Женско здравеЗдравеКрасота

Антиокс – премахни тромбите, защити сърцето

Антиокс
Антиоксидант, мощна защита от свободните радикали. Забавя процеса на стареене.

Антиокс + 

Защита от свободните радикали, забавя процеса на стареене.
Уникалният комплекс от антиоксиданти Antiox + осигурява мощна защита срещу вредните ефекти на свободните радикали, които всяка минута нападат нашето тяло и унищожават клетките. Ефективно противодейства на процеса на стареене, регулира сърцето, укрепва капилярите и кръвоносните съдове, възстановява имунна недостатъчност, помага в борбата с стрес и умора.
Antiox + създава защитна бариера срещу различни вируси, прави тялото по-устойчиви на влиянието на тези отрицателни фактори като замърсяването на въздуха, радиация, ултравиолетова радиация и цигарения дим.

В състава на БАД Антиокс+ присъстват известни антиоксиданти, един от които е екстракт от семки и люспи от грозде. Не напразно още в миналия век в медицината се заговори за француския парадокс, където сърдечно-съдовите заболявания са с 40% по-малко, а смъртността 2.5 по-ниска. Тайната била много проста – всеки ден французите пият по чаша червено вино, което влияе благоприятно на сърдечно-съдовата система. Гроздето е тенденцията на здравословен начин на живот, а гроздовото кюспе е основен активен компонент на пет от петнадесет добавки влизащи в състава на нашите БАД Vision. Евтино и достъпно за всеки с лесен прием – сутрин и вечер само с голяма чаша вода. Икономично и ефективно.

Състава на Антиокс+  е такъв, че разширява кръвоносните съдове и предотвратява образуването на тромби, укрепва стените на капилярите, подобрява микроциркулацията на кръвта, защитава сърцето. Нормализира ритъма на сърцето и кръвното налягане. Освен това повишава нивото на хемоглобин в кръвта, стимулира функцията на костния мозък. Прекрасно средство за профилактика и предотвратяване развитието на сърдечно-съдови заболявания включително инсулт и инфаркт, както и анемия.

Антиокс+ е преминал редица клинически изпитания, които са доказали неговата безопосност и ефективност, притежава най-високият стандарт на производство – GMP от реномирания производител ,,Аркофарма“ – Франция.

Антиокс+ е ефективен при различни заболявания като хроничен бронхит, бронхиална астма, алергия, псориазис, импотентност и репродуктивност. Има противовъзпалителен ефект, понижава риска от онкологични заболявания, регулира обмяната на веществата. Съвместно използване на Антиокс+ с Детокс и Пакс, дава мощна защита на организма, а резултата е бръз и траен – младост, красота и дълголетие!

 

Въпрос: Защо Антиокс? Защо в комбинация с Детокс и Пакс? Какво правят тези три продукта заедно?

Отговор: Те работят синергично като усилват действието един – друг, като чистят клетките (Детокс), хранят клетките  (Пакс) и ги защитават от свободните радикали (Антиокс)+++

Препоръка: Използвайте тези три продукта в комбинация, като минимум програма в старта ви към оздравяването.

Това е малката стъпка към оздравяване на клетката, която по-нататък ще роди здрава клетка и така ще се обнови организма със здрави клетки, а човек ще се чувства здрав с енергия и тонус.

 

бутон за споделяне

5 thoughts on “Антиокс – премахни тромбите, защити сърцето

    1. Всеки един от продуктите е с цена 51 лев. Напишете адрес и телефон, изпращаме с еконт и наложен платеж.

    2. Здравейте госпожо Цолова! Имаме налични от тези продукти. Цената е 51 лв на флакон. Напишете адрес и телефон, на който искате да ви ги изпратим, с наложен платеж.

  1. Здравейте искам да попитам дали имате налични 4 броя Antiox – Vision и 4 броя Detox- Vision и каква е цената за бройка? благодаря !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *