Детско здравеЗдраве

Без Алергии – Вземи Джуниор Би Вайс – най-вкусното за вашето дете

Световната Здравна Организация отбелязва, че при 60% от децата в Източна Европа се наблюдава недостиг на йод в организма. Йодният дефицит, възникнал в детска възраст или пубертета, води до гуша, задържане на физическото и умственото развитие.

Junior Be Wise+ е източник на йод за физическото, психическото и умственото развитие на детето.

Правилната и балансирана формула на Junior Be Wise+ спомага не само за попълването на дефицита на йод в тялото на детето, но и поддържа неговата нервна система, енергията и апетита му, повишава скоростта на реакциите, благодарение на надеждния съюз между витамини и минерали.

Какво дава на детето  Junior Be Wise?

Основните компоненти в комплекса са селен и йод — тези микроелементи са необходими за здравето на всяко дете, защото отговарят за мисловните способности и енергията. Благодарение на съдържанието на йод се нормализира работата на щитовидната жлеза, подобрява се синтезирането на хормоните, а това спомага за своевременното съзряване на централната нервна система и дейността на невроните.

Junior Be Wise+ регулира обмяната на веществата, както и работата на нервната система и мозъка. Повишава скоростта на реакцията, вниманието, паметта, прави детето по-спокойно.

Балансираната формула на комплекса се отразява положително на работата на стомашно-чревния тракт, подобрява апетита. Комплексът се отразява също така благотворно на настроението на детето, подобрява съня. Junior Be Wise+ е ефективен препарат за щитовидната жлеза.

Световната Здравна Организация отбелязва, че при 60% от децата в Източна Европа се наблюдава недостиг на йод в организма. Йодният дефицит, възникнал в детска възраст или пубертета, води до гуша, задържане на физическото и умственото развитие.

В сравнение с връстниците им, при тези деца се наблюдава изоставане в растежа, в обучението, в половото им развитие. Витамините Junior Be Wise+ с йод са разработени специално за профилактика на недостига на йод при децата и за поддържане на тяхното хармонично психическо и физическо развитие. Комплексът витамини и минерали и особено селенът подпомагат правилното усвояване на йода от детския организъм.

Проблемът с дефицита на йод и селен се смята от ООН, СЗО и УНИЦЕФ за световен проблем, който с нарастването на техногенното въздействие върху човека и околната среда става все по-остър.

За съжаление, на територията на много държави се срещат ендемични зони с едновременен недостиг както на селен, така и на йод при хора от различни възрасти, което води до значително задълбочаване на последствията от техния дефицит особено при децата и подрастващите, бременните, кърмачките и възрастните хора.

Свойства на витамините на VISION Junior Be Wise+:

Попълва недостига на витамини и йод в организма на детето.

Въздейства активно върху физическото, умственото и психическо развитие на детето.

Спомага за пълноценното развитие на детето.

Повишава скоростта на реакцията, вниманието, паметта, прави детето по-спокойно, задържа го по-дълго на едно място.

Спомага за укрепване на нервната система.

Снема раздразнението, подобрява съня.

Укрепва имунитета.

Предпазва от разрушителното действие на свободните радикали.

Регулира дейността на всички системи в тялото.

Нормализира обмяната на веществата.

Регулира калциево-фосфорната обмяна.

Спомага за общото укрепване на организма на детето.

Подобрява функциите на мозъчната дейност.

Отразява се положително на стомашно-чревния тракт, подобрява апетита.

Поддържа енергийния статус и здравословния растеж на организма на детето.​

КУПИ  БЪРЗО И ЛЕСНО на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287 

 

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *