Високо кръвно налягане

Високо Кръвно Налягане – ОТЗИВИ

1. Елена Цанева – 73г, София

Проблем: Високо кръвно налягане, диабет инсулинозависим повече от 30 години, внезапно падане на улицата, без да губя съзнание, което се случваше все по-често и по-често.
Прием: Приемам Кардио Драйв от три месеца .
Резултат: нямам падания до момента нито веднъж. Кръвното ми налягане е в нормите. Чувствам се прекрасно. Продължавам да го вземам в профилактични дози, както е указано на опаковката.

 

2. Тодор Кьорчев – 50г, Сливен

Проблем: Сърдечен проблем на едната клапа на сърцето. Заключението на медицината е операция. Мнение от няколко места и различни професори и специалисти в Пловдив, София, Варна, потвърди диагнозата и лечението – операция. Трудно ходех, задъхвах се, не се чувствах добре. Високо кръвно налягане.
Прием: От 4 месеца приемам Кардио Драйв два пъти на ден.
Резултат: Чувствам се прекрасно, ходя спокойно, изкачвам стръмното към моя дом, ходя на работа, не се запъхтявам и изморявам. Преди седмица бях на контролен преглед и мнението на професора е, че нямам нужда от операция. Продължавам да приемам Кардио Драйв всеки ден по два пъти на ден. Кръвното налягане ми е като на младеж – 125/80.

 

3. Пепа Игнатова - 70г, Карлово

Проблем: Високо кръвно налягане – 140-150/94. Не се чувствах комфортно, главата ми тежеше.
Прием: Кардио Драйв
Резултат: Приемам Кардио Драйв от една седмица два пъти на ден. От два дни кръвното налягане ми е 120/80. Чувствам се прекрасно. Продължавам да приемам Кардио Драйв .

 

4. Антоанета Игнатова – 40г, София

Проблем: Високо кръвно налягане след раждане, което трудно се повлияваше от лекарства.
Прием: Кардио Драйв
Резултат: Приемах Кардио Драйв два пъти на ден и в рамките на седмица, кръвното налягане се нормализира за радост и на мен и на лекуващата ми лекарка. Продължих да приемам Кардио Драйв още 3 месеца. Кръвното ми се стабилизира. Сега редовно приемам биодобавки в различни програми и количество за профилактика. Чувствам се прекрасно.

 

PS: Следвайте ни. Тук ще намирате нови отзиви по по проблеми с кръвного налягане.

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *