Антоанета Игнатова – Моята история

Антоанета Игнатова

Аз съм Антоанета Игнатова, на 44 г, от София, България
Имах щастливо детство в красивия град Карлово, града на Левски – Апостола на Свободата. Имам прекрасни родители, които ме научиха на самостоятелност, трудолюбие и дисциплина.
През 1999г. завърших своето висше образование: Магистър по макроикономика.
Живия живот не се оказа толкова лесен, колкото изглеждаше в очите на щастливия студент, един от които бях и аз.

Имах своите контакти и влиятелни приятели, но аз исках сама да намеря своето място под слънцето.
Всеки ден купувах вестниците с обяви, сядах и започвах да търся подходящата за мен работа. Заграждах, звънях и тръгвах на интервюта – на ден по няколко.
Тези много срещи с различни работодатели ми помогнаха в общуването с хората и след всяко интервю ставах все по-сигурна в себе си, и ми ставаше все по-ясно какво не исках да работя.
Почти на всички интервюта, на които се явявах аз получавах покана за работа. Но аз вече имах своите критерии да избирам.

Аз не исках да бъда счетоводител и всеки ден да търся стотинката, която не ми излиза в баланса. И избрах нещо, което на този етап почти не разбирах, но аз виждах перспективата и че това нещо би могло да бъде моето бъдеще.
Започнах от ниска позиция в туризма, минах през няколко позиции и много скоро, след по малко от година вече бях управител на голям хотелски комплекс.

Никога не съм била готова за предизвикателствата, които ми предлага живота и възможностите, които се изпречваха пред мен, но аз имах амбицията, мобилизацията и дисциплината, за да вървя напред и да постигна своя успех.

Вече няколко години работих като управител на хотелски комплекс, когато бях поканена да управлявам хотел, собственост на голяма международна туристическа агенция.
Трябваше отново да се доказвам на новото място, да се боря с уважавани и доказали се архитекти по различни проблеми и да защитавам правотата на моите решения. Обичам работата си и влагам цялата си енергия и ентусиазъм и това ми носи голямо удовлетворение, но никога не се замислях, че всичко това е за сметка на моето здраве.

Един ден за пореден път направих бъбречна криза и се наложи отново хоспитализация, системи, инжекции...
Точно в този момент реших, че трябва да направя нещо и да променя състоянието си. Аз взех решение, да обърна внимание на здравето си. Разбирах, че така не може да продължава.
И за това ми помогна моята майка, която повече от 10 години използваше тези витамини и се обучаваше в това направление, но аз все нямах време да я чуя, че трябва да се погрижа за моето здраве. И че аз имам нужда от това. Работата беше винаги на първо място.
Започнах с програма, специално съставена за мен от високоефективни витаминни комплекси, натурални, изцяло на растителна основа, от Франция с 98% усвояемост. Това, че са натурални и безопасни, беше важно за мен. Още повече, че аз виждах промяната в моята майка, която беше настъпила след като тя вече няколко години използваше тези продукти. Тя имаше енергията на която много млади хора можеха да завиждат, изглежда прекрасно за годините си и това ми даде вярата, да започна и аз да ги употребявам.
По това време вече исках да имам дете, но традиционната медицина беше категорична, че това няма как да се случи. 2 независими доктори и 1 доцент категорично ми бяха потвърдили, че не мога да имам деца.
Но моята майка каза – ти ще имаш деца. И го каза с такава убеденост, че аз й повярвах. Тогава й се доверих изцяло и започнах да приемам тези прекрасни витамини редовно, по програма, която мама ми правеше. И чудото стана!
В рискова група 40 години, аз родих две здрави деца – близначки, Белослава и Жаклин. И всичко това благодарение на натуралните витаминни комплекси Vision- Project V! Днес Бели и Джаки са на 4г.8м., растат здрави и щастливи. Обичат JN, пият с удоволствие папараци, а това ме прави безкрайно щастлива.
А аз вече на 44 обещах на Жаклин и Белослава, че на 50 ще изглеждам като на 40 и ще се чувствам като на 30! И знам, че има кой да се грижи за това – Freedom Group!
Аз съм Генерален мениджър на верига 4 и 5 звездни хотели, директор съм на туристическа агенция и заедно с това, партньор на любимата си майка и ментор, която ми показа пътя към здравето и младостта.
През 2016 бях избрана в ТОП 25 на най-стилните жени в България, според списание „Ние жените“, а през 2019 спечелих награда Бизнес дама на годината 2019 - в категория „Най-предприемчив Мениджър“.

Днес имам нови мечти, имам повече енергия и тонус, забравих за бъбречните кризи и разбиването на камъни, защото вместо болко-успокоителни, в чантата си нося LV, BH, Кафе с императорски женшен, а децата ми имат JN и любимите им шейкове с вкус на ягода. Това ми дава спокойствие, щастие и много сили, за да се справям с предизвикателствата на деня.
Благодарна съм за всичко, което имам и винаги ще благодаря на моята майка, че ми показа пътя по който мога да бъда по-здрава, по-щастлива и пътя по който да сбъдвам мечтите си.