Бременност- репродуктивност

#бременност #репродуктивност Здравейте!!!!! Аз съм Далия и съм на три месеца!!! Раста бързо , здраво и щастливо!!! На моята мама и не даваха никакъв шанс да роди , но тя не се предаде и на 41 години , смело взе решение , …… И ето ме на БЯЛ СВЯТ !!! Благодаря на мама и тати , а най много БЛАГОДАРЯ на продуктите на VISION!!!!! За 6 месеца програма , мама реши всички свои проблеми и забременя с мен !!! Вземете правилните решения за своето здраве и ЗА ЗДРАВЕТО НА СВОИТЕ ДЕЦА!!! БЛАГОДАРЯ, МАМО И ТАТИ !!! ОБИЧАМ ВИ МНОГО!!!
#бременност #хемоглобин Р. Атанасова 41г, първа бременност, в 19 г. с. Измерен хемоглобин 104, под норма 120. След 2 седмици прием на нутримакс, гранатин, антиокс в увеличени дози хемоглобинът се измерва 130, в идеална норма!!! Всички други кръвни показатели са перфектни благодарение на постоянен прием на цялата гама продукти!!! Вижън гарантира здрава и щастлива бременност ❣️❣️❣️❣️
#хормонален баланс #хипотиреоидизъм   – Надежда Чиуей/ Сесия/
Искам да споделя в тази публикация резултата си от продуктите на Project V
Имам хипотиреоидизъм от над 20 години
Състоянието не е приятно – 20 години хормони – няма резултат, качих килограми и още повече след раждането на второто дете.
Калцият не се усвоява и поради това има много проблеми
TSH не падна под 4.0
Сега е -0,31! (Нормата е от 0,27 до 4,0)
Пия от ноември 2020г
Необходими са SV и CH
Имам много радост, а в тялото имам лекота !!! 😊😊😊
Няма задъхване 👍👍👍
Благодаря на компанията и продукта !!!