 • В състава на Гранатин Q10 има антиоксидант от новото поколение: уникална част от нар и коензим Q10, където гранатин - е мощна подкрепа за сърдечно-съдовата система, както и коензим Q10 - мощен антиоксидант, за да се удължи младостта.
 • Активни съставки Granatin Q10 е уникален с това, че в допълнение към укрепването на системите на хемопоетични и сърдечно-съдови, те допринасят за забавяне процеса на стареене.

Учените в тази област излязоха със заключение, че запазване красотата от вътре е от огромно значение и че има четири важни елемента, за които никой не говори и което може да повлияе и изглади бръчките, да даде младежко излъчване на вашето лице и върне годините назад и те са:

 • Изчистване на лицето с Спонж, направен от "Konjac (конджак)Козметиката за лице трябва да е със стволови клеткиТрябва да има биопептидиТехнология UltradenseГъба Спонж Vision Skin Care за суха кожа. Важно е преди нанасяне на козметиката, лицето да се почисти много добре със спонж, а козметиката e още по-ефективна, когато се използва и Vision sponge. Свалянето на грима и почистването на лицето, както и свалянето на самата маска с Vision спонж, дава възможост козметиката да прониква дълбоко, да овлажнява, подхранва и регенирира, а ефекта е Уау!!
  Гъба Спонж Vision Skin Care
  Гъба Спонж Vision Skin Care - за чувствителна кожа
 • Konjac (конджак) гъба е 100% натурален продукт от растителни влакна. Гъбата се използва за почистване на лице. Тя омеква при допир с вода и става изключително нежна. Поддържа киселинния баланс и не отнема повече мазнина, отколкото е нужно. Предлага се в 3 варианта:
 • Бяла, 100% pure – за суха и нормална кожа
 • Черна – с бамбуков въглен – за мазна и акнеична кожа /подходяща и за мъже/
 • Зелена – със зелена глина – за чувствителна кожаГъба Спонж Vision Skin Care за суха кожаГъба Спонж Vision Skin Care - за чувствителна кожаГъба Спонж Vision Skin Care - за мазна кожа ( подходяща за мъже.

Защо козметика със стволови клетки?

Растителните стволови клетки позволяват на организма да се регенерира. Те запазват нашите стволови клетки! Епидермален фактор на растежа – (ЕФР) – какво означава това? По принцип ЕФР се развива на база бактерии. Това е протеин с природен произход, който се открива в нашата кожа.Той стимулира развитието и възстановяването на клетките, увеличава броя им за кожната регенерация. Подобрява вида и еластичността на кожата. ЕФР, който се съдържа в козметиката Vision Skin Care, е получен от растения. Този протеин е преминал висока степен на прочистване (97%) и не съдържа вредни за здравето ендотоксини.

Биопептиди – Защо?

Vision Skin Care са обогатени с биопептиди – ключови компоненти против стареенето. Те предотвратяват появата на бръчки и изглаждат бръчките, особено мимическите около устата, очите и челото.

Дневен крем
Дневен крем

ТехнологияVision Skin Care козметика за лице.

Един от най-важните критерии в производството на козметични продукти е смесването на компонентите в емулсия. За гарантиране високото качество Vision Skin Care използва технология Ultradense. Тази съвременна технология създадена от Vision позволява произвеждането на ултраплътни емулсии за козметични средства, посредством използването на ултразвук за разделянето на кремовата емулсия на малки наночастици, които много добре проникват в дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на технологията Ultradense не са необходими консерванти.

Стъпвайки върху предимствата на нашата схема за налагане на продукта, ние сме вложили в тази линия всички най-съвременни постижения на съвременната козметология. Ние направихме това, което не могат да си позволят да направят най-известните луксозни марки, защото ако си го позволят, ще трябва да оставят в асортимента си само един продукт.

Когато вие използвате козметичната серия на Vision, вие ще усетите вътрешно потрепване и удоволствие от допира на козметиката с кожата ви. Така например, когато използвате дневния крем, ще усетите овлажняване и приятно галене на лицето ви, мекота и сияйност, която няма как човек срещу вас да не забележи още с първия поглед. С Vision очите ви сияят. Само с Vision и най-малката клетка от тялото ви се събужда бодро и заспива сладко. И само Vision създава за вас тези изключителни емоции. Създадена за всякакъв вид кожа, козметиката не предизвиква алергии и неприятни усещания.

Гел Милениум
Гел Милениум

Гел Милениум е част от козметиката на Vision. Това е и подвижната аптечка за всеки, който се докосне до него и го използва поне веднъж. Препоръчително особено за майки с малки деца, които водят децата на разходка и игра в парка и не се защитени от ухапвания от различни насекоми. Едно намазване с Гел Милениум и въпроса е решен. Няма сърбежи, няма обриви, няма болка, няма рев.

ОТЗИВИ:Емилия Атанасова – 44г, София

Аз съм с проблемна кожа на лицето от детските си години с акне. Редовното посещение при различни козметолози, различни процедури, време, пари и неприятни емоции от тези процедури, са спомените ми. От всичко това ми останаха белези по лицето. Трудно намирах козметика, от която да не ми се възпали лицето и отново да започнат да излизат различни пъпки. През всичките години сменях непрекъснато козметиката си, но не постигах никакъв резултат, докато не ми предложиха да ползвам Гел Миениум на Vision. Това, което усетих с него, беше нещо различно. Приятно усещане, с мекота и като че ли започна да действа още с първото нанасяне. А след месец използване, резултата беше видим. От този ден нататък, аз използвам Гел Милениум ежедневно. Кожата на лицето ми започна да се изравнява, изчиства, а усещането ми беше приятно. Впечатлeна съм от козметиката Vision SkinCare, която започнах да използвам в началото със съмнения, но това е моята козметика точно защото съм с проблемно лице. Използвам цялата серия и я препоръчвам, защото виждам промяната на лицето ми, излъчването ми впечатлява приятелите и близките ми. Препоръчвам я и на вас.

Павел Николов – 18г, Карлово

Проблеми с акне по кожата на лицето ми ме срещна с компания Vision. Гел Милениум се оказа наистина уникален. Мазане два-три пъти на ден на почистено лице + Антиокс+Детокс+Пакс-форте+Урсул и лицето ми се изчисти. И днес Гел Милениум е винаги с мен, защото аз разбрах и много други достойнства, които той има. Освен като козметика, той е моята подвижна аптечка против ударено, изгорено, ухапано.

Атанас Христов- 66 години, Карлово

Използвам Гел Милениум повече от 5 години, за различни неща. Констатирах, че той е прекрасно средство срещу хемороиди. След бръснене е удоволствие да се намажеш с Гел Милениум, при това дава младежки вид на лицето, но аз много го харесвам за това, че той ми помага при различни пъпки, порязано, изгорено, ударено. Когато имам хрема си слагам в носа от него, а жена ми прави това и на внучките ми, които нямат още 2 години. Гел Милениум е нещо, без което не можем в нашия дом. Преди да свърши, си купуваме друг, защото употребата му е универсална. Ако вие само веднъж го използвате, няма никога повече да се разделите с него. Ще го носите навсякъде със себе си!

Антоанета Игнатова – 42 години, София

Използвам Гел Милениум повече от 9 години и съм изключително впечатлена от неговите ползи в много направления. Разбира се, че в началото не вярвах, че този гел е това, което ми представяха и говореха за него. Майка ми го използваше и аз виждах промяната на лицето й. Когато тя ми каза, че имам бръчки ,,пачи крак”, които този гел може да заглади, аз не бях убедена, но аз исках да ги няма тези бръчки, които на всичкото отгоре и ставаха все по-дълбоки. Така един ден казах добре, искам да го опитам, ще се мажа с него. Аз самата не повярвах на резултата, когато видях, че тези бръчки в един момент ги нямаше. Това беше и момента от който този гел е постоянно в чантата ми, защото излизам с децата в парка, в градината и когато някое от тях се удари или нарани, когато го ухапи някой буболечка, аз просто го намазвам с него. И толкова. Създаден като козметика, той намира приложение и не само като козметично средство. Аз го използвам преди нанасянето на нощния крем. Сега използвам козметичната серия Vision Skin Care и това е моята козметика, заедно с Спонж Vision. Лицето ми сияе, бръчките се изглаждат, а усещането е великолепно, защото кремовете много добре овлажняват кожата, омекотяват я, а с използването на маската блясъка е мигновен. През цялото време на една година, приемам Гранатин Q10 и съм впечатлена от действието му, в комбинация с козметиката. Освен това той ми дава много енергия през целия ден. Приятно ми е, когато приятелите ми казват, че годините за мен не означават нищо и питат как го постигам. Ами това е тайната.

Мария Василева - 70 години, Пловдив

Бях на екскурзия с автобус в съседна Сърбия, когато на една от почивките ни, ме ухапа оса по гърлото, под брадата. Опитах се да извадя жилото, но мястото се наду, зачерви и изпитвах силна, неприятна болка. Когато се качихме в автобуса и споделих, една дама ми предложи, да намажа мястото с Гел Милениум. Често да ви кажа, не обърнах внимание с какво се намазах, но за мен беше важно да ми облекчи болката и да нямам проблеми. Веднага усетих облекчение и след няколко минути, болката отмина, мястото се успокои и това ме впечатли. Тогава попитах, кое е това чудо и веднага поисках да го имам. Когато се върнахме в България аз си го поръчах и още на другия ден то беше при мен. Сега не го изваждам от чантата си, Гел Милениум е винаги с мен.Използвам го вечер преди лягане, след като си почистя лицето и скоро забелязах, че много от бръчките ми се изгладиха, а лицето ми стана по-свежо и по сияйно.

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО ПО ТЕЛЕФОН!!!  Гел Милениум, отделен крем или комплект от козметиката Vision Skin Care , направо на телефон: 0889 433 668 / 0888 219 287

#VisionCkinCare #козметиказалице #кремзалице #ГелМилениумVision #GelMileniumVision #какдаизберешкозметика #дневенкрем #нощенкрем #масказалице #серумзалице #околооченклемзалице

социални бутони

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *